سلام دوستای خوشبو و خوشپوشم
بعد از مدتهاااااا بیسکویت پتی بور خوردم. اولش طبق عادتی که دارم حسابی بوش کردم. تا حالا انقدر عمیق بوش نکرده بودم. دلم ی عطر با بوی بیسکویت پتی بور خواست. عطری هست با این بو؟ کلا با بوی نزدیک به این بیسکویت؟ یا اون بیسکویت کوچولو گردها؟
یه برند وطنی هست بنام "محمدرضا کاظمیان" یک عطر داره بنام "خاتون" اگر پیدا کردید تست کنید بنظرم بیسکوییتی هستش😊 بنظرم تقریبا کیفیت محصولاتش هم قابل قبوله
#بای کیلیان له هیور ورت L'Heure Verte
بیسکوییتِ مشروبی!
البته فکر نکنم در ایران پیدا بشه
درای داونش کاملا یادآوره بیسکوییت پتی بوره
سلام ماری
باید به دنبال نت وانیل .دسر . شیر .خامه.بادام. باشی
توی بعضی سایتها آکوردهای عطرو نشون داده.اکورد لاکتونیک و وانیل خیلی کمک میکنه بهت. لاکتونیک به معنی شیری و خامه ای هست.
بیسکوبیت پوتی بور توش وانیل و شیرخشک هست🥰 نظرات این عطر از سیگنورینا رو بخون شاید همون باشه که میخوای .با اینکه خودم تاحالا تست نکردمش.
#سالواتوره فراگامو سیگنورینا Signorina
اینم یه تست بکن:
این یکی هم من خودم دارم .بوی وانیلی گورماندی داره ولی خب فک نکنم بوی بیسکوبیت بده. بیشتر شبیه بوی شکلات عسلی یا یه شیرینی با گلاب و وانیل:
یه برند وطنی هست بنام "محمدرضا کاظمیان" یک عطر داره بنام "خاتون" اگر پیدا کردید تست کنید بنظرم بیسکوییتی هستش😊 بنظرم تقریبا کیفیت محصولاتش هم قابل قبوله
ممنونم ازتون.
#بای کیلیان له هیور ورت L'Heure Verte
بیسکوییتِ مشروبی!
البته فکر نکنم در ایران پیدا بشه
درای داونش کاملا یادآوره بیسکوییت پتی بوره
مرسی از راهنماییتون
سلام ماری
باید به دنبال نت وانیل .دسر . شیر .خامه.بادام. باشی
توی بعضی سایتها آکوردهای عطرو نشون داده.اکورد لاکتونیک و وانیل خیلی کمک میکنه بهت. لاکتونیک به معنی شیری و خامه ای هست.
بیسکوبیت پوتی بور توش وانیل و شیرخشک هست🥰 نظرات این عطر از سیگنورینا رو بخون شاید همون باشه که میخوای .با اینکه خودم تاحالا تست نکردمش.
#سالواتوره فراگامو سیگنورینا Signorina
اینم یه تست بکن:
این یکی هم من خودم دارم .بوی وانیلی گورماندی داره ولی خب فک نکنم بوی بیسکوبیت بده. بیشتر شبیه بوی شکلات عسلی یا یه شیرینی با گلاب و وانیل:
مرسی از توضیحات کاملت عزیزم
این عطر کاملا بوی بیسکوییت و کیک میده. بیسکوییت لوتوس. البته اندکی شکلاتی.
#سالواتوره فراگامو آمو فراگامو Amo Ferragamo
این عطر و یکبار تست کردم فقط ولی گمونم بوی بیسکوییت داشت بعد از چند دقیقه ولی نمیدونم کدوم بیسکوییت
سلام خانم ماری. اتفاقا دیروز یه کار از بیوفورت تست می کردم که برام یادآور این بيسکوئيتای جعبه ای که تعدادشون زیاده و معمولا کلفت هم هستن، بود. خودم سمپلشو تهیه کردم ولی نمی دونم عطر کاملش داخل ایران موجود هست یا نه.
#بیوفرت لندن لیگنوم ویتای Lignum Vitae