سلام و وقت بخیر خدمت اعضای محترم،، امیدوارم که اوقات خوش رایحه ای رو بگذرونید،
هرکدوم از شما اگر چیزی به ذهنش میرسه ممنون میشم بیاد بگه،، سوالم اینه؛ ( شیک ترین ) رایحه و عطری که تا حالا تجربه بویایی یا استفاده شو داشتید چی بوده ؟؟ ☺
ازنظر شما چه نت ها یا عطرهایی شیک هستن
البته زنونه یا یونیسکس باشه. ممنونم💐
سلام
واقعیتش یسری مفاهمیم هستند که هر شخص با توجه به روحیات و شخصیت که داره اونو قضاوت می کنه...
شیک بودن هم از همین موارده
منظورم اینکه خیلی خیلی شخصیه!!!
وای به طور کلی کیفیت نت های طبیعی خیلی تو پرفومنس عطر مهم هست...
بین ۱۲۰۰ تا عطری که دارم(سمپل اورجینال-مینیاتوری-فول باتل)
انتخاب سخته ولی این اواخر کاری از برند سلین رو گرفتم مه به نظر خیلی خیلی زیبا و شیک و با پرستیژ هست...
لینکش رو این زیر می زارم
https://www.parfumo.com/Perfumes/Celine/eau-de-californie
و اما نت های مورد علاقه من:
ایریس یا زنبق (شخصا ایریس خاکی)
چوب پالو سانتو ،چوب صندل،عود های غیر انیمالی
میخک-جوز-هل-فلفل سیاه
کندر-اوپونوکس-زعفران-صمغ تولو-
امبر گری-پچولی(خاکی یا چاکلتی)
لوندر اسپانیایی-بی لیف(برگ بو)-پتیگرین(برگ درخت نارنج)-
نرولی یا بهار نارنج-
لایم(لیمو ترش)-آلمافی لایم-یوزو-ترنج-
درود و عرض ادب خدمت شما جناب هذبی گرامی، بسیار ممنونم از معرفی کار جدید ، حتما در صدد هستم تستش کنم بی صبرانه، بله با نرولی و کندر و میخک و هل و پتیت گرین کاملا هم عقیده ام با شما، بله شیک بودن بنا به علایق شخصی افراد کاملا شلیقه ای هست و طبیعی بودن روایح هم نقطه مثبتی برای این معیار به حساب میاد... وجود و حضور شما عطرپیشه ی محترم رو در این محفل بینظیر ارج مینهم و از لطف و نشر آگاهی شما کمال تشکر رو دارم. روزگارتون خوش رایحه به عطر خوش خدا دوست گرامی برقرار باشید🌹🌈
طبق سوال شما که فرمودین عطر شیک ! باید بگم طبق تجربه ای که داشتم بهترین ها بیشتر در گروه بویایی چوبی آبزی قرار میگیرن! یعنی این گروه بویایی ذائقه عام رو تحت تاثیر قرار میده! یعنی دیگران اصطلاحا از بوی عطر شما بیشتر خوششون میاد گروههای دیگه ذائقه های خاص رو درگیر میکنه! گروه چوبی آبزی یک گروه فوق العاده برای عطرهاست چه خانمها چه آقایان
طبق سوال شما که فرمودین عطر شیک ! باید بگم طبق تجربه ای که داشتم بهترین ها بیشتر در گروه بویایی چوبی آبزی قرار میگیرن! یعنی این گروه بویایی ذائقه عام رو تحت تاثیر قرار میده! یعنی دیگران اصطلاحا از بوی عطر شما بیشتر خوششون میاد گروههای دیگه ذائقه های خاص رو درگیر میکنه! گروه چوبی آبزی یک گروه فوق العاده برای عطرهاست چه خانمها چه آقایان
درود و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی، ممنونم از نقطه نظری که فرمودید ، بله بسیار عالی ست گروه چوبی و هم آبزی، برای خانمها و آقایان از این گروه ها که اشاره فرمودید بهترین کاراشون بنظرتون کدامند؟ ممنون میشم نظرتونو بدونم☺️ممنون از وقتی که گذاشتید خوش رایحه باشید دوست عزیز🌹🌱🙏
باسلام.
چوپ صندل/گلی/فلفل سیاه/هل
اما گورماند رو برای بانوان میپسندم
البته استایل خیلی شرطه،یسری بامبشل رو از سمت خانم الناز شاکردوست استشمام کردم همون کارو همکارم اصلی خرید،ولی روو کارکترش نمی نشست!
باسلام.
چوپ صندل/گلی/فلفل سیاه/هل
اما گورماند رو برای بانوان میپسندم
البته استایل خیلی شرطه،یسری بامبشل رو از سمت خانم الناز شاکردوست استشمام کردم همون کارو همکارم اصلی خرید،ولی روو کارکترش نمی نشست!
سلام و عرض ادب حضورشما، ممنون از شیر تجربه و اطلاعاتتون، بله با فلفل و هل و صندل کاملا موافقم، درسته عطرهای گورماند روی خانمها بهترجواب میده اما بشخصه خودم تحمل عطر گورماند روی تن خودمو ندارم بیشتر عطرهای صابونی ملایم و خنک و میپسندم بعنوان مثال اودس مقوه بلو که حالت دریایی و گیاهی داره و کمی هم وایب صابونی داره بشخصه خیلی خیلی میپسندمش. اما بامبشل بنظرم خیلی اشباع شده از میوه هست مثل یه چیزی مثل کرکه مثلا، عطرهای شلوغ پلوغ رو بشخصه نمیپسندم خیلی طرفدار عطرهای با نت های کم و بیشتر گیاهی و آبزی هستم.... یا مثلا ورساچ برایت کریستال رو من هنوزم عاشقش هستم ازبین اینهمه عطرهای جدید زنونه که به بازار اومدن. وعطرهای مردانه دریایی هم خیلی دوست دارم استفاده کنم دلیلش هرچی که باشه مهم احساس خوبیه که در حین استفاده داشته باشیم بهترین احساس و تجربه بویایی رو برای شما دوست عزیز آرزومیکنم. ممنون
نت نعنا ترکیب با وانیل برای من خیلی لذت بخشه... کاکائو هم جذاب هست برام که در بهترین عطر من که گرلن اینستنت پورهوم اکستریم موجوده...
سلام آقای دانیال
شما که اشاره کردین ترکیب نعنا و کاکائو مورد پسند است
مشابه قیمت مناسب از تیری موگلر آنجل مردانه(ای من)
چی مد نظر شماست؟
سلام. نت رز باطراوت و خنک ، چون اگه گرم باشه یه مقدار بوی حرمی میگیره
سلام وقت بخیر
یکی از کارهای رزی خوب
البته من خودم شخصا رز باز نیستم مگر خلافش ثابت بشه،
و اما یکی از رزهای خوشبو
به نظرم ایسی میاکه لئو دیسی پور هوم اور انسنس
سلام وقت بخیر
یکی از کارهای رزی خوب
البته من خودم شخصا رز باز نیستم مگر خلافش ثابت بشه،
و اما یکی از رزهای خوشبو
به نظرم ایسی میاکه لئو دیسی پور هوم اور انسنس
عرض درود و ادب خدمت عطرپیشه محترم جناب هاشم پور عزیز، ممنون از نشر تجربه تون روزگارتون خوش و خوش رایحه🌷🌹
سلام من طرفدار بوهای خانومانه و ملیح پودری ام اگه عطری نت های مثل زنبق، بنفشه ، چوب صندل ، کارامل ، داشت ارزش خرید داره ، ،
جسارت میکنم در حضور دوستان با این تجربه ی کمم ولی تا اینجای کار برای من بین عطر های گرم ترکیبی مثل زنبق و چرم در #پارفوم دی امپایر کوئیر اوتومن Cuir Ottoman هم خیلی بنظر خودم شیک هست همخیلی بازخوردای خوبی ازش گرفتم از هر دو جنس
چوب صندل توی #دانهیل ایندین صندل وود Indian Sandalwood هم لبخند های زیادی برام به ارمغان اورد😊
بین عطر های خنک هم زنجبیل و بالنگ توی #ژول ات مد پاریس سدرات جینجمبر Cedrat Gingembre و انجیر و چای توی #ژول ات مد اکوا سکستیوس Aqua Sextius خیلی جذابو پر از تبازخوردای خوب بود