سلام به دوستان نازنینم
میشه چندتا عطر زنانه با بوی چرمی گلی بهم معرفی کنین. مثل درای داون عطر آمبر لدر پارفوم از تام فورد.
با درود و عرض تبریک سال نو خدمت شما
#تروساردی ادو پرفیوم Trussardi Eau de Parfum
این ادوپرفیوم تروساردی یکی از زنانه ترین عطرهای چرمی هست که من دیدم. چرمی-پودری هست. ترکیب چرم (یا جیر) و یه گل بنفشه خیلی ملایم و پودری. عطر سنگینی هست علی رغم این پودری بودنش، و مناسب هوای سرده. من برای جلسه های مهم کاری ازش استفاده میکنم. و حتی گاهی موقع استراحت و ریلکس کردن. (به شکل عجیبی هر دو رو پوشش میده.) اما عطری هست که نمیتونم دائم ازش استفاده کنم. سنگین و عمیقه و مناسب زمستان.
اون عطرهای مکعبی مشکی لاین والنتینو دونا هم چرم دارند اگر اشتباه نکنم. و اون عطر معروف کلی کالش هم در همین مایه های چرم/گلهای بنفش هست.
اینو امتحان کنید ذائقه ای که چرم رو میپسنده فکر کنم این عطر براش جالب باشه...
#تروساردی ادو پرفیوم Trussardi Eau de Parfum
این ادوپرفیوم تروساردی یکی از زنانه ترین عطرهای چرمی هست که من دیدم. چرمی-پودری هست. ترکیب چرم (یا جیر) و یه گل بنفشه خیلی ملایم و پودری. عطر سنگینی هست علی رغم این پودری بودنش، و مناسب هوای سرده. من برای جلسه های مهم کاری ازش استفاده میکنم. و حتی گاهی موقع استراحت و ریلکس کردن. (به شکل عجیبی هر دو رو پوشش میده.) اما عطری هست که نمیتونم دائم ازش استفاده کنم. سنگین و عمیقه و مناسب زمستان.
اون عطرهای مکعبی مشکی لاین والنتینو دونا هم چرم دارند اگر اشتباه نکنم. و اون عطر معروف کلی کالش هم در همین مایه های چرم/گلهای بنفش هست.
ممنونم از توضیح کاملت شهرزاد جان 🥰
با درود و عرض تبریک سال نو خدمت شما
سلامت باشین. سال نو شما هم مبارک باشه. مرسی ازتون 🥰
اینو امتحان کنید ذائقه ای که چرم رو میپسنده فکر کنم این عطر براش جالب باشه...
ممنونم ازتون ولی مردونه هست. برا خودم میخواستم 😁
ممنونم ازتون ولی مردونه هست. برا خودم میخواستم 😁
تست بزنید بنظرم خانم ها هم میتونن بپوشن