شایسته شایسته
15
1402/10/20

عطر تقلبی با بچ کد/ اصالت فروشگاه

سلام دوستان. چند وقت پیش عطری از فروشگاه د.و.ت.ی.س.ا گرفتم که نسبت به جاهای دیگه قیمت کمتری داشت. بچ کد رو هم که زدم مشخصات آورد. از نظر رایحه و بسته بندی هم چیز مشکوکی ندیدم اما اینقدر حرفه‌ای نیستم که همیشه بتونم فرق عطر اصل و اسانسی رو تمیز بدم. اما هنوز به اصالت فروشگاه اطمینان ندارم چون تا حالا اسمشو از کسی نشنیدم. شاید هم دوباره ازشون خرید داشته باشم. شما تا حالا اسم این فروشگاه رو شنیدید؟

یا عطر تقلبی رو دیدید که مشخصاتش خیلی نزدیک به عطر اصل باشه؟ 

A_KARIMI A_KARIMI
1402/11/02

ع.ط.ر.ی.ن.ه _ ا.س.ت.و.ر خرید کردید ؟اورجیناله؟

شایسته شایسته
1402/11/02
در پاسخ به A_KARIMI :

ع.ط.ر.ی.ن.ه _ ا.س.ت.و.ر خرید کردید ؟اورجیناله؟

سلام خدمت شما. به این سوال من ارتباطی نداره ولی بله تجربه خرید از ع. ط. ر. ی. ن. ه استور داشتم. من از این فروشگاه دکانت تهیه کردم که بعدا به دستم رسید حس کردم اورجینال نیس. (دکانتی که سفارش داده بودم رو تا حالا تست نداشتم). مقدار کمی هم سفارش دادم چون به اصالت فروشگاه به چند دلیل شک کردم.(با این حال ریسک کردم و سفارش دادم😅) یک این که تنوع عطرا به صورت غیر معقولی بالا بود و دوم این که قیمتا تناسب مناسبی نداشت مثلا شما فرض کن دو عطر با قیمت متفاوت، دکانت با قیمت یکسان داشتن. بعد از سفارش، تو خود همین عطرافشان دیدم خیلیا گفته بودن این فروشگاه دکانت اصل نمی فروشه و تجربه خرید خوبی نداشتن. 

مهراد مهراد
1403/08/01
در پاسخ به Mercedes :

وقتی بچ زیر جعبه و زیر شیشه یکی باشه و عطر هم بوی الکل نده شما باید بنا رو بر اصل بگذارید یعنی چاره دیگه ای ندارید مگر اینکه چندین بار این عطر رو قبلا استفاده کرده باشید فقط در اونصورت میشه فهمید مایع داخل شیشه اصله یا فیک،مثلا من خودم میرم فروشگاه های حضوری معتبر تست میکنم بعد از سایت ها سفارش میدم،اگر رایحه همون بود اصله وگرنه هیچ راه دیگری نداره که بفهمی مایع داخل شیشه اصله یا فیک!

فیک ساز ها خیلی پیشرفت کردن و شیشه و جعبه اصلی رو خریداری میکنند و بدون باز کردن پلمپ اتومایزر،شیشه رو با مواد خودشون پر میکنند.

پس جعبه و شیشه و بچ کد دیگه مبنای واقعی برای عطر اصل نیستند مراقب باشید😈🐺

درود، شما تهران زندگی میکنید؟ اگر تهرانید فروشگاه عطر معتبر برای خرید حضوری کجا پیشنهاد میدید؟

فرهاد فرهاد
1403/08/01

درود بر شما

در مورد اعتبار اون فروشگاه اطلاعی ندارم، چون تجربه خرید ازشون ندارم.

اما داشتن بچ کد دلیل بر اصلی بودن عطر نیست و خیلی از عطرهای تقلبی بچ کد دارن. چون بچ کد فقط زمان تولید عطر رو نشون میده که افراد متقلب به راحتی میتونن بچ کد یکی از محصولات اصلی رو روی باتل و بسته عطر تقلبی حک کنن

در مورد مشابهت  رایحه هم بعضی عطرهای شرکتی و یا تقلبی به حدی رایحه مشابه ای دارن که فقط افراد با تجربه میتونن تشخیص بدن تفاوت رو.

و برای فروش دکانت امکان داره که فروشنده عطر شرکتی (مثل الحمبرا، جانوین و..) رو به جای دکانت عطر اصلی بفروشه، که اثباتش هم در این صورت سخته. برا همین از فروشگاه های معتبری که بچه های عطرافشان قبلا معرفی کردن ومورد تایید هست فقط دکانت بخرید

شایسته شایسته
1403/08/07
در پاسخ به فرهاد :

درود بر شما

در مورد اعتبار اون فروشگاه اطلاعی ندارم، چون تجربه خرید ازشون ندارم.

اما داشتن بچ کد دلیل بر اصلی بودن عطر نیست و خیلی از عطرهای تقلبی بچ کد دارن. چون بچ کد فقط زمان تولید عطر رو نشون میده که افراد متقلب به راحتی میتونن بچ کد یکی از محصولات اصلی رو روی باتل و بسته عطر تقلبی حک کنن

در مورد مشابهت  رایحه هم بعضی عطرهای شرکتی و یا تقلبی به حدی رایحه مشابه ای دارن که فقط افراد با تجربه میتونن تشخیص بدن تفاوت رو.

و برای فروش دکانت امکان داره که فروشنده عطر شرکتی (مثل الحمبرا، جانوین و..) رو به جای دکانت عطر اصلی بفروشه، که اثباتش هم در این صورت سخته. برا همین از فروشگاه های معتبری که بچه های عطرافشان قبلا معرفی کردن ومورد تایید هست فقط دکانت بخرید

بله کاملا درسته👌

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟