سلام دوستان.
حدود 25 سال پیش عطر sandra paris رو داشتم که این عطر هنوز هم در بازار موجوده. ( روی جعبه اش طرحی شبیه برگهای پاییزی هست).
اون زمان برای من رایحه خیلی خوبی داشت- باربرشاپی . نمیدونم الان هم همون کیفیت رو داره یا برای دیگران هم جذاب هست یا نه. اما به خاطر حس نوستالژی اش میخواستم تهیه اش کنم.
خواستم از دوستانی که این عطر رو دارن بپرسم آیا هنوز هم اصلی اش موجوده؟ و اگه هست چه نشانه هایی داره؟
در بعضی سایتها میبینم که علاوه بر مدل جعبه کاغذی، یک مدل جعبه فلزی اش رو دارن و ادعا میکنن که این جعبه فلزی اش اصلیه. در حالی که تا جایی که من یادم میاد عطر ساندرا از قدیم همین جعبه کاغذی بود.
با درود
الان هستش تولید امارت جعبه کاغذی
با درود
الان هستش تولید امارت جعبه کاغذی
سلام.
ممنونم از پاسختون.
یک مدل جعبه کاغذی اش رو دیدم زبرش نوشته بود که ساخت چینه. ولی جعبه کاغذی ساخت parisbleu.com هم هست توی بازار.
جعبه فلزی اش رو اطلاع ندارین که کیفیت اش تفاوتی با جعبه کاغذی داره یا نه؟
چه جالب که از ساندرا نوشتین! من جعبه فلزی اش رو دارم. یعنی در واقع بسته بندیش فلزیه، و یه جورایی از پدربزرگم بهم ارث رسیده. باید خرید حدود ۷-۸ سال پیش باشه. کیفیت و ماندگاری و این چیزهاش که عالیه. نمیدونم بسته کاغذی چطوره. اگر سوال خاصی درباره ورژن فلزی اش دارید بپرسید که مقایسه کنیم.
چه جالب که از ساندرا نوشتین! من جعبه فلزی اش رو دارم. یعنی در واقع بسته بندیش فلزیه، و یه جورایی از پدربزرگم بهم ارث رسیده. باید خرید حدود ۷-۸ سال پیش باشه. کیفیت و ماندگاری و این چیزهاش که عالیه. نمیدونم بسته کاغذی چطوره. اگر سوال خاصی درباره ورژن فلزی اش دارید بپرسید که مقایسه کنیم.
سلام.
ممنونم از پاسختون.
میخواستم بدونم جعبه کاغذیش اصلیه یا فلزیش، چون قدیما اصلا مدل جعبه فلزی نداشت. با توجه به نظر مثبت شما نسبت به جعبه فلزی، همون رو میگیرم.