سلام خدمت همه دوستان عزیز
من می خواستم یه عطر تا سقف ۶ تومن بخرم. خودم به روایح چوبی و وانیلی علاقه دارم برای سرما و یه جوری هم باشه که بعد یک ساعت ناپدید نشه و پخش قابل قبولی هم داشته باشه.
خودم نظرم بین این دوتا عطره #آزارو د موست وانتد پارفوم The Most Wanted Parfum و #جورجیو آرمانی استرانگر ویت یو ابسولوتلی Stronger with You Absolutely
اگه گزینه بهتری از این ها سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
عرض ادب و احترام دوست خوبم
در کنار اینها حتما ازار موست وانتد(به رنگ مشکی)رو هم تست کنید.قیمتی حدود ۴ تومن داره و واقعا عالیه
#مرسدس بنز کلاب بلک Mercedes Benz Club Black
تنباکویی شیرین گرم و پخش عالی نسبت به قیمت و از آزارو وانتد بهتره به نظرم
خیلی ممنون
عرض ادب و احترام دوست خوبم
در کنار اینها حتما ازار موست وانتد(به رنگ مشکی)رو هم تست کنید.قیمتی حدود ۴ تومن داره و واقعا عالیه
راستش این رو همین هفته پیش گرفتم ولی خواستم فقط به یه دونه عطر محدود نکنم خودم رو برای کل زمستون و اتفاقا خیلی هم ازش خوشم اومد و برای همین خرید پارفومش افتاد تو ذهنم 😅
#مرسدس بنز کلاب بلک Mercedes Benz Club Black
تنباکویی شیرین گرم و پخش عالی نسبت به قیمت و از آزارو وانتد بهتره به نظرم
خیلی ممنونم
راستش این رو همین هفته پیش گرفتم ولی خواستم فقط به یه دونه عطر محدود نکنم خودم رو برای کل زمستون و اتفاقا خیلی هم ازش خوشم اومد و برای همین خرید پارفومش افتاد تو ذهنم 😅
خوب دوست خوبم اگه این کارو تهیه کردی دیگه یه کار با این سبک لو انتخاب نکن.برو سراغ سبک های دیگه
مثلا جیپارلیس بویس د ایریس با قیمت حدودی ۱/۵ میلیوت واقعا کار ارزنده ای هستش.
دیویدوف زینو هم عطر فوق العاده ای هستش با قیمت بسیار پایین و البته پرفورمنس ضعیف
تستر زرجوف ناکسوس رو هم فکر میکنم ع.ط.ر ۱.۹ موجود داشته باشه که قیمت بسیار خوبی داره.
اسپایسی عود برند فرگرنس هاوس هم واقعا بی نظیره و در سبک امواژ اینترلود بلک ایریس ساخته شده با قیمت حدودی ۳ میلیون و پرفورمنس غول آسا
کام ژسویی از برند کارون هم واقعا عطر فوق العاده ایه با قیمت حدود ۳ تومن
این راجب عطرهای گرانتر بود حالا اگر بخواید از عطرهای اماراتی با قیمت پایینتر هم امتحان کنید بهتون اسد،خمره،العریق طلایی،ارماف اودیسی هوم و کریز،توباکو تاچ الحمبرا و فاکینگ فبیولس الحمبرارو پیشنهاد میکنم
درود
#ایمجینری اوترز ممویرز آف ای ترسپسر Memoirs Of A Trespasser
البته ٥٠ ميل هستش ولي قطعا شگفت زده خواهيد شد
كاري با پرفورمنس خوب و بوي تك و غير تكراري
وانيل و چوب ( چوب اره شده داغ)
بسيار مخاطب پسند
تست كنيد و لذتش رو ببريد
سلام
Woody mood از الفکتیو رو هم تست کنید
درود
#ایمجینری اوترز ممویرز آف ای ترسپسر Memoirs Of A Trespasser
البته ٥٠ ميل هستش ولي قطعا شگفت زده خواهيد شد
كاري با پرفورمنس خوب و بوي تك و غير تكراري
وانيل و چوب ( چوب اره شده داغ)
بسيار مخاطب پسند
تست كنيد و لذتش رو ببريد
آفرین به این سلیقه ... عالی گفتی دوست عزیز...حالا جالب اینکه نت بوی سفال هم داخلش هست..به محدوده بودجه ایشون هم میخوره