سلام خدمت دوستان.
روزگاری دخل و خرج بهم میخورد و ادکلن هم جز سبد خرید بود. امروز که دخل و خرج متناسب نیست، باز هم دل، ادکلن میخواد. با بحثها و نظراتی که در این سایت در مورد الحمبرا بود، به این فکر افتادم که خرید کنم از این برند. سوال من این هست که آیا واقعا کیفیتشون خوب هست؟ و اینکه در مورد کدوم ادکلن، کپی بهتری دارند؟ من خودم عاشق مارلی اوجان، بولگاری من این بلک و کارون له سویر هستم. و بچکدهای اولیه هر سه رو دارم.
#میسون الحمبرا یاه Yeah!
این مشابه ایو سن لورن Y edp هستش
فرگرنس ورد اف له پارفوم
شبیه ایو سن لورن Y Le Parfum
#میسون الحمبرا کیسمت فور من Kismet for Men
این مشابه تاکسیدو و یا روشاس ماستاش هست. شباهتهایی داره
#میسون الحمبرا جین لووی ایمورتال Jean LoweImmortal
شبیه L’Immensité Louis Vuitton
الحمبرا سپتر برونزایت
شبیه بولگاری تایگار هستش.
اینا رو تست داشتم قابل قبول هستند بنظرم قطعا جای برندهای معتبر رو نمیگیرن ولی با توجه به شرایطی که فرمودید کار رو راه میندازن..
دوست خوبم سلام
اگر عاشق مارلی اوجان هستید بهتون کاستوم نشنال هوم رو پیشنهاد میکنم که فکر میکنم حدودا یک سوم قیمت مارلی باشه ولی کیفیت بسیار بالایی داره.از اونجایی که اوجان شباهت هایی به انجلز شیر داره،کیسمت انجل از برند الحمبرا(مشابه انجلز شیر) میتونه یه بلایندبای قطعی براتون باشه
در ضمن اگر میتونید سگنیچر شماره ۲ از الحمبرا رو هم تست بفرمایید(مشابه در توباکو مانسرا که رایحه ای تنباکویی البالویی داره)
به نظرم بهترین کار الحمبرا مشابه بولگاری تایگار هستش که شباهت بسیار بالایی به نسخه اصلی داره
در کل بهتون پیشنهاد میکنم از برند لطافه خرید هاتونو انجام بدید که کیفی بالاتری از الحمبرا(زیر مجموعه لطافه)داره
دوست خوبم سلام
اگر عاشق مارلی اوجان هستید بهتون کاستوم نشنال هوم رو پیشنهاد میکنم که فکر میکنم حدودا یک سوم قیمت مارلی باشه ولی کیفیت بسیار بالایی داره.از اونجایی که اوجان شباهت هایی به انجلز شیر داره،کیسمت انجل از برند الحمبرا(مشابه انجلز شیر) میتونه یه بلایندبای قطعی براتون باشه
در ضمن اگر میتونید سگنیچر شماره ۲ از الحمبرا رو هم تست بفرمایید(مشابه در توباکو مانسرا که رایحه ای تنباکویی البالویی داره)
به نظرم بهترین کار الحمبرا مشابه بولگاری تایگار هستش که شباهت بسیار بالایی به نسخه اصلی داره
در کل بهتون پیشنهاد میکنم از برند لطافه خرید هاتونو انجام بدید که کیفی بالاتری از الحمبرا(زیر مجموعه لطافه)داره
ممنون از پیشنهادتون. ممنون میشم اگر از لطافه هم یکی دو کار خوبش متناسب با چیزی که عرض کردم رو بفرمایید.
#میسون الحمبرا یاه Yeah!
این مشابه ایو سن لورن Y edp هستش
فرگرنس ورد اف له پارفوم
شبیه ایو سن لورن Y Le Parfum
#میسون الحمبرا کیسمت فور من Kismet for Men
این مشابه تاکسیدو و یا روشاس ماستاش هست. شباهتهایی داره
#میسون الحمبرا جین لووی ایمورتال Jean LoweImmortal
شبیه L’Immensité Louis Vuitton
الحمبرا سپتر برونزایت
شبیه بولگاری تایگار هستش.
اینا رو تست داشتم قابل قبول هستند بنظرم قطعا جای برندهای معتبر رو نمیگیرن ولی با توجه به شرایطی که فرمودید کار رو راه میندازن..
ممنون از پیشنهاداتون.
من هم با مهربد موافقم که لطافه به الحمبرا ترجیح داره.
من هم با مهربد موافقم که لطافه به الحمبرا ترجیح داره.
با توجه به تست هایی که از این برند ها داشتم لطافه،اجمل،رصاصی و اف ای پاریس کیفیت و پرفورمنسی بسیار بهتر نسبت به الحمبرا و فراگرنس ورد ها داشتند
خرید از الحمبرا و فراگرنس ورد در این قیمت بهترین انتخاب نیست
با توجه به تست هایی که از این برند ها داشتم لطافه،اجمل،رصاصی و اف ای پاریس کیفیت و پرفورمنسی بسیار بهتر نسبت به الحمبرا و فراگرنس ورد ها داشتند
خرید از الحمبرا و فراگرنس ورد در این قیمت بهترین انتخاب نیست
سلام و عرض ادب کیفیت الحمبرا خیلی با لطافه فرق نداره اما فرگرانس ورد خیلی پایینتره
با سلام اون عزیزانی رو که اسم بردین نمیدونم ولی ترجیحا اول از لطافه خرید کنین،الحمبرا زیرمجموعه همین کمپانی هستش