نیما نیما
7
1402/12/17

برندهای اماراتی

سلام خدمت تمام دوستان عزیز

با توجه به اینکه متاسفانه با افزایش قیمت شدید ارز عملا خرید عطر از برندهای معروف و معتبر دنیا به یه کار لوکس و پُرهزینه تبدیل شده، به نظرتون برندهای اماراتی و سایر کشورها ارزش دارن که ازشون خرید کنیم؟ و اینکه اگه ارزشش رو دارن، امکانش هست چندتا از خوب هاش رو معرفی کنید که کارهای قابل قبولی ارائه میدن؟

فقط اوالش جذاب هستن بهت قول میدم به نصف شیشه نرسیده ازشون خسته میشی عطر قسطی بخری بهتره 

مهربد مهربد
1402/12/17

دوست خوبم سلام

تا به امروز بالای هزار رایحه مختلف رو بو کردم و دیگه تفاوت کیفیت هارو متوجه میشم.کیفیتی که برندهای اماراتی مانند لطافه تو رنج قیمتی خودشون ارائه میدن باورنکردنیه.من چند تا کار خوبشونو بهتون معرفی میکنم.اگر دسترسی دارید حتما قبل از خرید تست کنید.

ماهر نقره ای و مشکی،فخر لطافه،اسد،النوبل قهوه ای،العریق طلایی،عشق الشیوخ طلایی،کاس الفائز نقره ای،اسپکتر گوست(مشابه نیشانه انی از اف ای پاریس)،مشابه bdk gris charnel از اف ای پاریس،مشابه پنهالیگونز مسترسم از اف ای پاریس با نام apex

دانیال دانیال
1402/12/18

از برند لطافه این دو خوبن :

Asad #لطافه اسد Asad 

Asad Zanzibar #لطافه اسد زنزیبار Asad Zanzibar 

از برند اجمل و رصاصی هم کار‌های خوبی می‌توانی پیدا کنی مثل ؛

Shuhrah Pour Homme #رساسی شهره پور هوم Shuhrah Pour Homme 

Daarej Man #رساسی دارج مردانه Daarej Man 

La Yuqawam Homme #رساسی لا یوکوام هوم La Yuqawam Homme 

برند الحمبرا ، لطافه ، اف ای پاریس فراگرنس ورد واقعا با کیفیت هستن ... بخرید و لذت ببرید به نظرات منفی هم توجه نکنید ... به خاطر یه عطر خودتونو تو دردسر نندازید و اندازه لذت ببرید ...

اینجا افراد عالم و دانشمند زیاد داریم متاسفانه یا خوشبختانه :)

یاس یاس
1402/12/19

با‌ سلام‌ و احترام جناب آقای نیما

لطفا این عطرها را تست کنید..

عشق الشیوخ طلایی و نقره ای، القیم نقره ای، ادکلن شاهین  از لطافه،خمره لطافه، اجوا، جسور،ثروت طلایی، الحمبرا آموروسو، لطافه تاویل،انترنال عود لطافه، ادکلن الحمبرا !YEAH، الحمبرا اُپرا نویر...

بدون شک برند هایی مث لطافه که جهانی شدن(فرقی نمیکنه ایران باشین یا اروپا یا آمریکا) واقعا دارن قوی و راضی کننده کار میکنن.

بدون شک برند هایی مث لطافه که جهانی شدن(فرقی نمیکنه ایران باشین یا اروپا یا آمریکا) واقعا دارن قوی و راضی کننده کار میکنن.

مثال

سقراط لطافه/آکوا دی جیو پروفومو /خنک

فخر الطافه/ ایو سن لورن وای/خنک

انا الابیض/ زرجوف ارباپورا/خنک

ماهر لگسی/ دمارلی سدلی/خنک

بدیع العود/اینیشیو/گرم

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟