عطرها در دنیای موازی

دوستان لابد برای شما هم پیش اومده که در مورد یک اثر مثلا یک کتاب یا یک قطعه موسیقی یا یک شعر ارتباط متفاوتی بگیرید ، شده بخواید اون و در قالب یک عطر با نت ها و اجزا مد نظر خودتون متصور بشید ؟ دوست داشتم این تجربه رو با هم شریک بشیم . برای من این اثر قطعه empty note  از ghostly kisses اونم ورژن آکوستیکش.  

nazanin nazanin
1402/11/10
در پاسخ به Mahmoudreza ganjali :

من تو موسیقی غیر از کلاسیک چیزی سر در نمیارم ولی به ذهنم بیشتر پاگانینی خورد با اون ویولن عجیب و غریبش و همینکه بهش میگفتن شیطان نوازنده ها

در نقاشی هم سالوادور دالی شاید معادل خوبی باشه با اون سورئالیستی بودن آثارش 

تو سینما هم پازولینی(با اینکه از فیلمهایش خوشم نمی آید) و مارکو فرری و شاید آنتونیونی

بله در مورد نقاشی موافقم. علاوه بر دالی، بنظرم کار های پیکاسو هم بهشون بخوره.. مثلا تابلوی زن گریان رو ربط میدم به ترونی.. اون نقاشی الهام گرفته شده بود از بمباران شهر گرنیکا و زنی که کودک خودش رو در اون بمباران از دست داده بود..

عطر Viride : بوی سالمون نورثاب در 12 سال بردگی

Sadonaso:\ سری قسمت های جدیدِ American Horror Story.. چقدر از یه سالی به بعد این سریال افتضاح شد.. آهنگِ Goverment H.o.o.ker از لیدی گاگا آلبوم Born This Way 

Fantomas: فیلم American Psycho

Cuium منو یاد اون سکانس از فیلم The House that Jack Built فون تریه می اندازه که رفته بود توی مغازه و کیف پولش رو نشون داد که از جنس پوست اون خانم جوان بود. از همین کارگردان؛ Nimphomaniac برای عطر Seminalis

Narcotic Venus: آهنگ های_ La Foule از Edith Piaf.. و Fleur Que TU Mavais Jetee از Andrea Bocelli

Blamage منو یاد آهنگ مرد تنها می اندازه و Baraonda نقاشیِ کافه تراسی و آهنگ Bird on the Wire از Leonard Cohen

:)

من تو موسیقی غیر از کلاسیک چیزی سر در نمیارم ولی به ذهنم بیشتر پاگانینی خورد با اون ویولن عجیب و غریبش و همینکه بهش میگفتن شیطان نوازنده ها

در نقاشی هم سالوادور دالی شاید معادل خوبی باشه با اون سورئالیستی بودن آثارش 

تو سینما هم پازولینی(با اینکه از فیلمهایش خوشم نمی آید) و مارکو فرری و شاید آنتونیونی

بدون اینکه سوالتون و درست و دقیق بخونم کلی رویاپردازی کردم فکر کردم پرسشتون درباره فیلیپو سورچینلی بوده ، با خودم فکر کردم چه جور فیلمی می‌ساخته جناب سورچینلی ! 

یه فیلم به سبک کارای استنلی کوبریک ،  لوکیشن : زیرزمین های فلورانس ، آهنگی تو حال و هوای dazed & confused لدزپلین با کمترین حرکت دوربین و دیالوگ ، تماشا برای عموم ممنوع . 

نازنین جان عالی بود یه سری از عطرارو بو نکردم و یه سری سریالایی که گفتی رو ندیدم ولی پیکاسو هم مثال های خوبی زدید 👌

فون تریه رو چون سبکش رو فهمیدم علاقه ای به کارهاش نداشتم....پیشنهاد میکنید اولین فیلم ازش چی رو ببینم؟

البته نمیدونم به نظرتون کارهای گوالتیری میشه بهشون گفت اساسا آوانگارد هستند؟به دنباله مکتب دادائیسم عطاری میکند..؟سورئال هستند یا اگزوتیک یا اروتیسم؟

محسن جان عالی مثال زدی ....دوربین و میزانسن کوبریک زیرزمین فلورانس و موسیقی dazed & confused👍 

[EDITED] 1402/11/11 20:26

نازنین جان عالی بود یه سری از عطرارو بو نکردم و یه سری سریالایی که گفتی رو ندیدم ولی پیکاسو هم مثال های خوبی زدید 👌

فون تریه رو چون سبکش رو فهمیدم علاقه ای به کارهاش نداشتم....پیشنهاد میکنید اولین فیلم ازش چی رو ببینم؟

البته نمیدونم به نظرتون کارهای گوالتیری میشه بهشون گفت اساسا آوانگارد هستند؟به دنباله مکتب دادائیسم عطاری میکند..؟سورئال هستند یا اگزوتیک یا اروتیسم؟

محسن جان عالی مثال زدی ....دوربین و میزانسن کوبریک زیرزمین فلورانس و موسیقی dazed & confused👍 

سپاسگذارم دوست عزیز 🌷

nazanin nazanin
1402/11/12

فون تریه چند تا سه گانه داره که من خودم "The Depression" رو دیده ام کامل.. شامل فیلم های: Melancholia و Antichrist و Nymphomaniac..

سه گانه "Golden Heart" رو هم دارم شروع میکنم.. این هم شامل: The Idiots, Breaking the Waves و Dancer in the Dark هست.. 

The House that Jack Built هم فیلم تکی ایشونه که در یه سری از پلان ها، فلش بک هایی میزنه به فیلم های قبلی اش.. البته میشه برای شروع، سراغ همین فیلم برید.

امم در مورد گوالتیری:) چون خیلی عطار بازیگوشیه و دوست داشتنی، بنظرم جَست و خیزی به اغلب این سبک ها پیدا میکنه کاراش.. مثل همین فنتوماس که کار سورئالیه.. در عوض سمینالیس و سدوناسو رو میشه کارهایی اروتیسم خوند.. یا ترونی که من اون رو به نقاشی‌ای به سبک کوبیسم ربط دادم.. یا مثلا بلامژ که حاصل یک اشتباه بود رو می‌تونیم با اساس بی‌قانونیِ 'دادائیسم' مرتبط بدونیم.. اما اینکه به دنبال سبک و مکتب خاصی‌ست رو نمی‌دونم و البته گمون نمی‌کنم چنین راهی رو پیش گرفته باشه..خصوصا دادائیسم! 

البته این ها همش نظر و دیدگاه منه.. و برداشتی شخصی که از کار ها و کرکترش دارم.. شاید خیلی جاها اشتباه کنم:)

آقای جمالیان چقدر مثالتون جذاب بود:) خصوصا اونجایی که نوشته تماشا برای عموم ممنوع! عالی بود واقعا:)

در پاسخ به nazanin :

فون تریه چند تا سه گانه داره که من خودم "The Depression" رو دیده ام کامل.. شامل فیلم های: Melancholia و Antichrist و Nymphomaniac..

سه گانه "Golden Heart" رو هم دارم شروع میکنم.. این هم شامل: The Idiots, Breaking the Waves و Dancer in the Dark هست.. 

The House that Jack Built هم فیلم تکی ایشونه که در یه سری از پلان ها، فلش بک هایی میزنه به فیلم های قبلی اش.. البته میشه برای شروع، سراغ همین فیلم برید.

امم در مورد گوالتیری:) چون خیلی عطار بازیگوشیه و دوست داشتنی، بنظرم جَست و خیزی به اغلب این سبک ها پیدا میکنه کاراش.. مثل همین فنتوماس که کار سورئالیه.. در عوض سمینالیس و سدوناسو رو میشه کارهایی اروتیسم خوند.. یا ترونی که من اون رو به نقاشی‌ای به سبک کوبیسم ربط دادم.. یا مثلا بلامژ که حاصل یک اشتباه بود رو می‌تونیم با اساس بی‌قانونیِ 'دادائیسم' مرتبط بدونیم.. اما اینکه به دنبال سبک و مکتب خاصی‌ست رو نمی‌دونم و البته گمون نمی‌کنم چنین راهی رو پیش گرفته باشه..خصوصا دادائیسم! 

البته این ها همش نظر و دیدگاه منه.. و برداشتی شخصی که از کار ها و کرکترش دارم.. شاید خیلی جاها اشتباه کنم:)

آقای جمالیان چقدر مثالتون جذاب بود:) خصوصا اونجایی که نوشته تماشا برای عموم ممنوع! عالی بود واقعا:)

سپاسگذارم ، سپاس بابت همفکریتون 🌷

توصیه میکنم همگی یه سر به تاپیک ی که جناب مهربد عزیز ایجاد کردن ( پنج نت مورد علاقه ) مراجعه کنیم ، خیلی سوال و بحث جالبیه 

در پاسخ به nazanin :

ابله رو اقتباس از داستایفسکی گرفته؟

برای شروع از فیلمی که فلش بک به فیلم هاش زده شروع کنم؟گیج شدم راستیتش

من هم فکر میکنم بیشتر گوالتیری کار هایی در سبک سورئال و اروتیک داره و از اگزوتیک رد میکنه.همچنین به نظر من هم پیروی از دادائیسم هم دور از انتظاره چون بالاخره معیار ها و ملاک های و تکنیک هایی رو چه خود خواسته و چه ناخود خواسته قبول داره...

البته در حقیقت هیچکس پیروی از فقط یک مکتب خاصی رو انجام نمیده چون اثر اون فقط یک وجه از آن معیار های اون مکتب رو همراهی میکنه و اثر حقیقتا یک موجود خارجیه و مستقل و خودش ؛خودش رو تعریف میکنه نه مکتبی یا چیزی اون رو...در حقیقت فک میکنم پیروی کامل از یک مکتب نا ممکن است به نوع هایدگری اش

nazanin nazanin
1402/11/18

ابله رو اقتباس از داستایفسکی گرفته؟

برای شروع از فیلمی که فلش بک به فیلم هاش زده شروع کنم؟گیج شدم راستیتش

من هم فکر میکنم بیشتر گوالتیری کار هایی در سبک سورئال و اروتیک داره و از اگزوتیک رد میکنه.همچنین به نظر من هم پیروی از دادائیسم هم دور از انتظاره چون بالاخره معیار ها و ملاک های و تکنیک هایی رو چه خود خواسته و چه ناخود خواسته قبول داره...

البته در حقیقت هیچکس پیروی از فقط یک مکتب خاصی رو انجام نمیده چون اثر اون فقط یک وجه از آن معیار های اون مکتب رو همراهی میکنه و اثر حقیقتا یک موجود خارجیه و مستقل و خودش ؛خودش رو تعریف میکنه نه مکتبی یا چیزی اون رو...در حقیقت فک میکنم پیروی کامل از یک مکتب نا ممکن است به نوع هایدگری اش

درود به شما، 

نه، '' ابلهان'' بر اساس سبک دُگما 95 ساخته شده.. راجب چند تا پسر که دست به کارهای عجیب غریب میزنن.. (من ندیده ام البته).. سراغ داستایفسکی نمیره:) 

امم، بنظرم فرقی نداره از کدوم شروع کنید. میتونید از همین '' the house that Jack built'' هم شروع کنید.. و منظورم این بود با اینکه یه سکانس فلش بک میزنه به پلان هایی از فیلماش مثل' ضد مسیح' و' مالیخولیا'، میشه همینو اول دید. و بعد در صورت تمایل سراغ سه گانه هاش برید. مثل گلدن هارت و دیپرشن:) 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟