سلام خدمت عزیزان
دوستان سایت عطرک . ا . م . ر. ا. ن مجموعه زیادی از دکانت ها بخصوص کمیاب هارو داره ، تا بحال ازشون خرید نکردم ، خاستم ببینم اینجا از عزیزان کسی خرید داشته ازشون و اصالت کارشون رو تایید میکنید؟
سلام آقای امیرعلی. من یکبار دوتا دکانت ازشون خرید داشتم که بوی یکیشو اصن متوجه نمیشدم و با اینکه به پخش بو معروف بود اصلن باید دماغو میچسبوندم تا کمی متوجه بوش میشدم. من خودم خیلی بهشون اعتماد ندارم. کامنتهای پیجشون هم بخونید بد نیست.
من نزدیک ۱۵ دستریز ازشون خرید کردم تنها ایرادشون پیگیریشون کنده اگر مشکلی پیش بیاد برای من حجم اشتباه ارسال کرده بودن که لطف کردن اونایی که اشتباها ارسال شده بود حساب نکردن و مجددا ارسال کردن
من خریدم سه چهار بار راضی بودم .
من که چند مورد دکانت خرید کردم ازشون و مشکل خاصی ندیدم.
سلام دوستان.من ازشون چند سال پیش چند تا ادکلن خریدم که هنوز دو تاش هم مونده،همه اصل بودند و باکیفیت.حتی ابسسشن و لالیک ساتین که حدود ۵ یا ۶ سال پیش ازشون خریدم،با همون کیفیت اولیه و عالی باقی مونده.
سلام. یک سالی هست که دیگه ازشون خرید نداشتم. الآن رو نمیدونم ولی اون موقع خوب بودن. در مورد پشتیبانی شون ولی میدونم که یک هفتهای هست که بهشون پیام دادم ولی هیچ خبری ازشون نیست. خلاصه پشتیبانی به شدت ضعیفی دارن.
سلام
بله
هر وقت خریدم اصل بوده
سلام آقای امیرعلی. من یکبار دوتا دکانت ازشون خرید داشتم که بوی یکیشو اصن متوجه نمیشدم و با اینکه به پخش بو معروف بود اصلن باید دماغو میچسبوندم تا کمی متوجه بوش میشدم. من خودم خیلی بهشون اعتماد ندارم. کامنتهای پیجشون هم بخونید بد نیست.
عرض ادب ماری خانوم عزیز
با این تفاسیر یکم احتیاط باید بکنم ، بیشتر بررسی میکنم
ممنون از راهنماییتون
من نزدیک ۱۵ دستریز ازشون خرید کردم تنها ایرادشون پیگیریشون کنده اگر مشکلی پیش بیاد برای من حجم اشتباه ارسال کرده بودن که لطف کردن اونایی که اشتباها ارسال شده بود حساب نکردن و مجددا ارسال کردن
سپاس از توضیحاتتون
من خریدم سه چهار بار راضی بودم .
سپاس
خیالم راحت شد