سلام دوستان و اساتید عطرباز.
سوال اینکه ایا در نهایت به اون لیست نهایی عطرهای خاصی که هیچ وقت براتون تغییر نمیکنن و جایگزینی نخواهد داشت رسیدید؟
اگر بله اگر امکانش هست بفرمایید و در مورد اون عطرها توضیح هم بدید. متشکرم
هیچ موقع من از این عطر ها دل سرد نمیشم
#پارفومز د مارلی ایسپازون Ispazon
#گرلن سانتال رویال Santal Royal
#ورساچه پورهوم Versace Pour Homme
#آلفرد دانهیل مردانه (دانهیل قهوهای) Dunhill
#آلفرد دانهیل فرش سبز Dunhill Fresh
#لالیک انکر نویر ال اکستریم (لالیک مشکی انک نواغ اکستریم) Encre Noire A L'Extreme
یکسری عطرها هستند که من عاشقشون هستم ولی خب شاید عطر دیگه ای رو تست کنم و جاشون رو بگیره و فکر کنم تا آخر این چرخه ادامه داشته باشه...
درود.
دنیای عطر که بی پایان هست. ولی در بین تمام ادکلن هایی که داشتم و بو کردم، چند تا برام عزیزتر بودند یا اصطلاحا برای من بودند:
جانفرانکو فرره این د مود فور لاو
بولگاری من این بلک
مارلی اوجان
پرادا لونا رزا بلک
کارون له سویر
درود بر تو دوست گرامی
با اینکه شخصا در دنیای روایح ثبات ندارم ولی آنهایی که بیشتر دوسشون داشتم و همچنان دارم رو ذکر میکنم
#هاوس آف سیلیج دیگنیفاید Dignified
#آمواج جوبیلیشن مردانه (آمواژ یوبیلشن) Jubilation for Men
#پارفومز د مارلی لیتون اکسکلوسیف Layton Exclusif
#ممو پاریس آفریکن لدر African Leather
#شنل بلو ادو پرفیوم Bleu de Chanel EDP
#شنل آلور هوم ادیشن بلانش ادو پرفیوم (چنل الورهوم بلنش پارفوم) Allure Homme Edition Blanche EDP
#فراری اسکودریا بلک سیگنیچر Black Signature
#جگوار ویژن اسپرت Vision Sport
درود
از موقعی که تست و خرید عطر رو شروع کردم تا الان بارها لیست عطرهای مورد علاقهام عوض شده بعضیهاش به خاطر تغییر ذائقه ناشی از بالاتر رفت سن و اتفاقاتی که تو زندگیم افتاده، مثلا قبلا از توباکو وانیل خوشم نمیومد ولی الان جزو ۱۰ عطر برترمه
از ۲ سال پیش تا الان عطرهای زرجف یودن (عودن) ، ممو آفریکن لدر و لیتون اکسکلوسیف به لیست عطرهای برترم اضافه شده
اما دوتا عطر رو از موقعی که تست کردم تا الان عطرهای شماره یک و دو لیستم هستن و جاشون تغییر نکرده