سلام دوستان. کسی از برندهای عطر ایرانی مثل (ب.ر.ن.د.ی.ن.ی)، (س.ل.ب.و.ن) و (پرفیوم ه.ا.و.س) استفاده کرده؟ کیفیتاشون در چه حدیه؟ خوشحال میشم نظر بدین.
جالب نبود...
من از تنها برند ایرانی که استفاده کردم ژک ساف بوده کیفیت و پخش بهتری نسبت به برخی برند های اماراتی داشت اما فکر نمیکنم دیگر برند های ایرانی اینطور باشند
برند یانی متشابه سازی داره و کارشم خوبه
من که سمت اماراتی و ایرانی نمیرم.
مخصوصا برندینی که تمام عطرهارو کپی زده. تاوقتی اصلش هست چرا کپی.؟ حتی اگه مال ایران باشه
برندینی بعضی از عطرهاش واقعا شبیه عطر اصلی هست بستگی به نوع عطر بین هفتاد تا نود درصد رایحه شون شبیه عطر اصلی هست البته قطعا پیچیدگی و تغییر نت ها رو نمیشه در عطرهای شرکتی دید اما فضا و کلیت شون شباهت زیادی داره
جالب نبود...
ممنونم از نظرت دانیال جان
من از تنها برند ایرانی که استفاده کردم ژک ساف بوده کیفیت و پخش بهتری نسبت به برخی برند های اماراتی داشت اما فکر نمیکنم دیگر برند های ایرانی اینطور باشند
ممنون از شما
برند یانی متشابه سازی داره و کارشم خوبه
ممنون از شما دوست عزیز
من که سمت اماراتی و ایرانی نمیرم.
مخصوصا برندینی که تمام عطرهارو کپی زده. تاوقتی اصلش هست چرا کپی.؟ حتی اگه مال ایران باشه
ممنون از شما
برندینی بعضی از عطرهاش واقعا شبیه عطر اصلی هست بستگی به نوع عطر بین هفتاد تا نود درصد رایحه شون شبیه عطر اصلی هست البته قطعا پیچیدگی و تغییر نت ها رو نمیشه در عطرهای شرکتی دید اما فضا و کلیت شون شباهت زیادی داره
ممنون از شما آرامیس جان. برندینی یه لاین نیش داره که به صورت اکسترا پرفیوم هست و کیفیت بالاتری نسبت به بقیه کارهاش داره. یه لاین 90 میل ادوپرفیوم هم داره که از نظر کیفیت پایینتر از لاین نیش و بالاتر از کارهای 33 میل قرار میگیره. شما کدوم رو استفاده کردی؟