درود دوستان ،روزگار بخیر
یه راهنمایی میخاستم ازتون در مورد کلاب د نویت اینتنس
اول اینکه توی یه سایتی ( ر..حا ) نسخه ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ رو موجود دارن با قیمت حدود ۲۸۰۰ تا ۳ تومن( نسخه ۱۰۵ میل رو ) ،،معتبر هست بنظر شما اون سایت ؟
دوم اینکه پرفورمنس و جنس رایحهی نسخه ۲۰۱۸_و ۱۹ نسبت به نسخهی ۲۰۲۳ ، انقدی ارزش داره که یه تومن بیشتر واسهش هزینه کنم؟
پیشاپیش ممنون از لطف عزیزان🙏🏻
با سلام و ارادت
به نظر من خیر تا وقتی نسخه پارفوم و لیمیت هستن نیازی به این کار نیست واقعا و اشتباهه
نسخه ۱۵۰ میل پارفوم هم صرفه اقتصادی داره هم قدرت و رایحه عالی ...
موفق باشید
با سلام و ارادت
به نظر من خیر تا وقتی نسخه پارفوم و لیمیت هستن نیازی به این کار نیست واقعا و اشتباهه
نسخه ۱۵۰ میل پارفوم هم صرفه اقتصادی داره هم قدرت و رایحه عالی ...
موفق باشید
درود
مرسی از توضیحت آقا متین
پارفوم بیشتر اومد تو تیر رسم
سلام مهرداد جان. لیمیتد ادیشن بگیر حتما
پاسخ اول : بله
پاسخ دوم : خیر
در مورد عطر چون تست نکردم نظری ندارم اما اون سایت خیلی معتبره
پاسخ اول : بله
پاسخ دوم : خیر
پاسخ کلی : تشکر
سلام مهرداد جان. لیمیتد ادیشن بگیر حتما
سلام احسان عزیز
مرسی از لطفت👐🏻
در مورد عطر چون تست نکردم نظری ندارم اما اون سایت خیلی معتبره
اوکیه ،مرسی آقا عباس
درود
1 تومن ؟ همون یکم رایحه بهتر و یکم پرفورمنس بهتر ، که شما حداقل دو سال ازش لذت بیشتری میبرین قطعا ارزش پرداخت 1 تومن رو داره ، کی میگه نداره ؟
اونم الان که 1 تومن بذاری جیبت یک بیرون رفتن و یک شام دو نفره ، میزنه بالای 1 چوب اونشب اگه جای خوب بری و چیزی خوب بخوری . باز این طفلی 2 سال باهات می مونه توی کمد .
ر..حا هم تا الان من چیز بدی ازش نشنیدم
و نکته مهمتر ، نسخه پیور ک فرمودی ، تیز تر و ترش تر شده و یکمم گرم تر و سنگین تر شده در واقع یک عطر پاییزی شده بیشتر .
پس اول باید فکر کنی واسه کجا و چه حال و هوایی میخوای بخری . این دوتا کار همدیگه رو نمیکنن دقیقا .
روزگار به کام .
درود
1 تومن ؟ همون یکم رایحه بهتر و یکم پرفورمنس بهتر ، که شما حداقل دو سال ازش لذت بیشتری میبرین قطعا ارزش پرداخت 1 تومن رو داره ، کی میگه نداره ؟
اونم الان که 1 تومن بذاری جیبت یک بیرون رفتن و یک شام دو نفره ، میزنه بالای 1 چوب اونشب اگه جای خوب بری و چیزی خوب بخوری . باز این طفلی 2 سال باهات می مونه توی کمد .
ر..حا هم تا الان من چیز بدی ازش نشنیدم
و نکته مهمتر ، نسخه پیور ک فرمودی ، تیز تر و ترش تر شده و یکمم گرم تر و سنگین تر شده در واقع یک عطر پاییزی شده بیشتر .
پس اول باید فکر کنی واسه کجا و چه حال و هوایی میخوای بخری . این دوتا کار همدیگه رو نمیکنن دقیقا .
روزگار به کام .
😄😄
درود
مرسی علی اقا از توضیح قشنگت