سلام خدمت دوستان
یه عطر میخوام که به هیچ وجه از خریدنش پشیمون نشم
کاملا مردونه باشه ولی خوب طوری که نوجوون ها هم پسند کنن و همه پسند باشه ؛ و حتی چشم بسته هم بشه خرید(البته در نهایت شاید دکانت تهیه کردم)
مثلا وقتی بپوشمش از هر 10 نفر حداقل 6.7 نفر خوششون بیاد و زن و مردش فرق نمیکنه
طبعشم فرقی نمیکنه
عطرای معروفی مثل اونتوس،دیورهوم،بلوشنل،تق هرمس و... تست داشتم و نمیخوام عطری داشته باشم که همه بشناسنش
فقط اینکه عاشق راحیه اش شم
ممنون میشم اگه بگین😅
#برکورت اسپریت مانداین Esprit Mondain نسخه پرسنالیزیشن_ خنک
#الفکتیو استودیو اومبر ایندیگو Ombre Indigo نسخه قدیم از نظر پرفورمنس کمی عملکرد بهتری داشت_ تقریبا خنک
#والنتینو یومو (اومو) بورن این روما Valentino Uomo Born in Roma _خنک
#برکورت اسپریت مانداین Esprit Mondain نسخه پرسنالیزیشن_ خنک
#الفکتیو استودیو اومبر ایندیگو Ombre Indigo نسخه قدیم از نظر پرفورمنس کمی عملکرد بهتری داشت_ تقریبا خنک
#والنتینو یومو (اومو) بورن این روما Valentino Uomo Born in Roma _خنک
خیلی ممنونم از لطفت❤
دوست من این کارو تست کن
#شنل آلور هوم ادیشن بلانش ادو پرفیوم (چنل الورهوم بلنش پارفوم) Allure Homme Edition Blanche EDP
سلام، من برداشتم از چیزی که شما میخواید یه عطر خوش بازخورد، شیک و درعین حال شاداب و با انرژیه که توی هر شرایطی قابل استفاده باشه، پرفورمنس بالایی داشته باشه و مشابهش فراوون پیدا نشه
این چهار عطر فضای رایحشون شبیه به هم هست، به نظرم یکیشون رو بتونید تست کنید کافیه برای اینکه متوجه بشید این سبک رایحه رو دوست دارید یا نه
در آخر اینم بگم با وجود اینکه اینا از نظر من به چیزی که شما میخواید نزدیکه و احتمالا اکثرا دوست داشته باشن، ولی پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان بدون تست نخرید چون شاید شما خوشتون نیاد
#پانا دورا اکوا دی دورا Aqua de Dora
#اورماند جین مونتاباکو اینتنسیوو 4 4. Montabaco Intensivo
#سوسپیرو پرفیومز ویبراتو Vibrato
مرسی از شما❤
خیلی از رایحه های گلی خوشم نمیاد مخصوصا رز😅
ولی بازم نظرتون محترمه مرسی❤
دوست من این کارو تست کن
#شنل آلور هوم ادیشن بلانش ادو پرفیوم (چنل الورهوم بلنش پارفوم) Allure Homme Edition Blanche EDP
آلور هوم یکی از عطر هایی هس که حتما باید تست کنم👌
خیلی ممنون❤