سلام
بهترین عطر های خنک مردانه برند لطافه رو معرفی میکنین
ترجیحا پخش و ماندگاری بالا یا مناسبی داشته باشه
باسلام خدمت شما دوست گرامی؛
غیر از کارهایی که دوستان عزیز معرفی کردن، لطافه امیر، لطافه حیاتم، لطافه حیاتی مشکی، لطافه بلو سفایر، لطافه Breeze و لطافه Art Of Arabiya شماره 1 (تصویر برج خلیفه روی باتل و مشابه لویی ویتون ایمجینیشن) از لاین پراید رو هم تست داشته باشید.
پیشنهاد من به شما تهیه دکانت از این کارها یا تست اونها قبل از خرید هست تا رایحه ای که مورد پسندتون هست رو انتخاب کنید.
خرید خوبی داشته باشید دوست عزیز.
تشکر از راهنماییتون
دوست خوبم سلام
برندهای اماراتی به نسبت قیمت کیفیت های بسیار خوبی دارن.البته در نظر داشته باشید که مانند تمام برندهای دنیا،برندهای اماراتی هم عطر خوب و بد دارن و حتما باید تستشون کنید.
اگر به رایحه ایو سنت لورن وای علاقه دارید پیشنهاد من فخر لطافه و اگر به کرید اونتوس علاقه دارید پیشنهادم شاهین نقره ای هستش
همونطور که دانیال عزیز هم فرمود،لطافه عطر جدیدی لانچ کرده به نام زانزیبار که هنوز داخل بازار ایران موجود نیست اما فکر میکنم تا قبل عید به دستم میرسه و حتما بررسیش میکنم.عطار بسیار خوبی رو هم برای این کار در نظر گرفتن.
ممنون
راستی یه سوال خارج از بحث
با توجه به ماندگاری پایین عطرهای خنک ، عطر خنک با ماندگاری بالا ( یا حداقل قابل قبول ) سراغ داری ؟
قبلا زرجوف تورینو ۲۱ رو معرفی کردی تست کردم اما انچنان به دلم ننشست
گزینه هایی مثل مگاماره هم هستن اما اونقدر هایپ شدن که علاقه ای استفاده ندارم ترجیح میدم کارکمتر مورد استفاده ای باشه
ممنون
راستی یه سوال خارج از بحث
با توجه به ماندگاری پایین عطرهای خنک ، عطر خنک با ماندگاری بالا ( یا حداقل قابل قبول ) سراغ داری ؟
قبلا زرجوف تورینو ۲۱ رو معرفی کردی تست کردم اما انچنان به دلم ننشست
گزینه هایی مثل مگاماره هم هستن اما اونقدر هایپ شدن که علاقه ای استفاده ندارم ترجیح میدم کارکمتر مورد استفاده ای باشه
سلام و عرض ادب
#لورنزو پازاگلیا دریم سی Dream Sea
#پارفومز د مارلی گرینلی Greenley
#آمور عود سیلور بیرچ Silver Birch
#آمور عود لونار وتیور Lunar Vetiver
#کلایو کریستین ۲۱ (ایکس ایکس آی) آرت دکو سایپرس XXI Art Deco Cypress
#آمواج بیچ هات من Beach Hut Man