دوستان عزیز و خوشبو سلام. اگه مجبور شین فقط یک عطر رو تا آخر عمر بزنین، انتخابتون کدوم عطره؟
هیپنوتیک پویزن دیور!
اگر مجبور به انتخاب فقط یک عطر بشم ( قبلا هم چنین سوالی مطرح شده بود توسط دوستی که اونجا هم نوشته بودم و جالبه بعد مدتها باز انتخابم برای فقط یک عطر همینه)
اگه مجبور باشم فقط یه عطر تا آخر عمرم بزنم خیلی اعصابم خرد میشه چون من تو فصلهای مختلف سال، علایق متفاوتی دارم. بهار معمولا عطرهای گلی دوس دارم. تابستون یا عطرهای تروپیکال فلورال یا میوه ای، پاییز عطرهایی که حالت cozy و پودری یا مشکی-چوبی دارن و زمستونها عطرهای کاملا گورمند. از طرف دیگه از اونام که یهو پیش میاد هوس یه رایحه بخصوص رو بکنم. مثلا گاهی یهو چنان هوس عطر نارگیلی یا عطر با بلک بری غالب و... میکنم که تا اونی که هوسش رو کردم نزنم کلافگیم از بین نمیره.
اما درهرحال اگه مجبور شم یه عطر رو برای هر چهارفصل و برای ابد انتخاب کنم قطعا بدون حتی فکر کردن میگم #بای کیلیان لاو بای کیلیان Love by Kilian البته اگه فاکتورهایی مثل قیمت و راحت در دسترس بودن یا نبودن رو کنار بذاریم و فقط خود رایحه رو مدنظر قرار بدیم چون Love Don't Be Shy یکی از معدود عطرهاییه که حتی اگه چند روز پشت سرهم بزنمش ازش خسته نمیشم و کم و بیش همه فاکتورهایی که برای همه فصلها میخوام رو داره. هم گلیه برای بهار، هم یکم حس و حال تروپیکال و آفتابی داره واسه تابستون، هم cozy و پودری و آرامشبخشه واسم واسه پاییز و هم خوشمزه و شیرینه واسه زمستون و عملا تو هر موقعیتی از مجالس و سرقرار گرفته تا استفاده روزانه میتونم باهاش کنار بیام.
اگر مجبور باشم یک عطر انتخاب کنم...انتخاب من هیچ عطری نیست !
چرا؟
چون نمی تونم تصور کنم همه لحظه ها و خاطراتم یک بو داشته باشن!!!
بزرگترین اشتباه در عطر داشتن یک عطر ثابت رو روش قفلی بزنیم...
ولی عطری که از بو کردنش خسته نمی شم
ویتا آکوا فورته از میسون فرانسیس کوردجان هست...