سلام. وقت بخیر. من یک شخص با نمره زیر صفر در دنیای عطر هستم و در جستجوی رایحهای که با شخصیت من سازگاری داشته باشه، میخوام تجربیات و سوالاتی رو مطرح کنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
دنبال عطری متناسب شخصیت خودم هستم که علاوه بر بوی خوش، دارای کاراکتر و پرمعنا هم باشه.
عطرهای نسبتا زیادی تست کردم که البته بیشتر فیک بودن.
برام مهمه که حتما پخش خوبی داشته باشه عطرم و بازخورد مثبت فراوان؛ نه اینکه کسی اصلا براش مهم نباشه من چه عطری زدم 😅 و اینکه سردردآور نباشه.
عطرهایی که خنک هستند رو حس بهتری بهشون دارم. از بوی گلاب خوشم نمیاد.
حالا لیست چیزهایی که تا حالا تست داشتم:
۱) بی دلیشز فیک بازخورد مثبت داشت اما عاشقش نشدم، یکبارم یهنفر گفت سردرد گرفتم از بوی عطرت
۲) ورساچه برایت کریستال فیک رو دوست داشتم ولی به نظرم پیچیدگی لازم رو نداره ولی بوی خوشگلی داره، یه دافعه هم داره، اینکه بعضیها میگن بوی شیشهشور میده، البته من حس نکردم.
۳) لایتبلو دی اند جی فیک و اصل خوبه اما اصلا بازخورد نداره و اینکه خیلی هم ازش لذت نمیبرم.
۴) شنل چنس او تندر فیک: اولش که زدم، احساس شربت سرماخوردگی داشتم ولی میموند بوش قشنگ میشد ولی عالی نه. همچنین بازخورد نداشت.
۵) امنیا کریستالین بولگاری فیک: اولین تست عاشقش شدم ولی رفتهرفته علاقم رو از دست دادم و الان دوستش ندارم. همچنین بازخورد نداشت.
۶) زن شیسیدو فیک: نت اولش رو اصا دوست ندارم، رفته رفته بهتر میشه ولی عاشقش نیستم. بازخورد هم نداشت.
۷) گرنبالو فیک: اول که اسپری کردم خیلی خوشم اومد از رایحه ولی اصا بازخورد نداشت برام. یکبار زیاد زدم تا بقیه هم متوجه شن ولی خودم از بو اذیت شدم، بقیه هم متوجه نشدن😅 بعد فکر کردم که شاید بوی شیرینی دانمارکی میده که خیلی ناراحت شدم چون دوست ندارم عطرم بوی شیرینی دانمارکی و.... بده
۸) وومنیتی موگلر فیک: عاشقش نشدم، بد نیست اما برام دوستداشتنی هم نیست. بازخورد نداشت.
۹) بلومینگ بوکی فیک: به نظرم بهترین عطرمه با اینکه از ۱۰۰ بهش نمره ۷۰ تا ۸۰ رو میدم. بوی گلش خیلی برام مشخص نیست، بیشتر حس صابون گلی میگیرم. با این حال خیلی دوسش دارم ولی بازخورد نداره متاسفانه.
۱۰) انوی می گوچی فیک: برای من آناناسش بیشتر درقالب شیرینی و حس آبنباتی ظاهر میشه و کمی اذیتم میکنه. بازخورد هم نگرفتم. در کل ۴۰ از ۱۰۰
۱۱) لاو این وایت فور سامر فیک: فکر میکردم این عطر مورد علاقه من میشه اما متاسفانه دوسش ندارم خیلی و حالت رز و وایت فلورالش بیشتر از بقیه نتها برام به چشم میاد و یکم سرم اذیت میشه. همچنین بازخورد نداره.
۱۲) گریس دیور فیک: اولین تست، واقعا خوشم نیومد بعد کمی بهتر شد ولی هنوزم برام ناپسنده
۱۳) فلور نارکوتیک فیک: خیلی از رایحه خوشم اومده فقط بازخورد نداشته برام و اینکه اون پیچیدگی رو هم حس نکردم داخلش؛ اما بعد بلومینگ بوکی، از این رایحه خوشم اومده.
۱۴) ارباپورای فیک: اول خوش اومد، بعد حس قلیون میوهای یکم گرفتم.
۱۵) باکارات رژ: اصلا دوست ندارم.
عطرهایی که تازگیها توجهم رو جلب کرده برای تست، بایردو بال د افریک، دیور ادیکت صورتی، مارلی دلینا لا رزی، گراندا سالویا گرلن و کلایو کریسشن هدونستیک هستند.
میخواستم اگه ممکنه راهنماییم بفرمایید.
سن هم بین ۲۵ تا ۳۰
شخصیت:
میانگرا مایل به درونگرایی، خجالتی، کمی نامرئی در اجتماع، هنگام عصبانیت خشن، ، صورت سبزه، بیبیفیس با روحیات ناآرام، ساکت
اگه ممکنه لطفا یک عطر مردانه هم برای شخصی که روایح زیر رو میپسنده، معرفی بفرمایید که از لحاظ هدیه هم (پخش و ماندگاری) آبرومند باشه و چیز خاص و باکیفیتی هم باشه در عین حال🙏🏽
عطرهای مورد علاقه:
1) ورساچه پور هوم
2) تق هرمس
3) کارتیه پاشا
4) مارلی گالووی
اونتوس رو خیلی نمیپسنده.
میدونم که بعضی کلمات مثل گلاب و... در خصوص روایح غیرحرفهای هستن. به علاوه میدونم که نباید بازخورد مثبت برام مهم باشه. پوزش میخوام.
#لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women
#لالیک لامور (له آمور) L'Amour
#مارک جاکوبز دیسی سو فرش Daisy Eau So Fresh
#مارک جاکوبز دیسی (دیزی) Daisy
#نینا ریچی پرمیرژور Premier Jour
اگر امکانش هست این عطرها رو تست بفرمایین البته عطرهای اصلیشون و حتما ، دکانتهاشونو توی بعضی پیجها میتونین پیدا کنین و اغلب عطر فروشیها دو عطر اول و برای تست دارن
غزالی جان، برای اینکه بازخورد خوب بگیرید چقدر تلاش میکنید؟ اغلب عطرهای حتی اصل الان ریفورموله شدن و عملکرد درخشانی ندارن. ماندگاری ها اما هنوز خوبه (تفاوت عطر و غیراصل همینه.) شما حتی با همون بلومینگ بوکه میتونید بازخورد بگیرید اگر خیلی زیاد اسپری کنید. و علاوه بر پوست، روی موها و لباس اسپری کنید. و یه دکانت از عطر تو جیبتون داشته باشید. فلورنارکوتیک هم به نظرم بوی جذاب و خاص و پیچیده ای هست و اگر دوست دارید برید سراغش. من داشتم و دوستش نداشتم و به همکارم دادمش. هر بار داخل اتاقش میرم از بوش مست میشم (روی پوست یکی دیگه برام قشنگتره.)
در کل توصیه م دو چیز هست. حتما اصل بخرید، و حتما بطری عطر رو همراهتون داشته باشید که هر چند ساعت یک بار اسپری کنید. اینا بازخورد ایجاد میکنه.
ضمنا، نمره تون اصلا زیر صفر نیست ها!
🙏
#لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women
#لالیک لامور (له آمور) L'Amour
#مارک جاکوبز دیسی سو فرش Daisy Eau So Fresh
#مارک جاکوبز دیسی (دیزی) Daisy
#نینا ریچی پرمیرژور Premier Jour
اگر امکانش هست این عطرها رو تست بفرمایین البته عطرهای اصلیشون و حتما ، دکانتهاشونو توی بعضی پیجها میتونین پیدا کنین و اغلب عطر فروشیها دو عطر اول و برای تست دارن
سلام. وقت بخیر. ممنونم ازتون.🌷
غزالی جان، برای اینکه بازخورد خوب بگیرید چقدر تلاش میکنید؟ اغلب عطرهای حتی اصل الان ریفورموله شدن و عملکرد درخشانی ندارن. ماندگاری ها اما هنوز خوبه (تفاوت عطر و غیراصل همینه.) شما حتی با همون بلومینگ بوکه میتونید بازخورد بگیرید اگر خیلی زیاد اسپری کنید. و علاوه بر پوست، روی موها و لباس اسپری کنید. و یه دکانت از عطر تو جیبتون داشته باشید. فلورنارکوتیک هم به نظرم بوی جذاب و خاص و پیچیده ای هست و اگر دوست دارید برید سراغش. من داشتم و دوستش نداشتم و به همکارم دادمش. هر بار داخل اتاقش میرم از بوش مست میشم (روی پوست یکی دیگه برام قشنگتره.)
در کل توصیه م دو چیز هست. حتما اصل بخرید، و حتما بطری عطر رو همراهتون داشته باشید که هر چند ساعت یک بار اسپری کنید. اینا بازخورد ایجاد میکنه.
ضمنا، نمره تون اصلا زیر صفر نیست ها!
سلام. وقت بخیر. ممنونم ازتون. خیلی لطف کردید. مرسی که خوندید و با دقت پاسخ دادید. چشم سعی میکنم حتما از توصیههای ارزشمندتون استفاده کنم.🌷