پیشنهاد عطر زنانه

سلام دوستان

اوقات خوش

من به تازگی وارد سی سالگی شدم و دوست دارم به همین مناسبت به خودم هدیه ای بدم.

از دوستان صاحب نظر ممنون میشم اگر در مورد خرید عطر راهنماییم کنن و پیشنهاد بدن.

تا به حال عطر امضای خودم رو نداشتم میخوام یک عطر ثابت برای خودم دست و پا کنم.

بو های خیلی گرم و گلی باعث سردردم میشن و عطرهای دارک و ادکلن هایی که رگه تلخ دارن رو بیشتر میپسندم.

دنبال بویی هستم که جزو شخصیتم بشه. مرموز و جذاب باشه .خیلی درباره عطرها و ادکلن ها نمیدونم و اگر با پیشنهاداتون کمکم کنید یک دنیا ممنونتون میشم.

پیشاپیش از وقتی که میگذارید متشکرم

دانیال دانیال
1402/10/15

Narciso Rodriguez For Her

شیشه مشکی

شهرزاد شهرزاد
1402/10/15

سپیده ی عزیز

چه کاری بهتر از عطر هدیه دادن به خود در روز تولد؟

پیشنهاد به شما با توضیحاتی که دادید کمی سخت هست. عطرهایی که تم دارک و تلخ دارند غالبا گرم هم هستند. نظرتون درباره تم شیرین چی هست؟ شیرین دوست دارید یا نه؟ 

و اینکه، حتی یکی دو مورد هم اسم عطرهایی که دوست داشتید یا خیلی بدتون میومده رو نام ببرید خیلی کار راحتتر میشه. ضمن اینکه به من بگید از هر بوی گلی بدتون میاد؟ گل رز چطور؟ 

روبرتو کاوالی nero assoluto یه عطر دارک چوبی و تلخ هست که با چیزهایی که گفتید همخوانی داره، ولی گرم هست، کاملا مناسب برای روزهای برفی که امسال در تهران اینجور از ما دریغ شدن! همچنین Trussardi eau de parfum که بطری استوانه ای صورتی رنگ داره و یه تم چرمی پودری داره گزینه مناسبیه، اما سنگین هست و احتمالا برای روزهای خیلی گرم تابستان مناسب نیست. Narciso Rodriguez eau de parfum (بطری مکعبی سفید) هم پودری و سنگین و فوق العاده ست، باز هم برای هوای سرد بهتره، و البته که گیر آوردنش بسیار سخت شده.

اینا همه کاملا غیر شیرین هستند. اگر با شیرینی و گل رز مشکل نداشته نداشته باشید خیلی خیلی گزینه های بیشتر میشه معرفی کرد. 

ضمنا Mont blanc signature هم یه عطر وانیلی کرمی با بوی گلهای سبک و خنک هست (خیلی گلی یا اونقدرها شیرین محسوب نمیشه) و خیلی برای استفاده روزانه در فصلی که کمی هوا خنک حهست لذت بخشه، و البته تابستون هم کاملا قابل استفاده ست. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟