روشن روشن
9
1403/01/02

عطر وانیلی نیمه تلخ و معتدل برای بهار

سلام رفقا

واسه مهمونی یه عطر وانیلی شکلاتی مردانه برای بالای ۳۰ سال (م.ش.ر.و.ب.ی) نیمه تلخ که خط بو بندازه میخوام 

میشه چندتا خوبشو معرفی کنید

کلا تلخ پسندم و شیرینی خیلی کم وانیل رو هم دوست دارم

درود و آرزوی سالی خوب برای شما

راستش سرآمد عطرهای وانیلی مشروبی که در عین شیرینی تلخ باشه آنجلز شر هست که ماندگاره و پخش خوبی هم داره ولی شیرینه و شما که تلخ پسند هستید احتمالا نتونید ارتباط بگیرید. 

Angels' Share #بای کیلیان آنجلز شیر Angels' Share 

جیونچی پی هم وانیلیه ولی از نوع تلخ آن که توامان با شیرینی بسیار دل انگیزه ولی متاسفانه ریفرموله چیزی از زیبایی و قدرتش باقی نگذاشته. 

Givenchy pi #جیونچی پی Givenchy pi 

ولی من به شما یه عطری معرفی می کنم. عطری فرانسوی که با حدود قیمت ۱ تا ۱.۵ بسیار به سلیقه شما نزدیکه. تلخ و شکلاتی و چرمی و نیمه گلی با ته مزه شیرینی. مشروبی نیست ولی بسیار خوشبو ست و فقط در هوای سرد و نیمه سرد. و کاملا به درد تعطیلات نوروز میخوره البته اگر شهرهای گرم زندگی نمی کنید.

Bois D'iris #جی پارلیس بویس د ایریس Bois D'iris 

البته دوستان بسیار داناتر داریم که می توانند بهتر راهنمایی کنند.  

روشن روشن
1403/01/02
در پاسخ به علی فرد :

راستش سرآمد عطرهای وانیلی مشروبی که در عین شیرینی تلخ باشه آنجلز شر هست که ماندگاره و پخش خوبی هم داره ولی شیرینه و شما که تلخ پسند هستید احتمالا نتونید ارتباط بگیرید. 

جیونچی پی هم وانیلیه ولی از نوع تلخ آن که توامان با شیرینی بسیار دل انگیزه ولی متاسفانه ریفرموله چیزی از زیبایی و قدرتش باقی نگذاشته. 

ولی من به شما یه عطری معرفی می کنم. عطری فرانسوی که با حدود قیمت ۱ تا ۱.۵ بسیار به سلیقه شما نزدیکه. تلخ و شکلاتی و چرمی و نیمه گلی با ته مزه شیرینی. مشروبی نیست ولی بسیار خوشبو ست و فقط در هوای سرد و نیمه سرد. و کاملا به درد تعطیلات نوروز میخوره البته اگر شهرهای گرم زندگی نمی کنید.

علی فرد گرامی خیلی ممنونم از پیشنهادات شما

همچنین سال خوبی رو برای شما آرزو میکنم

روشن روشن
1403/01/02

مرسی دانیال 

روشن روشن
1403/01/02
در پاسخ به عباس روح‌الامین :

متشکرم

در پاسخ به علی فرد :

سلام، به نظرم عطرهای تام فورد تست کنید، رایحه تلخ، وانیلی و مشروبی زیاد داره که فقط سلیقه های خاص میپسندن!

Tom Ford Vanila S-x

Tom Ford Fu--ing Fabulous 

Tom Ford Lost Cherry 

روشن روشن
1403/01/04
در پاسخ به Shokoofe Hoshyaran :

سلام، به نظرم عطرهای تام فورد تست کنید، رایحه تلخ، وانیلی و مشروبی زیاد داره که فقط سلیقه های خاص میپسندن!

Tom Ford Vanila S-x

Tom Ford Lost Cherry 

سپاسگزارم

در پاسخ به Shokoofe Hoshyaran :

Tom Ford Vanila S-x

Tom Ford Lost Cherry 

درود بر شما

راستش من به پرسش ایشون مبنی بر عطر وانیلی پاسخ دادم و ۳ عطر در ۳ سطح کیفیت و قیمت معرفی کردم ولی خودم اصلا نمیتونم با وانیل ارتباط بگیرم.  

تامفورد هم برندی لوکس و قابل احترامه و عودوود و توباکو عود مورد علاقه من هستند. 

زیبایی جهان رایحه به همین گستردگی نامها و سلیقه هاست و شاید اگر تا ابد عطر تست کنیم هم تمام نشوند. 

روزگارتان عطرآگین و رنگی

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟