سلام بین سه عطر کازاموراتی لیرا،ایتالیکا و داما بیانکا کدوم یکی شیرینیش ملایم تره؟برای استفادع زمستون و پاییز میخوام و دوست دارم یکم فضای عطر خاص باشع و مثل بیشتر عطرا گلی و تنذ و خیلی شیرین نباشه. میشه راهنمایی کنین؟
سلام دوست عزیز.ایتالیکا و لیرا که زیادی شیرین هستن.مخصوصاً ایتالیکا.ولی به نظر من شیرینی آزار دهنده نداره و بوی زعفران و کارامل آدمو دیوونه میکنه از بس خوشمزس.لیرا هم که انگار کیک پرتقال و وانیله.داما بیانکارو کلاً از رایحش خبر ندارم
عرض ادب و احترام دوست خوبم
داما بیانکارو تست نداشتم اما در بین دو کار دیگه ای که فرمودید ایتالیکا شیرینی ملایمتری رو داره و قطعا انتخاب شخص من ایتالیکا خواهد بود
اگر به روایح گورماند علاقه دارید بهتون پیشنهاد میکنم خلطاط نایت و حیاتی از برند عطار کالکشن رو تست بفرمایید که قیمت بسیار منصفانه تری دارن
اصلاح میکنم ایتالیکا تافی داره لیرا کارامل🤭
عرض ادب و احترام دوست خوبم
داما بیانکارو تست نداشتم اما در بین دو کار دیگه ای که فرمودید ایتالیکا شیرینی ملایمتری رو داره و قطعا انتخاب شخص من ایتالیکا خواهد بود
اگر به روایح گورماند علاقه دارید بهتون پیشنهاد میکنم خلطاط نایت و حیاتی از برند عطار کالکشن رو تست بفرمایید که قیمت بسیار منصفانه تری دارن
سلام خیلی ممنونم از پیشنهادتون
اصلاح میکنم ایتالیکا تافی داره لیرا کارامل🤭
سلام خیلیی ممنونم لطف کردین
سلام خیلیی ممنونم لطف کردین
🌹
بستگی به سلیقه تون داره لیرا خیلی شیرینه ، داما بیانکا وانیلیه ولی لطیف و نرم و عطر شیکیه و به نسبت لیرا کمتر شناخته شده و در نتیجه خاص تره ، عطر سوم و تست نکردم اما من داما بیانکا رو اگر قرار بود خودم بخرم انتخاب میکردم