سلام بر دوستان و بزرگواران عزیز
من سالها پیش عطری رو، که (روم سیاه) از عطرفروشیهای گرمی بود، تهیه میکردم که به مذاقم خیلی خوشبو و خاص میومد. خیلی از اسامی عطرهای گرمی رو بعدا در ادکلنهای اورجینال پیدا کردم ولی هیچ رد و اثری از این عطر مورد علاقه ما نبود. نه کسی خبری داشت و نه اورجینالش رو یافتم. حتی خود عطرفروشی گرمی هم دیگه اون کار رو نیاورد. از این جهت گفتم در عطرافشان هم مطرحش کنم، بلکه این گمشده رو پیدا کنم. اسم عطر، درست یا غلط، گفته میشد: اُوی (ovi) یا شاید اوی oui
اگر کسی با همین مختصات اندکی که گفتم رایحه رو شناخت، ممنون میشم که اسم کامل یا لینک ادکلن اورجینالش رو برام بنویسه.
برند Juicy Couture یک لاین از کارهاش هست بنام oui شامل 4..5 عدد عطر ... که البته همگی زنانه هستند...حالا نمیدونم این oui همون oui هست که از اسانس فروشه خریدین یا نه..
موفق باشید.
برند Juicy Couture یک لاین از کارهاش هست بنام oui شامل 4..5 عدد عطر ... که البته همگی زنانه هستند...حالا نمیدونم این oui همون oui هست که از اسانس فروشه خریدین یا نه..
موفق باشید.
سپاس دانیال جان
والا لانکوم هم یک oui داره که تستش نکردم، ولی عطره خیلی رایحه خوبی داشت و تعجبم از این بود که چرا کمیابه و تا حدودی ناشناخته. اگه مشابهی داشت قطعا میگرفتم.