دوستان سلام بر شما وهمه عطر بازان 🩵🌹
عطری در یاد وخاطر وچکیده زندگی خود دارید یا بوده که حاکی از قدرت ونمایش عظمت وشکوه باشدعظمت وشکوه یک انسان ؟یه رایحه و عطری که نشان دهنده شخصیت عظیم یک انسان باشد! آن انسان بسیار در ذهن طرف مقابل با عطرش پر قدرت نقش بندد!. منظور از عظیم همان شخصیتی که یک پادشاهی بی مثل ومانند در جهان دارد بسیار پر قدرت است که اورا حریفی نیست ؟!مرد سر سختی است می تواند گوهری نایاب باشد بی مثل ومانند که هر انسان به وجود آن در زندگی اش غبطه بخورد
بنظر من از پایین به بالا ننگرید
لکن از بابا به پایین بیایید
گمان نمیکنم عطری بیانگر چنین حسی باشد ولی اگر کسی چنین بود ، عطرش هم نیز بیانگر چنین حسی خواهد بود .
لکن عطر های گرم و تلخ ( به ویژه تلخ و هر چقدر تلخ تر بهتر ) و چوبی شاید احساس قدرت را نیز تداعی گر باشند
بنظر من از پایین به بالا ننگرید
لکن از بابا به پایین بیایید
گمان نمیکنم عطری بیانگر چنین حسی باشد ولی اگر کسی چنین بود ، عطرش هم نیز بیانگر چنین حسی خواهد بود .
لکن عطر های گرم و تلخ ( به ویژه تلخ و هر چقدر تلخ تر بهتر ) و چوبی شاید احساس قدرت را نیز تداعی گر باشند
تشکر فراوان
این عطور بیشتر دارای طبع گرم هستند من قبلا عطر گرم استفاده کرده ام طی چندین تجربه دوست نداشتم شعله ور می شوم خود طبعم گرم است آیا باعث. میشود عطور پیشنهاد شده گرم مورد پسند من نباشد که دوستان زحمت کشیدند
cartier oud&oud
cartier pasha edp
penhaligons the tragedy of lord george
jovoy psychedelique
اقای مهبرد عزیز سلام 🌺
چند سوال!!
۱)ایا عطر دیور هوم اینتنس هم شامل این گروه میشود ؟
۲)ایا فقط عطور گرم در این ویژگی هایی ک گفتم قرار می گیرد ؟
اقای دانیال عزیز سلام 🌺
چند سوال!!
۱)ایا عطر دیور هوم اینتنس هم شامل این گروه میشود ؟
۲)ایا فقط عطور گرم در این ویژگی هایی ک گفتم قرار می گیرد ؟