درود بر شما دوستان
می خوام ببینم بین لیتون و نسخه ی اکسکلوسیفش کدوم یکی برای من که یه پسر ۱۸ ساله ام مناسب تر و متناسب تر هستش؟
درود مهدی جان
اگر کژوال پوش هستی بنظرم لیتون اولیه برای شما مناسب تره
اکسکلوسیف رایحه سنگین تر و رسمی تری داره
درود مهدی جان
اگر کژوال پوش هستی بنظرم لیتون اولیه برای شما مناسب تره
اکسکلوسیف رایحه سنگین تر و رسمی تری داره
سپاسگزارم علی جان
کاملا روشن شدم
18 ساله بنظرم اصلا لیتون بدردت نمیخوره....
اینا رو بزن بازم مناسبتره :
#مونت بلنک ایندیویدوال (مون بلان ایندیویجوال) Individuel
#دیویدوف کول واتر اینتنس مردانه Cool Water Intense for men
#ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue
18 ساله بنظرم اصلا لیتون بدردت نمیخوره....
اینا رو بزن بازم مناسبتره :
#مونت بلنک ایندیویدوال (مون بلان ایندیویجوال) Individuel
#دیویدوف کول واتر اینتنس مردانه Cool Water Intense for men
#ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue
سپاسگزارم از توضیحات دقیقتون 🙏
چک خواهم کرد
مهدی گرامی درود
باید بگم هر دو رایحه سنگین و بدرد سی سال به بالا و تیپ رسمی و یا حداقل در لیتون نیمه رسمی است.
اگر در سبک لیتون دوست داری ولی جوانانه تر و بشاش تر میتونی از برند ژان پول گوتیه از جمله له مالها و یا اسکندل و یا فانتوم کارولینا هررا یا هالوین من ایکس را تست کنی البته نو لیمیتد هم خیلی خوبه و سنگین تر از ایناست ولی جون پسندتر.
البته که همشون را میتونی دکانت تهیه کنی و در چند نوبت تست کن و به یکبار و لحظه اول کفاین نکن اگر حداقل سه بار در دمای مناسب عطر یعنی هوای خنک تستش کردی و بازم دوست داشتی و از نظر ماندگاری و پخش برات رضایت بخش بود اونو میتونی بخری.
دوستان هم عطرهای خوبی پیشنهاد دادن ولی بیشتر با طبع خنک و پرفورمنس متوسط هستند. درضمن هیچوقت در این سن دنبال عطرهای نیش نباش و با تعزیف دیگران هم بلین بای نکن.
شاد و پیروز باشید
مهدی گرامی درود
باید بگم هر دو رایحه سنگین و بدرد سی سال به بالا و تیپ رسمی و یا حداقل در لیتون نیمه رسمی است.
اگر در سبک لیتون دوست داری ولی جوانانه تر و بشاش تر میتونی از برند ژان پول گوتیه از جمله له مالها و یا اسکندل و یا فانتوم کارولینا هررا یا هالوین من ایکس را تست کنی البته نو لیمیتد هم خیلی خوبه و سنگین تر از ایناست ولی جون پسندتر.
البته که همشون را میتونی دکانت تهیه کنی و در چند نوبت تست کن و به یکبار و لحظه اول کفاین نکن اگر حداقل سه بار در دمای مناسب عطر یعنی هوای خنک تستش کردی و بازم دوست داشتی و از نظر ماندگاری و پخش برات رضایت بخش بود اونو میتونی بخری.
دوستان هم عطرهای خوبی پیشنهاد دادن ولی بیشتر با طبع خنک و پرفورمنس متوسط هستند. درضمن هیچوقت در این سن دنبال عطرهای نیش نباش و با تعزیف دیگران هم بلین بای نکن.
شاد و پیروز باشید
سپاسگزارم بابت توضیحات دقیقتون 🙏
استفاده کردم