سلام عصر تون بخیر .
حسین هستم ، بیست سالمه .
از نظر شخصیتی ؛ درونگرام و خیلی راحت با کسی ارتباط نمیگیرم ، بقیه فکر می کنن که من 'مغرورم' اما اصلا این طور نیست (:
خیلی آدم پر تحرکی نیستم ، خیلی بگو بخند نمی کنم .
بیشتر لباس هایی با رنگ های تیره تنم می کنم .
همین طور عطر های خنک و تلخ رو خیلی دوست دارم ، گاهی تو فصول سرد (خیلی کم) عطر های شیرین رو هم امتحان می کنم .
خواهشمندم اگر کسانی که این کامنت رو می خونن و می تونن با تجربه شون راهنمایی ام کنن ، چند عطر در بازه قیمتی کمتر از سه میلیون بهم معرفی کنن ، که متناسب با چیزهایی که گفتم باشن .
پیشاپیش مچکرم ♡
سلام حسین جان. به لطافه خالد و خنجر از همین برند نگاهی داشته باش. تو کارای اروپاییی هم مونت بلنک لجند نایت لجند رد لالیک وایت این بلک کارای خوبین
سلام این رو یک تست بزنم، فکر کنم خوشحالت میکنه ...
#بنتلی مومنتوم آنبریکبل ادو پرفیوم Momentum Unbreakable Eau de Parfum
دوست عزیزم
بدلیل اینکه نمیدونی عطر مورد پسندت چیه ؛ باید چند تا رو تست کنی
یا با دکانت و یا با سمپل
اگر هم ماندگاری و پخش و حجم عطر برات مهم تره میتونی یه رسمی درباره کارهای شرکتی مثل لطافه و الحمبرا بزنی
دوست عزیزم
یا با دکانت و یا با سمپل
اگر هم ماندگاری و پخش و حجم عطر برات مهم تره میتونی یه سرچی رباره کارهای شرکتی مثل لطافه و الحمبرا بزنی
شما باید عطرهای عودی چرمی سنگین و دارک بزنی
مچکرم از شما
سلام حسین جان. به لطافه خالد و خنجر از همین برند نگاهی داشته باش. تو کارای اروپاییی هم مونت بلنک لجند نایت لجند رد لالیک وایت این بلک کارای خوبین
ممنونم ، حتما امتحان می کنم
سلام این رو یک تست بزنم، فکر کنم خوشحالت میکنه ...
#بنتلی مومنتوم آنبریکبل ادو پرفیوم Momentum Unbreakable Eau de Parfum
مرسییییی🙏🏻
دوست عزیزم
یا با دکانت و یا با سمپل
اگر هم ماندگاری و پخش و حجم عطر برات مهم تره میتونی یه رسمی درباره کارهای شرکتی مثل لطافه و الحمبرا بزنی
حتما ، ممنونم از راهنماییتون 🙏🏻