عرض ادب و احترام خدمت دوستان گلم
چند وقت پیش یکی از دوستان ازم پرسید که اگر میتونستی یه عطر با ۵ نت مورد علاقت بسازی چه ترکیباتی رو انتخاب میکردی؟
این سوالی بود که به شدت ذهنمو درگیر کرد و خیلی فکر کردم تا تونستم ۵ نت برترم رو انتخاب کنم
ادویه( به خصوص هل)،چوب صندل،نت مشروبی(رام،شراب،کنیاک و ...)،وانیل و پچولی
البته چری،چرم و تنباکو رو هم روی نیمکت میزارم😁
دوست دارم بدونم نظر شما دوستان چیه و چه ترکیبی رو انتخاب میکنید؟
زنبق(روایح پودری)
وانیل
لوندر
کارامل
خامه
عالیه😍😍
سلام مهربد جان.
برای من ۵ نت برتر برگاموت- مریم- وانیل- لابدانیوم و رز هست و اگر در عطری همه ی این موارد دوست داشتنیم در کنار روایح دودی و یا پودری وجود داشته باشه ، بی شک اون عطر ، عطره منه😊
و همینطور اگر هر یک از این نُتهای محبوبم در عطری، کنار روایح دیگر و آکوردهای مختلف ، نشسته باشند ولی حضورشون رو پر رنگتر از بقیه ی نُتها، دریافت کنم، باز... اون عطر، عطرِ منه😊
سلام مهربد جان.
برای من ۵ نت برتر برگاموت- مریم- وانیل- لابدانیوم و رز هست و اگر در عطری همه ی این موارد دوست داشتنیم در کنار روایح دودی و یا پودری وجود داشته باشه ، بی شک اون عطر ، عطره منه😊
و همینطور اگر هر یک از این نُتهای محبوبم در عطری، کنار روایح دیگر و آکوردهای مختلف ، نشسته باشند ولی حضورشون رو پر رنگتر از بقیه ی نُتها، دریافت کنم، باز... اون عطر، عطرِ منه😊
سرکار خانم مونای عزیز ارادتمندم
خیلی دوست دارم رایحه لابدانیوم رو بتونم متوجه بشم ولی تا الان موفق نشدم متاسفانه😭
سلیقتون عالیه واقعا😍
عود،برگ بو،رام،لیمو،اپوپوناکس
اگه میشد 6تا انتخاب کنم اون یکی وتیور بود
سلام مهربد جان:
سئوال جالب و با حالی رو مطرح کردی:
من عاشق ترکیب و ادغام نت های آلدئیدی ، نت فلزی و مینرال ، کندر ، آمبرگریس و اینسنس ها بر بستری از ایزو ای سوپر هستم.
البته رز رو هم با حالات اکسیدی و فلزگون که تداعی کننده نت شور و فلزی خون باشه رو هم خیلی خیلی دوست دارم.
جناب مهربد عزیز درود .چه سوال جالبی .من عاشق رایحه ی خاک تمیز نم بارون خورده با یاس رازقی و مریم و سبدهای حصیری خیس شده با پیچ امین الدوله و شکوفه گیلاس و بهار نارنج هستم .نمیدونم ترکیبش چه رایحه ای میشه .چون من عاشق عطرهای گلی هستم .کمی هم دودی باشه چه بهتر .فقط هم عطرهای مناسب فصل پاییز و زمستون حالم رو خوب میکنه.
ریحون - یاس - مرکبات - مریم - تنباکو
عود،برگ بو،رام،لیمو،اپوپوناکس
اگه میشد 6تا انتخاب کنم اون یکی وتیور بود
اقا عالیه😍😍
سلام مهربد جان:
سئوال جالب و با حالی رو مطرح کردی:
من عاشق ترکیب و ادغام نت های آلدئیدی ، نت فلزی و مینرال ، کندر ، آمبرگریس و اینسنس ها بر بستری از ایزو ای سوپر هستم.
البته رز رو هم با حالات اکسیدی و فلزگون که تداعی کننده نت شور و فلزی خون باشه رو هم خیلی خیلی دوست دارم.
استاد شوشتری عزیز درود و ارادت
واقعا همین پاسخ نشون دهنده علم بالای شماست.
عجیب ترین و جالب ترین پاسخ بود قطعا😍
ریحون - یاس - مرکبات - مریم - تنباکو
بنازم ریحون😍
سریعا امواژ ممویر،هرمس بلامی و نیشانه اژه اومدن تو فکرم