درود و عرض ادب و احترام خدمت جناب اسعدی بزرگوار و تمام دوستان و اساتید گرامی. سوالی از محضر عزیزان داشتم:
با توجه به تجربه و آگاهی عزیزانی که محصولات اماراتی رو تست کردند، مشابه ترین محصول از میان محصولات الحمبرا و لطافه به کرید اونتوس کدام گزینه است؟( از نظرماندگاری-پخش-شباهت نسبت به رقبا دست برتر را داشته باشد)
در چند سایت مختلف در مورد محصولات الحمبرا و لطافه نظرات و واکنش های شدیدا منفی دیدم و در خرید مردد شدم؛ بسیاری از نظرات گلایه در مورد مدت زمان ماندگاری و پخش بود، که صد البته متر و معیار افراد در مورد این دو فاکتور متفاوت است... اگر بنده نوازی بفرمایید و این حقیر رو راهنمایی کنید. ممنون میشم
پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم...
از لطف شما بابت توضیحات و وقتی که گذاشتید صمیمانه متشکرم...
پایدار و برقرار باشید جناب مهربد عزیز....
عرفان ادب و احترام دوست عزیز پیشنهاد میکنم عطرهای شرکتی سویس آرمه رو هم تست کنین شباهت خوبی دارن تو رایحه یعنی ۹۰ درصد شبیه اورجینالن فقط نسبت به اورجینال موندگاری و پخش کمتری دارند البته سویس آرمه اصل چون سویس آرمی هم تو بازار هست فرق دارن آرمه اصلی و در شیشه های ۳۰ میلی و۵۵ میلی وارد بازارشدن البته کیفیت ۵۵ میل خیلی بهتره و از لحاظ اقتصادی هم گزینه خوبی
عرفان ادب و احترام دوست عزیز پیشنهاد میکنم عطرهای شرکتی سویس آرمه رو هم تست کنین شباهت خوبی دارن تو رایحه یعنی ۹۰ درصد شبیه اورجینالن فقط نسبت به اورجینال موندگاری و پخش کمتری دارند البته سویس آرمه اصل چون سویس آرمی هم تو بازار هست فرق دارن آرمه اصلی و در شیشه های ۳۰ میلی و۵۵ میلی وارد بازارشدن البته کیفیت ۵۵ میل خیلی بهتره و از لحاظ اقتصادی هم گزینه خوبی
بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتید سپاسگزارم... حتما پیشنهادتون رو بررسی خواهم کرد...