لطفا یه عطر خنک یا معتدل خوشبو برای بهار معرفی کنید
ترجیحا گلی باشه
درکل گلی های بهاره خوب خیلی زیادن. عطرهایی که اسم میبرم مواردی هستن که تو بهار واسه خودم پراستفاده ترین بودن و الان به ذهنم میان
#بولگاری اسپلندیدا مگنولیا سنشوال Splendida Magnolia Sensuel
رایحه غالبش گل مگنولیا هست.شیرینی ملایم و لطیف و خامه ای قشنگی داره این عطر
#استی لودر مدرن موس Modern Muse
ترکیبی از گلهای سفید(یاس، لی لی، پیچ امین الدوله) با یه مشک تمیز و شیک
یه عطر کاملا وایت فلوراله. نت مریم از همه غالبتره. بعدشم شکوفه پرتقال و یاس
اگه میخواید عطرتون درکنار گلی بودن، به همون میزان میوه ای هم باشه بوشرون کواتره گزینه خیلی خوبیه. یاس غالبه درکنار سیب و مرکبات اما مرکباتش بااینکه فرش و باطراوتن اصلا فضای عطر رو تلخ یا ترش نمیکنن.
#الی ساب له پارفوم ادو تویلت (الیه سعب لی پرفیوم تویلت) Elie Saab Le Parfum EDT
ترکیبی از شکوفه پرتقال، شکوفه نارنگی و عسل
تأکیدم رو همین ورژن ادوتویلتش هست و دقت کنید اشتباهی سراغ له پارفیوم که شیشه پهن تر و کوتاهتری داره نرید چون اون گرمتر و سنگینتره
اگرم گلی های پودری رو ترجیح میدید #تروساردی مای سنت زنانه My Scent #بولگاری اومنیا آمتیس (بلگاری امنیا بنفش) Omnia Amethyste میتونن گزینه های خوبی باشن. بهاره های گلی-پودری هستن و به قولی رایحه یاسی رنگ دارن
درکل گلی های بهاره خوب خیلی زیادن. عطرهایی که اسم میبرم مواردی هستن که تو بهار واسه خودم پراستفاده ترین بودن و الان به ذهنم میان
#بولگاری اسپلندیدا مگنولیا سنشوال Splendida Magnolia Sensuel
رایحه غالبش گل مگنولیا هست.شیرینی ملایم و لطیف و خامه ای قشنگی داره این عطر
#استی لودر مدرن موس Modern Muse
ترکیبی از گلهای سفید(یاس، لی لی، پیچ امین الدوله) با یه مشک تمیز و شیک
یه عطر کاملا وایت فلوراله. نت مریم از همه غالبتره. بعدشم شکوفه پرتقال و یاس
اگه میخواید عطرتون درکنار گلی بودن، به همون میزان میوه ای هم باشه بوشرون کواتره گزینه خیلی خوبیه. یاس غالبه درکنار سیب و مرکبات اما مرکباتش بااینکه فرش و باطراوتن اصلا فضای عطر رو تلخ یا ترش نمیکنن.
#الی ساب له پارفوم ادو تویلت (الیه سعب لی پرفیوم تویلت) Elie Saab Le Parfum EDT
ترکیبی از شکوفه پرتقال، شکوفه نارنگی و عسل
تأکیدم رو همین ورژن ادوتویلتش هست و دقت کنید اشتباهی سراغ له پارفیوم که شیشه پهن تر و کوتاهتری داره نرید چون اون گرمتر و سنگینتره
اگرم گلی های پودری رو ترجیح میدید #تروساردی مای سنت زنانه My Scent #بولگاری اومنیا آمتیس (بلگاری امنیا بنفش) Omnia Amethyste میتونن گزینه های خوبی باشن. بهاره های گلی-پودری هستن و به قولی رایحه یاسی رنگ دارن
مرسی از پیشنهاداتتون
حتما امتحانشون میکنم💗
#ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique این عطر یعنی عید وبهار