روز جهانی عطر( 21 مارچ) رو به دوستان عزیز و علاقمندان به عطر و روایح تبریک عرض میکنم. جالب هست مصادف هست با ایام نوروز و نخستین روزهای بهار. راستی چند نفر از دوستان میدونستند روز جهانی عطر هست امروز؟
سلام آقا دانیال. روز شما هم مبارکا باشه. روزهاتون پر از عطر خاطرههای خوش. با عرض شرمندگی من نمیدونستم و ممنونم از اطلاعرسانیتون 🧡
من یک روز بعد (یعنی تازه امروز) متوجه شدم. سایتهای فروش عطر کم لطفی کردند باید یک تخفیف اساسی میگذاشتند که ما متوجه این روز بشیم :)
و بله واقعا چه جالب که در واقع دقیقا مصادف با اولین روز بهار هست! ۲۱ مارچ.
سلام آقا دانیال. روز شما هم مبارکا باشه. روزهاتون پر از عطر خاطرههای خوش. با عرض شرمندگی من نمیدونستم و ممنونم از اطلاعرسانیتون 🧡
خواهش میکنم 👌💐
من یک روز بعد (یعنی تازه امروز) متوجه شدم. سایتهای فروش عطر کم لطفی کردند باید یک تخفیف اساسی میگذاشتند که ما متوجه این روز بشیم :)
و بله واقعا چه جالب که در واقع دقیقا مصادف با اولین روز بهار هست! ۲۱ مارچ.
دقیقا...
راستش این روز گذشت و من نمیدونستم اما از همینجا تشکر میکنم به خاطر پیشنهادات عالی و نقد و بررسی های منطقی و واقع گرایانه شما که انتخاب هایی شایسته را برای من و دیگر دوستان به ارمغان آوردند🎩
راستش این روز گذشت و من نمیدونستم اما از همینجا تشکر میکنم به خاطر پیشنهادات عالی و نقد و بررسی های منطقی و واقع گرایانه شما که انتخاب هایی شایسته را برای من و دیگر دوستان به ارمغان آوردند🎩
خواهش میکنم... منم بر حسب علاقه درس هایی که از اساتید گرفتم رو پس میدم 💐
سلام دانیال جان امیدوارم خوب و سلامت باشید
میتونم ازتون راجع خرید عطر عمده با کیفیت مورد اطمینان و قیمت پایین سوال کنم که جایی رو میشناسید؟
سلام دانیال جان امیدوارم خوب و سلامت باشید
میتونم ازتون راجع خرید عطر عمده با کیفیت مورد اطمینان و قیمت پایین سوال کنم که جایی رو میشناسید؟
سلام... والا من از روی علاقه و مصرف خودم عطر تکی از فروشگاه تهیه میکنم... ولی چیزی که دیدم و شنیدم از دبی، ترکیه و عراق عمده وارد میشه و یا بصورت مسافرتی... بصورت دقیق و بهتر و صحیح تر اساتید همین سایت فکر کنم بتونند راهنماییتون کنند.