دهکردی دهکردی
6
1402/09/23

خرید دکانت از عط...ستور خوبه؟

سلام عطردوست‌ها! 

یک فروشگاه اینترنتی بنام ع.. ط.. ر..ا..س..ت..و...ر که در شمال کشور هم هستش و از همه عطرها دکانت داره جای معتبریه ؟؟ خوبیش اینه دکانت های ۱میل هم داره. تجربه تون چیه؟ 

شکیبا شکیبا
1402/09/23

اگه اون رشتیه رو  میگید باید بگم  کلاهبرداره. 

رضا رضا
1402/09/23

از ت‌.ی.ا.م.ی.تو   و   ع.ط.ر.ا.م.ین و  خ.ل.ی.ف.ه .چی  و  ع.ب.د.و .پر.ف.ی.وم  بخر . همشون سایت دارن  و معتبر هستن . من بجز اینا به کسی اعتماد ندارم 

آرامیس آرامیس
1402/09/24

من از این دو سایت همیشه خرید میکنم و کارهاشون اصله

ر ی ح ا

ا ی ر ا ن و س

هرکی دیدم ازش خرید کرده میگه فیکه اعتماد نکنید

خودم دوتا عطری که هیچ جا دکانتش نیست رو نزدیک بود ازش بخرم باز نخریدم 

پول دور ریختنه

میگن با دوتا سایت ناشناس و جدیدم باز داره میفروشه و کلاهبرداری میکنه ، اما نمیدونم کدوم سایت هان

این سه سایتی که آقا رضا معرفی کردن رو تایید میکنم منم ، سالهاس از ت ی ا م ی ت و خرید میکنم کاملا حرفه و منصفن 

از ع ط ر ا م ی ن و ع ب د و پرفیوم هم بارها حضورا خرید کردم ، کارشون درسته با خیال راحت خرید کنید

سانیار سانیار
1402/10/04

ت ی ا م ی ت و _   اولین و سالها تنها سایت رسمی فروش  دکانت بوده ،   از اونجایی که بنده خبردارم حدود ۱۰ سالی میشه که فروش تخصصی دکانت انجام میدهند، البته شاید هم بیشتر ... قیمتهای واقعا منصفانه ای هم دارند ، بنظر بنده عطر مورد نظرتو اول در سایت ت ی ام ی ت و  جستجو بفرما اگر موجود نداشتند جاهای دیگه که دوستان فرمودند واقعیت از  ا ی را نو س هم در خرید آخر ، ازشون خاطره خوبی برام به جا نموند  ، در باره ع ب د و پ ر ف ی و م هم مطلع هستم که عطرهای کپی های کپی (فیک) هم کنار عطرهای شرکتی! خیلی مفتخرانه میفروشند

خ لی فه چ ی  و  عطر ا م ی ن هم دو سه سالی که دکانت میفروشند

در پاسخ به امیرعلی نجاتی :

هرکی دیدم ازش خرید کرده میگه فیکه اعتماد نکنید

خودم دوتا عطری که هیچ جا دکانتش نیست رو نزدیک بود ازش بخرم باز نخریدم 

پول دور ریختنه

میگن با دوتا سایت ناشناس و جدیدم باز داره میفروشه و کلاهبرداری میکنه ، اما نمیدونم کدوم سایت هان

این سه سایتی که آقا رضا معرفی کردن رو تایید میکنم منم ، سالهاس از ت ی ا م ی ت و خرید میکنم کاملا حرفه و منصفن 

از ع ط ر ا م ی ن و ع ب د و پرفیوم هم بارها حضورا خرید کردم ، کارشون درسته با خیال راحت خرید کنید

باسلام خدمت همگی دوستان وعزیزان عطرافشان .دوسایت دیگشون که جالبه دکانت عطرفیک وقلابی (یااسانس وعطرگرمی آمیخته به فیکساتور) روبه قیمت عطراصل میفروشن یکی ا.ی.ر.ان. د.ک.ا.ن.ت است ودومی ر.و.ی.ا.ل.ک.ل.و.ن  می باشد.حواستون باشه دوستان ازاین دوسایت به علاوه سایت ع.ط.ر.ی .ن .ه .ا.س .ت .و.ر که هرسه تاشون هم رشت هستن اصلاخریدنکنید ،بایداین سایتهاروتوی نمادکسب وکارشون ازشون شکایت کردوبه پلیس فتاهم گزارش دادتابساط کلاهبرداری وشیادیشون جمع بشه وخیلی ازمردم ودوست داران عطرمال باخته نشن وضررکنن

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟