انتخاب شما کدام عطر است؟

سلام و درود خدمت اعضای محترم عطر افشان.

به نظر شما بهترین و مناسب ترین عطر تابستانی Xerjoff که مناسب هوای خیلی گرم باشه، از بین عطر های زیر کدام یکی است؟

XJ 1861 Renaissance #زرجوف ایکس ای 1861 رنیسنس XJ 1861 Renaissance 

Mefisto #زرجوف مفیستو Mefisto 

Mefisto Gentiluomo #زرجف (زرجوف) مفیستو جنتیلومو Mefisto Gentiluomo 

Fiero #زرجوف فیرو Fiero 

در پاسخ به مهربد :

دوست خوبم درود و عرض ادب

نه نه به هیچ وجه اینجوری نیستن.به نظرم یکی از معتبرترین فروشگاه های عطری هستن که تنوع بسیار بسیار بالایی دارن فقط تنها ایراد اینه که کارهایی که سفارش میدید حدودا یک ماه بعد به دستتون میرسن به علت اینکه واردات از دبی زمان بره.

خوب خوب اگر فراگیر بودن عطرتون براتون مهم نیست من مفیستو رو پیشنهاد میکنم که واقعا کیفیت و شفافیت بسیار بسیار بالایی داره.

اگر به عطرهای دریایی علاقه ندارید کارهای دریایی برند لورنزو پازالیارو تست کنید که قطعا نظرتون تغییر میکنه.انشاالله اگر عمری باشه هفته اینده ریویو کارهای این برند رو مینویسم.پیشنهادم بهتون در کارهای دریایی این برند dream sea و s.e.x sea هستش.

بهترینهارو براتون ارزو میکنم

عرض سلام و ارادت

شما هر چیزی میگی همیشه من چند تا چیز ازت یاد میگیرم دوست من

نه واقعا. قیمت عطر اصل انقدر بالا رفته که تو سطح جامعه ایرانی و بین مردم معمولی فکر نکنم دیگه هیچ وقت هیچ عطری فراگیر بشه. مگر اینکه روایح کپی و اسانسی و شرکتی شون فراگیر بشه که هیچ کدوم جای عطر اصل رو نمیگیرن و به پاش نمیرسن. البته برعکسش ولی generic و outdated نبودن خود عطر خیلی خیلی برام مهمه و به نظرم با فراگیر بودن یا نبودن تفاوت داره. یه چیز نو و شفاف رو ارائه بده کافیه حالا فراگیر بود هم بود.

بازم حالا به نظرم دکانت یا سمپل مفیستو جنتیلواومو رو اول خریداری کنم و تستش کنم بهتره تا ۱۰ میلیون براش پول بدم. چون خیلی روایت های ضد و نقیض در مورد عملکردش شنیدم. از پخش و ماندگاری دو ساعته بگیر تا ۱۰ ساعته.

در پاسخ به سورنا مقدم :

دوست عزیزم سلام 

صد در صد فیرو اصلا فیرو برای گرمای تابستان ساخته شده به شخصه به جز گرمای شدید تابستان زمان دیگه ای نمیتونم فیرو بزنم 

رنسانس یه شیرینی ثانویه ای داره که به نظر من برای بهار مناسبش کرده نه تابستان شاید اگر تابستان خیلی گرمی نباشه بشه استفاده کرد 

در مورد مفیستو هم من کلا رایحه اش رو نپسندیدم بر خلاف خیلیا و نتونستم باهاش کنار بیام 

جنتلیمو هم تست نداشتم ولی مطمئنم بازم به فیرو تو گرمای شدید نمی‌رسه 

سلام بر شما

نظر بسیار کامل و صادقانه شما خیلی برام ارزشمند بود دوست من.

سپاسگزارم. 

مهربد مهربد
1402/12/10
در پاسخ به مهدی دهقان :

عرض سلام و ارادت

شما هر چیزی میگی همیشه من چند تا چیز ازت یاد میگیرم دوست من

نه واقعا. قیمت عطر اصل انقدر بالا رفته که تو سطح جامعه ایرانی و بین مردم معمولی فکر نکنم دیگه هیچ وقت هیچ عطری فراگیر بشه. مگر اینکه روایح کپی و اسانسی و شرکتی شون فراگیر بشه که هیچ کدوم جای عطر اصل رو نمیگیرن و به پاش نمیرسن. البته برعکسش ولی generic و outdated نبودن خود عطر خیلی خیلی برام مهمه و به نظرم با فراگیر بودن یا نبودن تفاوت داره. یه چیز نو و شفاف رو ارائه بده کافیه حالا فراگیر بود هم بود.

بازم حالا به نظرم دکانت یا سمپل مفیستو جنتیلواومو رو اول خریداری کنم و تستش کنم بهتره تا ۱۰ میلیون براش پول بدم. چون خیلی روایت های ضد و نقیض در مورد عملکردش شنیدم. از پخش و ماندگاری دو ساعته بگیر تا ۱۰ ساعته.

دوست خوبم درود مجدد

کاملا درست میفرمایید خرید دکانت در وهله اول بهترین کاریه که میتونید انجام بدید.از اونجایی که در انتخاب روایح خنک به شدت سخت گیرم،چندتا کار خنکی که رابطه خوبی باهاشون دارم رو براتون مینویسم که اگر تونستید تست کنید که خالی از لطف نخواهد بود

Greenley #پارفومز د مارلی گرینلی Greenley 

Galloway #پارفومز د مارلی گالووی (پرفیومز مارلی گلووی) Galloway 

Search #آمواج سرچ Search 

Beach Hut Man #آمواج بیچ هات من Beach Hut Man 

Hacivat #نیشان هسیوات Hacivat 

کارایی که معرفی کردم همگی در حدود رنج قیمت مفیستو هستن و سعی کردم فاکتورهای کیفیت رایحه و همینطور پخش و ماندگاری رو در نظر بگیرم.

ارادت.

چشم حتما. 

سپاسگزارم مهربد عزیز.

HoHi HoHi
1403/01/01

سلام 
من به جز 1861 بقیه رو تست کردم به نظرم فیرو از همه بهتره البته چون من مرکباتی و لیمویی رو دوست دارم و گلی ها رو دوست ندارم تتیلومو و مفیستو رو خوشم نیومد اما هر ه تا کار هایپ شدن و کپی هاشون زیاده من خودم با اینکه فیرو رو دارم اما از برند برندینی مدل Fierce رو بخرید مطمئن میگم 95% به بالا شبیه ای کاره و کسی که حرفه ای نباشه ممکنه فرقشون هم حس نکنه هر باتل 35 میلشم حدود 200 تا 250 تومن هست من اگر قبل خرید فیرو رو تست کرده بودم شاید همون برندینی رو میخریدم و هزینش رو صرف ادکلن دیگه ای میکردم اما در هر صورت فیرو عطر و رایحه ی قابلیه 

در پاسخ به HoHi :

سلام 
من به جز 1861 بقیه رو تست کردم به نظرم فیرو از همه بهتره البته چون من مرکباتی و لیمویی رو دوست دارم و گلی ها رو دوست ندارم تتیلومو و مفیستو رو خوشم نیومد اما هر ه تا کار هایپ شدن و کپی هاشون زیاده من خودم با اینکه فیرو رو دارم اما از برند برندینی مدل Fierce رو بخرید مطمئن میگم 95% به بالا شبیه ای کاره و کسی که حرفه ای نباشه ممکنه فرقشون هم حس نکنه هر باتل 35 میلشم حدود 200 تا 250 تومن هست من اگر قبل خرید فیرو رو تست کرده بودم شاید همون برندینی رو میخریدم و هزینش رو صرف ادکلن دیگه ای میکردم اما در هر صورت فیرو عطر و رایحه ی قابلیه 

سلام و درود ها

جنتیلواومو رو که تست کردم و انگار پودر صابون به خودم و لباسم زدم. مفیستو معمولی رو هم میگن به برادرش شباهت خیلی بالایی داره.

دقیقا همینطوره. به نظر منم این عطر ها خیلی ارزش خرید بالایی ندارن ولی همچنان مشتاق تست کردن شون هستم. چون سرجوف رو دوست دارم.

سپاسگزارم. 

HoHi HoHi
1403/01/02
در پاسخ به مهدی دهقان :

سلام و درود ها

جنتیلواومو رو که تست کردم و انگار پودر صابون به خودم و لباسم زدم. مفیستو معمولی رو هم میگن به برادرش شباهت خیلی بالایی داره.

دقیقا همینطوره. به نظر منم این عطر ها خیلی ارزش خرید بالایی ندارن ولی همچنان مشتاق تست کردن شون هستم. چون سرجوف رو دوست دارم.

سپاسگزارم. 

سلام و ارادت

بله مفیستو و جنتیلومو بسیار به هم نزدیکن احتمالا مفیستو هم اون لذتی که از عطر باید براتون داشته باشه رو نتونه برآورده کنه. به هر حال تست اصل کارها هم واجبه. موفق باشید

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟