سلام
من عطر زیاد دارم و میخوام از هر کدام به اندازه ۵ میل خارج کنم بریزم داخل دکانت اما نمیدونم با چه ابزاری باید اینکار رو بکنم. آیا سرنگ مخصوصی داره؟؟ میشه راهنمایی کنید؟
سلام میتونین داخل شیشه دکانتتون اسپری کنین نیاز به سرنگ هم نداره
عرض ادب و احترام
زیاد حساس نشید.اسپری کنید اوکیه
شنیدهها اینه که با اسپری کردن معمولا نت اولیه عطر از دست خواهد رفت. اگه اسپری نمیکنین، یه سرنگ بزرگ در حد ۲۰ میل تهیه کنین و قسمت خروجیشو با لبه قیچی گشاد کنین که به لوله افشانه عطر بخوره. درب افشانه را جدا کنین و سرنگ را روی لوله افشانه عطر به پایین فشار بدین مثل وقتی که اسپری میکنین همزمان عطر رو به درون سرنگ بکشید و در شیشه دکانت بریزید. درب شیشه دکانت رو با تفلون و چسب محکم کنین که نشتی نداشته باشه
برای هر عطر یک اتومایزر بگیرین بدون هدر رفت و کاملا تمیز . فقط حتما اتومایزر پرسی باشه که محکم وکیوم باشه . من برای عطرایی که بخام با خودم حمل کنم یکدونه اتومایزر دارم عالیه و کاربردی
اگر تهران تشریف دارید خیابان ناصرخسرو سرنگ مخصوص دکانت میفروشن فکر کنم بعضی از این اسانس فروشها هم در سطح شهر دارند فقط بعد از هر بار استفاده حتما باید با مقداری الکل تمیزش کنید فکر کنم بهترین روش همین است.
معمولاً اتومایزرها دچار نشتی میشن و قیمتشون هم خیلی بالاست که صرفه اقتصادی ندارد.
با اسپری داخل شیشه دکانت یک مقداری ادکلن در نت اولیه دچار تغییر میشه.