با سلام خدمت دوستان عزیز عطر افشانی؛
میخواستم بدونم عطری با رایحه زمین خیس خورده (بارون که بر زمین میخوره و بوی بارون میگیره) وجود داره؟ خوشحال میشم راهنمایی بفرمائید.
#نارسیس رودریگز فور هیم تویلت Narciso Rodriguez for Him EDT
مشک خوبی داره میتونه تداعی کننده این حس هم باشه...
این امواج هم اصل خاکبازیه !
من هم خیلی دوبار همچین بوییم.شبیه زمانی که بعد از یکسال کولرو روشن می کنیم و بوی مسحور کننده ای مستمون می کنه.بوی خاک باران خورده بهترین بوی خلقته
سلام، این عطر هرمس برای من این حسی که گفتین رو داره و خیلی دوست داشتنیه، معنی اسمش هم "باغی پس از بارانهای موسمی" هست، دیسکانتینیو شده ولی پیدا میشه
#هرمس آن جاقدن آپقه لا موسن Un Jardin Apres la Mousson
یه عطر هم از سری جوین د کلاب سرجوف هست که توی این یکی کاملا با بوی خاک مرطوب و بارون خورده طرفیم که حالتی چِرک و انیمالیک و علفگون داره، تستش برای من تجربه متفاوت و جذابی بود
#چیک شیخ نو 70 (شماره 70) Chic Shaik No 70
هرکی بویده همچین حسی ازش گرفته
دوست خوبم سلام
ممنونم ازت دانیال جان
ممنونم ازت دانیال جان
من هم خیلی دوبار همچین بوییم.شبیه زمانی که بعد از یکسال کولرو روشن می کنیم و بوی مسحور کننده ای مستمون می کنه.بوی خاک باران خورده بهترین بوی خلقته
ممنونم از شما دوست عزیز
سلام، این عطر هرمس برای من این حسی که گفتین رو داره و خیلی دوست داشتنیه، معنی اسمش هم "باغی پس از بارانهای موسمی" هست، دیسکانتینیو شده ولی پیدا میشه
#هرمس آن جاقدن آپقه لا موسن Un Jardin Apres la Mousson
یه عطر هم از سری جوین د کلاب سرجوف هست که توی این یکی کاملا با بوی خاک مرطوب و بارون خورده طرفیم که حالتی چِرک و انیمالیک و علفگون داره، تستش برای من تجربه متفاوت و جذابی بود
سپاس فراوان سپهر جان