سلام
تو مترو بودم یک بوی عجیبی به مشامم خورد به حدی مستش شدم دوست دارم هر طور هست پیداش کنم.. رایحه انگار تو جنگل کاج بودی ولی شیرینی و ملاحت خاصی داشت و تلخ نبود. طبعشم معتدل بود. شبیه کارهای دیسکورد هی وود و... اصلا نبود. دوستان عطر شناس بگن چی بوده بنظرتون؟ ممنون میشم
#پاکو رابان اینوکتوس پلاتینیوم Invictus Platinum
براتون تگ کردم چون من وقتی اولین بار این عطر رو بو کردم همین قد مجذوب شدم و شدیدا بوی جنگل کاج مه گرفته رو تداعی میکرد برام.
آخ آخ متاسفانه اینجور موارد هیچ راهی جز پرسیدن از فردی که عطر رو زده نیست. که اغلب هم به لحاظ فرهنگی به نظر من تو کشورمون یه کم کار سختیه. شده من بلند بپرسم به به کی عطر زده؟ با کمی تلاش البته، که مرجع بو رو پیدا کنم. که اگر اون بو و اون فرد دور بشن دیگه هیچ راهی برای پیدا کردنشون نیست! حالا البته دوستان حتما مواردی رو پیشنهاد خواهند کرد، ولی خب خیلی چیزها میتونه باشه با این توصیفتون.
این حسو ( جنگلی مه گرفته - بوی خاک و کاج و در قلب رایحه یه نرمی مخملگون ) یکبار توی سالن انتظار سینما من تجربه اش کردم و قبل تر هم پیش هم اومده تحت تاثیر رایحه عطر کسی قرار بگیرم ولی معمولا همیشه سخت بوده این پرسش برام که عطرتون چیه ! ، اما اینبار فرق میکرد ، رایحه و دی ان ای جدید بود ، عجیب بود ، یه حس زبری و نرمی آروماتیکی داشت شمامه نوازی میکرد ، خلاصه رفتم جلو دوتا آقا پسر حدود ۳۰ سال با کوله پشتی و شلوار جین و هندزفری تو گوش جلوی پوستر یکی از فیلمهای اون سینما ، خلاصه بعد از یه مقدمه خیلی کلیشه ای درباره عطرشون پرسیدم که یکی به دیگری نگاه کرد و با کلی من من کردن ( ازاین جهت که احتمالا میخواست اسم کاملشو بگه و درآخر هم نتونست ) گفت ژیان ، گفتم ژیان ! گفت بله ، تو اینترنت هم سرچ کنی میاد تو اینترنت ! و شما تصور کن دقایقی بعد تو سالن سینما در حال پخش فیلم من دارم سرچ میکننم عطر ژیان ، بگذریم از اون روز ، بعدها بعد از کلی سرچ و تست عطر به عطر گیان از سری له جم بلوگاری رسیدم که البته اون دوستمون ژیان خطابش میکرد یا شاید هم فروشنده به اسم ژیان بهش فروخته بود ، البته هیچ جایی تو مشخصات عطر گیان نتهای سبز یا کاج ذکر نشده و من هم توی تست عطر متوجه نت کاج نشدم ، ولی اون روز توی سالن انتظار سینما توی اون فضا برام حسی مشابه حس شما شکل گرفت ...
سلام خدمت دوستان گرام . چند تا مواد تشکیل دهنده عطر رو میگم لطفا هر کی میدونه این رایحه ها رو تو چه عطری میشه پیدا کرد اسم عطر رو بکه بلکه یتونم پیداش کنم راستش این ترکیبات تو یه ادکلنی بود که الان پیدا نمیشه
نت اولیه: ترنج و اسطوخودوس
نت میانی : فلفل
نت پایانی: سرو و مشک