آبتین آبتین
11
1403/01/06

عطر خنک خوشبو با ماندگاری و پخش نسبتا بالا مناسب فضای دانشگاه

با عرض درود خدمت دوستان و اساتید محترم حاضر در محفل عطرافشان، برای انتخاب عطر با بودجه محدود که باید به دلیل قیمت های گزاف سمت عطرهای شرکتی هم برم و شاید باوجود همین علت کلی از پیشنهادات شما عزیزان راجب پیشنهاد به بهترین انتخابها برای این نوعی محدود بشه به چند گزینه، در عین حال تقاضا دارم که در صورت امکان محبتی کنید و بنده رو راهنمایی بفرمایید و ازین بابت سپاسگزارم. 
بنده با وجود علاقه بسیاری که به روایح دارم و با مطلع بودن از وجود تفاوت بسیار میان اسانس و عطر اورجینال یا حتی شرکتی و خطی بودن اسانس ، برای آشنایی نسبی با رایحه اول مقدار از اسانس رو تهیه و تست میکنم، حال برای اینکه سلیقه م رو برای انتخاب تمیزتر به طوری بازگو کرده باشم عارضم که، من تمایلم به عطرهایی مانند اونتوس ، دیجیو پروفوندو، امواج رفلکشن ، فارنهایت ، حدودا ساواج، شنل و ازین دست روایح هست 
و با روایحی مانند اینوکتوس، کول واتر، کرید سیلور، ذن ، کرید گرین، دیزایر بلو ، و به‌ ویژه به ویژه مگاماره ارتباط خوبی نمیتونم برقرار کنم
حال با این تفاسیر از شما اساتید محترم و دوستان تقاضا دارم که درصورت امکان بنده رو در انتخاب عطری خنک مناسب فضای باز دانشگاه و محافل دوستانه کمکی بدید و گزینه های پیشنهادی خودتون رو عرض بفرمایید؛بابت طولانی شدن توضیحات عذرخواهی میکنم.
با احترام سپاسگزارم.

درود بر شما

اینا مواردیه که خودم برای ارضاء حس کنجکاوی تهیه و استفاده کردم و بر اساس رده قیمتی مینویسم و همشون به اون مقصود شما نزدیکه. خنک و معتدل و مناسب روزمره با پخش و ماندگاری خوب 

حوالی ۱ میلیون و کمتر

Dumont paris blue vision

dumont paris white vision

baug sons creation pour homme

Geparlys bleu imperial

Fragrance & fashion silver man intense

johan b signature club

بالاتر از ۱ میلیون

geparlys l'homme adventure

paris bleu authentic

armand basi bleu

l'orientale fragrances evanos 

borouj spiritus

lalique encre sport

کنزو یه سری عطر داره که اگر خوشتون بیاد از رایحه در زمینه کارهای خنک و معتدل عالی ست. تلخ و خوشبو و مدرن با پرفورمنس بسیار بالا که شیشه هاش بصورت گیاه بامبو طراحی شده

Kenzo Homme Eau de Toilette Intense #کنزو هوم ادو تویلت اینتنس Kenzo Homme Eau de Toilette Intense 

گزینه های دیگه که خب مقرون بصرفه نیستند و نیز قدرتی هم ندارند بسیارند که هم دوستان بارها در پرسش ها پاسخ دادند و هم تو کامنت ها زیاده. 

به گزینه های زیر یک میلیون نظری داشته باشید. درسته که قیمت بالایی ندارند ولی انصافا بیش از قیمت ارزش دارند که ۳ تاشون زیر ۵۰۰ قابل تهیه اند. 

آبتین آبتین
1403/01/06

از لطفتون سپاسگزارم 🙏🏻

آبتین آبتین
1403/01/06
در پاسخ به علی فرد :

درود بر شما

اینا مواردیه که خودم برای ارضاء حس کنجکاوی تهیه و استفاده کردم و بر اساس رده قیمتی مینویسم و همشون به اون مقصود شما نزدیکه. خنک و معتدل و مناسب روزمره با پخش و ماندگاری خوب 

حوالی ۱ میلیون و کمتر

Dumont paris blue vision

Geparlys bleu imperial

johan b signature club

بالاتر از ۱ میلیون

paris bleu authentic

armand basi bleu

borouj spiritus

lalique encre sport

کنزو یه سری عطر داره که اگر خوشتون بیاد از رایحه در زمینه کارهای خنک و معتدل عالی ست. تلخ و خوشبو و مدرن با پرفورمنس بسیار بالا که شیشه هاش بصورت گیاه بامبو طراحی شده

Kenzo Homme Eau de Toilette Intense #کنزو هوم ادو تویلت اینتنس Kenzo Homme Eau de Toilette Intense 

گزینه های دیگه که خب مقرون بصرفه نیستند و نیز قدرتی هم ندارند بسیارند که هم دوستان بارها در پرسش ها پاسخ دادند و هم تو کامنت ها زیاده. 

به گزینه های زیر یک میلیون نظری داشته باشید. درسته که قیمت بالایی ندارند ولی انصافا بیش از قیمت ارزش دارند که ۳ تاشون زیر ۵۰۰ قابل تهیه اند. 

سپاسگزارم 🌹🙏🏻

سلام آبتین عزیز 

Aqua Sextius #ژول ات مد اکوا سکستیوس Aqua Sextius 

بنظرم دکانت یا سمپل این کار از ژول ات مد رو تهیه کن ؛ تستش خالی از لطف نیست ...

یه کار خنک‌ِ یونیک و غیر تکراری با پرفورمنس خوب ...

در پاسخ به علی فرد :

درود بر شما

حوالی ۱ میلیون و کمتر

Dumont paris blue vision

Geparlys bleu imperial

johan b signature club

بالاتر از ۱ میلیون

paris bleu authentic

armand basi bleu

borouj spiritus

lalique encre sport

سلام و عرض ادب جناب علی فرد درباره رایحه دومنت پاریس آبی و سفید توضیح بفرمایید شبیه چه عطری هستن و پخش و ماندگاریشون چقدره، همینطور عطر جوهان بی سیگناچر کلاب ممنون از شما

در پاسخ به مهدی کنعانی :

سلام و عرض ادب جناب علی فرد درباره رایحه دومنت پاریس آبی و سفید توضیح بفرمایید شبیه چه عطری هستن و پخش و ماندگاریشون چقدره، همینطور عطر جوهان بی سیگناچر کلاب ممنون از شما

درود بر شما

راستش کاملا اتفاقی پیداشون کردم. دومونت یک شرکت مادر هست که زیرشاخه هایی در فرانسه و امارات تحت پوشش اون هستند. مثلا کمپانی بروج که کپی عطرایی مثل اونتوس و عود وود و کارلایل بصورت با کیفیت و قدرتمند تولید کرده هم زیر نظرش هست. 

فرانکو ماکسیم هم زیر نظر دومونت هست و من اولش blue vision گرفتم و ازش تعجب کردم با قیمت ۴۰۰ هرچند تا دو برابر این قیمت هم میفروشن بعضی فروشگاه ها. 

دومونت آبی یه کار مرکباتی چوبی آروماتیکه و چون هنوز هوا گرم نشده نمیتونم دقیق براتون بگم ولی به شدت خوشبو هست با معیارهای من با ماندگاری و پخش بالا.  

امروز که مازندران کمی گرمتر شده تستش کردم و بنظرم ملایم و تلخ هست. مرکباتش اصلا هارش نیست و رفته رفته بوی خامه ای حاصل از صندل بیشتر میشه و من یه بوی فندقی از همون جنسی که تو کارون ایمز موی بود حس می کنم. 

کلیت کار خیلی واسم جذابه و با این قیمت و این پرفورمنس غول واقعا ارزشمنده. 

دومونت سفید هم یه کار آروماتیک میوه ای هست با پرفورمنس بالا که اونم بد نیست. 

بنظر من آبی خنک تر و خوشبوتر و جذابتره و سفید شاید بیشتر برای عصر تابستون خوب باشه. 

راستش نمیدونم شبیه چه عطرایی هستند چون وسعت دانش عطری من به اندازه بقیه دوستان نیست. 

از بابت کیفیت خیالتون جمع باشه و خودتون حتما متعجب میشید. چون این قیمت معمولا قبلا عطرایی که خنک بودن عموما در ابتدا یه بوی الکل مانند داشتند و رفته رفته رایحه جا میفتاد ولی این ۲ عطر که دارم اصلا تو این وادی نیستد. 

بنظر من شما بلو ویژن از همون فروشگاه بندرعباس تهیه کنید چون بسیار همه پسنده و چیزی فراتر از یه عطر دم دستی هست و مطمئنم خوشتون میاد ولی راجع به سفید با قطعیت نمیگم ولی سفیدش هم خوبه. 

در پاسخ به مهدی کنعانی :

جوهان بی هم یه عطر چوبی معطر هست که بوی ژنریک اکثر عطرای این ژانر داره. راجع به شباهت هم متاسفانه بی اطلاع هستم ولی دوستی در عطرگرام عکسشو آپلود کرده بودند و اظهار داشتند که تو خانواده بویایی ایوسن لورن وای هست و چون من نداشتمش نمیتونم تایید یا رد کنم  

من پیرو پیشنهادات به اون دوستمون اینم پیشنهاد دادم که کاملا تو روزای معتدل برای استفاده روزانه بدردبخوره. زمانی که نمیخواهیم از عطرای گرونترمون استفاده کنیم. 

خوشبو هست با ماندگاری خوب و پخش معقول و مناسب. فقط اینکه یه فروشگاه دیدم که با قیمت حدود ۶۰۰ عرضه میکرد و کاملا معتبره و جاهای دیگه تا ۱.۵ هم میفروختند. 

امیدوارم کمکی کرده باشم

در پاسخ به علی فرد :

جوهان بی هم یه عطر چوبی معطر هست که بوی ژنریک اکثر عطرای این ژانر داره. راجع به شباهت هم متاسفانه بی اطلاع هستم ولی دوستی در عطرگرام عکسشو آپلود کرده بودند و اظهار داشتند که تو خانواده بویایی ایوسن لورن وای هست و چون من نداشتمش نمیتونم تایید یا رد کنم  

من پیرو پیشنهادات به اون دوستمون اینم پیشنهاد دادم که کاملا تو روزای معتدل برای استفاده روزانه بدردبخوره. زمانی که نمیخواهیم از عطرای گرونترمون استفاده کنیم. 

خوشبو هست با ماندگاری خوب و پخش معقول و مناسب. فقط اینکه یه فروشگاه دیدم که با قیمت حدود ۶۰۰ عرضه میکرد و کاملا معتبره و جاهای دیگه تا ۱.۵ هم میفروختند. 

امیدوارم کمکی کرده باشم

علی آقای عزیز سلام 

جوهان بی کلاب بازطراحی کارون پوران هوم هست که شباهتش خیلی بالایی هم به کار اصلی داره ...

در پاسخ به علی فرد :

درود بر شما

راستش کاملا اتفاقی پیداشون کردم. دومونت یک شرکت مادر هست که زیرشاخه هایی در فرانسه و امارات تحت پوشش اون هستند. مثلا کمپانی بروج که کپی عطرایی مثل اونتوس و عود وود و کارلایل بصورت با کیفیت و قدرتمند تولید کرده هم زیر نظرش هست. 

فرانکو ماکسیم هم زیر نظر دومونت هست و من اولش blue vision گرفتم و ازش تعجب کردم با قیمت ۴۰۰ هرچند تا دو برابر این قیمت هم میفروشن بعضی فروشگاه ها. 

دومونت آبی یه کار مرکباتی چوبی آروماتیکه و چون هنوز هوا گرم نشده نمیتونم دقیق براتون بگم ولی به شدت خوشبو هست با معیارهای من با ماندگاری و پخش بالا.  

امروز که مازندران کمی گرمتر شده تستش کردم و بنظرم ملایم و تلخ هست. مرکباتش اصلا هارش نیست و رفته رفته بوی خامه ای حاصل از صندل بیشتر میشه و من یه بوی فندقی از همون جنسی که تو کارون ایمز موی بود حس می کنم. 

کلیت کار خیلی واسم جذابه و با این قیمت و این پرفورمنس غول واقعا ارزشمنده. 

دومونت سفید هم یه کار آروماتیک میوه ای هست با پرفورمنس بالا که اونم بد نیست. 

بنظر من آبی خنک تر و خوشبوتر و جذابتره و سفید شاید بیشتر برای عصر تابستون خوب باشه. 

راستش نمیدونم شبیه چه عطرایی هستند چون وسعت دانش عطری من به اندازه بقیه دوستان نیست. 

از بابت کیفیت خیالتون جمع باشه و خودتون حتما متعجب میشید. چون این قیمت معمولا قبلا عطرایی که خنک بودن عموما در ابتدا یه بوی الکل مانند داشتند و رفته رفته رایحه جا میفتاد ولی این ۲ عطر که دارم اصلا تو این وادی نیستد. 

بنظر من شما بلو ویژن از همون فروشگاه بندرعباس تهیه کنید چون بسیار همه پسنده و چیزی فراتر از یه عطر دم دستی هست و مطمئنم خوشتون میاد ولی راجع به سفید با قطعیت نمیگم ولی سفیدش هم خوبه. 

سلام جناب علی فرد ممنون از شما هر دورو تهیه میکنم

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟