سلام دوستان عزیزم
عطری با بوی خیس ، شیرین ، ملایم ، معتدل یا خنک ، با پخش بوی خوب سراغ دارید؟ ماندگاریش مهم نیست
بیشتر اون حس خیسی و شیرینی مد نظرمه
درود و ارادت
با این توصیفات فقط یه عطر به ذهنم رسید که متاسفانه شیرین نیست ولی تا دلتون بخواد خاکی و خیسه
سلام ناهید جان این ها رو تست کن
این رو که اگه تونستی حتما تست کن چون اسمش دقیقا همین چیزی هست که تو میخوای، تِرِرِنُ دُلچه در ایتالیایی به معنی خاک شیرین یا زمین شیرین
#کایز پرفیومز ترنو دولچه Terreno Dolce
این ها هم تا حدودی پیشنهادهای خوبی هستن. پیدا کردن بعضیهاشون تو ایران سخته یذره فقط، اگه اینا اونی که میخواستی نبودن بگو چند تا دیگه هم معرفی کنم.
#لولیتا لمپیکا زنانه Lolita Lempicka for women
#کایز پرفیومز بویس دی سانتال ات تق Bois de Santal et Terre
#تیزیانا ترنزی اکستسی (اکستاسی) Ecstasy
#بولگاری اومنیا (بلگاری امنیا قرمز) Omnia
#تیری موگلر آنجل ادو پرفیوم (ستاره ای) Angel EDP
این عطر بوی گل های خیس میده. بوی گلفروشی:
Miller Harris, Secret Gardenia
البته زیاد شیرین محسوب نمیشه.
این عطر هم رطوبت جنگلهای استوایی رو تداعی میکنه کمی، با عطر برگ نخل. تاپ نت فلفل صورتی هم داره ضمنا:
roberto cavalli Paradise Found
این شیرین تره و عطر شب و مهمونی تابستونه
عطرهای برند ایسی میاک رو جستجو کن.
درود و ارادت
با این توصیفات فقط یه عطر به ذهنم رسید که متاسفانه شیرین نیست ولی تا دلتون بخواد خاکی و خیسه
ممنونم از راهنماییتون👌🏻👌🏻
سلام ناهید جان این ها رو تست کن
این رو که اگه تونستی حتما تست کن چون اسمش دقیقا همین چیزی هست که تو میخوای، تِرِرِنُ دُلچه در ایتالیایی به معنی خاک شیرین یا زمین شیرین
#کایز پرفیومز ترنو دولچه Terreno Dolce
این ها هم تا حدودی پیشنهادهای خوبی هستن. پیدا کردن بعضیهاشون تو ایران سخته یذره فقط، اگه اینا اونی که میخواستی نبودن بگو چند تا دیگه هم معرفی کنم.
#لولیتا لمپیکا زنانه Lolita Lempicka for women
#کایز پرفیومز بویس دی سانتال ات تق Bois de Santal et Terre
#تیزیانا ترنزی اکستسی (اکستاسی) Ecstasy
#بولگاری اومنیا (بلگاری امنیا قرمز) Omnia
#تیری موگلر آنجل ادو پرفیوم (ستاره ای) Angel EDP
خیلی عالی متشکرم
خیلی ممنونم از نظر همه دوستان 🌹🌹🌹
سلام، این دو مورد به ذهنم رسید، پرفورمنس هیچکدوم قوی نیست ولی خودتون تست کنید ممکنه با توجه به جنس رایحه و انتظار شما براتون مطلوب باشن
#هرمس جاقدن سور له توا Un Jardin Sur Le Toit
ترکیبی از بوی سیب قرمز، رز و چمن بریده شده و خیس
شیرینی این عطر از جنس بوی سیب هست و جنس رزش به خاطر فضای سبز و خیسِ عطر شادابه و اون حالتی که ما ایرانیا دوست نداریم رو نداره
#مارک جاکوبز دیسی (دیزی) Daisy
دیزی یه عطر فلورالِ خیلی فرش و شاداب و بی وزنه که یه حالت میوهای و شیرین خیلی خیلی ملایم از جنس بوی توت فرنگی داره
این عطر چند تا فلنکر هم داره که من تست نکردم
خیلی عالی متشکرم
خواهش میکنم