عطر هدیه برای آقا

برای آقایی ۴۲ ساله و رسمی پوش می خواستم

این عطر رو دیدم  Victor #ژک ساف ویکتور Victor و نظرات خوبی دیدم

اگر تایید می کنید همینو بگیرم

مشخصا برای نیمه دوم سال می خوام

یا اگر گزینه دیگه ای مثلا با ۲۰۰ تومن بیشتر هست

سپاس

نظرتون در مورد اینکه ۲۵۰ اضافه کنم اینو بگیرم چیه؟

Jovan Musk for Men #جوان ( ژوان) ماسک مردانه Jovan Musk for Men 

در پاسخ به Mercedes :

سلام

بنظرم پول جای برند ایرانی ندیم بهتره،خودم ژک ساف رو تست داشتم خیلی مصنوعی و سنتتیک بودن حتی از شرکتی هایی مثه اف ای پاریس و الحمبرا هم بدتر!

البته ژکساف از دیگر برند های ایرانی سرتره اما قیمت نامناسب نسبت به کیفیت(رایحه و جعبه و شیشه)اونو از رقابت خارج میکنه در این رنج قیمت.

برند لطافه رو برای هدیه دادن پیشنهاد میکنم،همینکه فرد مورد نظر چشمش به باکس و شیشه بیوفته فکر میکنه عطر بالای ده میلیون قیمت داره😂

من خودم عطر خنجر رو به یکی از دوستان برای تولدش هدیه دادم،نزدیک بود از خوشحالی دور از جان سکته کند

بزرگوار ژک سافت ۴۵۰

ماسک جوان ۷۷۰

لطافه زیر ۱ تومن نداره

منم ک محدودیت دارم

Mercedes Mercedes
1402/11/21
در پاسخ به حسین الن دلن :

بزرگوار ژک سافت ۴۵۰

ماسک جوان ۷۷۰

لطافه زیر ۱ تومن نداره

منم ک محدودیت دارم

با این قیمتی که شما ژک ساف رو پیدا کردید اگر فیک نباشه ارزش خرید داره و به نظرم جوان ماسک رو نخرید چون سیف نیست اما در ژک ساف،داوینچی و دارک ماسک به نظرم از بقیه بهتر بودن 

اما پیشنهاد من به شما جیپارلیس بویس د آیریس با قیمت یک میلیون که الان در سایت خوش.....ا(بندر عباس) موجوده من نگاه کردم یا دارج از رصاصی در همون فروشگاه با قیمت 760 هردو رو هم خودم دارم و نسبت به قیمت  از نظر پرفورمنس و کیفیت در حد عطر هایی با سه برابر قیمت هستند.

اگر هم قصد خرید عطر های کلاسیک زیر یک میلیون رو دارید دریک رایحه زیبایی داره اما پرفورمنس کمتر از متوسط و میلتون لوید هاوایی از نظر پرفورمنس بالاتر از متوسطه.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟