انتخاب عطر

دوستان اگر از این سه مورد تست داشتید راهنمایی بفرمائید ۱- ایو سن لورن وای ادوپرفیوم/ ۲-الکتیموس امپریوم /۳-له آرک ممویر . از لحاظ پخش و ماندگاری ، باز خورد ، کیفیت رایحه و ... ،شاید از لحاظ بویایی نشه این سه مورد رو تو یه رنج به حساب آورد اما هر سه جز گروه بویایی خنک یا معتدل به حساب میان و از نظر برچسب قیمت تقریبا مشابه هم هستند ، ( ایوسن لورن ۲۰۰ میل) 

مهربد مهربد
1402/10/13

عرض ادب و احترام دوست خوبم

الکتیموس امپریوم رو تست نداشتم اما در بین دو کار دیگه که فرمودید ممویر ایو سنت لورن وای رو از لحاظ پخش و ماندگاری قورت میده رسما.

از لحاظ بازخورد احتمالا ایو سنت لورن وای بهتر باشه ولی ممویر به شدت حرفه ای تره

[EDITED] 1402/10/14 10:54

سلام و درود

از این سه مورد ایو سن لورن وای رو همیشه دکانت دارم و استفاده میکنم

آچار فرانسه واقعی

بین خانوم ها بازخوردش بیشتره تا آقایون و بشدت براشون جذابه ، پخش و ماندگاریشم حتی تو لانچ های جدید انصافا راضی کنندس .

پرکاربرد تر و عموم پسند تر از دو کار دیگس تو مارکت.

در پاسخ به مهربد :

الکتیموس امپریوم رو تست نداشتم اما در بین دو کار دیگه که فرمودید ممویر ایو سنت لورن وای رو از لحاظ پخش و ماندگاری قورت میده رسما.

سلام و درود جناب مهربد ، پس ممویر ارزش بلایندبای رو داره👍🌹

در پاسخ به امیرعلی نجاتی :

سلام و درود

از این سه مورد ایو سن لورن وای رو همیشه دکانت دارم و استفاده میکنم

آچار فرانسه واقعی

بین خانوم ها بازخوردش بیشتره تا آقایون و بشدت براشون جذابه ، پخش و ماندگاریشم حتی تو لانچ های جدید انصافا راضی کنندس .

پرکاربرد تر و عموم پسند تر از دو کار دیگس تو مارکت.

سلام و عرض ادب جناب نجاتی ، هر کدوم یه خوبیهایی دارن نمیدونم چکار کنم🥴

دانیال دانیال
1402/10/14

دوستان هم فرمودند ... رایحه ایو سن لوران محشره ولی پخش و ماندگاریش غول نیست ...ولی ممویر با دو..سه پاف کل روز رو بشدت پوشش میده ولی رایحه ممویر انتخاب من نیست

در پاسخ به دانیال :

دوستان هم فرمودند ... رایحه ایو سن لوران محشره ولی پخش و ماندگاریش غول نیست ...ولی ممویر با دو..سه پاف کل روز رو بشدت پوشش میده ولی رایحه ممویر انتخاب من نیست

سلام آقای دانیال وقت بخیر عزیز، ممنون از وقتی که گذاشتید ،چند ماه پیش ممویر رو در حد یه تست کوچیک داشتم الان یادم رفته چی بود اصلا ، الکتیموسم که میگن ابتدایی به کرید اونتوس میزنه در انتها وانیلی میشه ، وای ادوپرفیوم هم که همه پسنده ولی رایحه اش یه مقدار هایپ شده ولی بازم بازخودش خوبه ، بخدا نمیدانم ویلانم ،سیلانم ،حیرانم ....

مهربد مهربد
1402/10/14
در پاسخ به محسن ملکی :

سلام و درود جناب مهربد ، پس ممویر ارزش بلایندبای رو داره👍🌹

سلام مجدد دوست خوبم

نه نه به هیچ وجه بلایند بای نکنید چرا که رایحه کاملا سلیقه ایه.از برند له ارک اگر فقط یه کارش قابلیت بلایند بای رو داشته باشه به نظرم ارژنیتنوم هالو دی لون هستش و با توجه به فصلی که داخلش هستیم پیشنهاد من به شما این کاره.

دانیال دانیال
1402/10/15
در پاسخ به محسن ملکی :

سلام آقای دانیال وقت بخیر عزیز، ممنون از وقتی که گذاشتید ،چند ماه پیش ممویر رو در حد یه تست کوچیک داشتم الان یادم رفته چی بود اصلا ، الکتیموسم که میگن ابتدایی به کرید اونتوس میزنه در انتها وانیلی میشه ، وای ادوپرفیوم هم که همه پسنده ولی رایحه اش یه مقدار هایپ شده ولی بازم بازخودش خوبه ، بخدا نمیدانم ویلانم ،سیلانم ،حیرانم ....

سلامت باشی عزیزم... چرا ویلان؟ چرا حیران ؟ چرا سیلان؟

همه اونا رو بنداز کنار یدونه امواج انکلیو بردار خیال خودت و همه رو راحت کن...

در پاسخ به مهربد :

جناب مهربد عرض ادب ، له آرک ممویر هم تولید جدید و قدیم داره؟

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟