شباهت رایحه فیک و اصل چقدره

سلام خدمت همگی عزیزان یه سوال داشتم عطرهای فیک مثلا ساواج یا هر چی دیگه چقدر شباهت رایحه دارن به نسخه اصلی؟ 

KAVEH KAVEH
1403/01/15

درود

نظرات مختلف قطعا متفاوت و محترم هست.

عطر فیک که تکلیفش مشخصه. تو هر پله ممکنه تفاوت فاحش داشته باشه با عطر اصلی. جوری که کاملا توی ذوق بزنه کیفیت نامطلوبش.

عطر به اصطلاح کپی هم حتی تو بهترین حالت، اون فوت کوزه گری و اصالت و امضایی که کار اصلی داره رو نمیتونه‌داشته باشه. 

اولین کسی هم که متوجه این ضعف اعصاب خورد کن میشه شخص استفاده کننده هست. چون هر ثانیه بیشتر نمود پیدا میکنه و توی ذوق میزنه. 

این قضیه مخصوصا تو بلندمدت آزار دهنده و مایه پشیمونی میشه. 

💐💐

در پاسخ به KAVEH :

درود

عطر فیک که تکلیفش مشخصه. تو هر پله ممکنه تفاوت فاحش داشته باشه با عطر اصلی. جوری که کاملا توی ذوق بزنه کیفیت نامطلوبش.

عطر به اصطلاح کپی هم حتی تو بهترین حالت، اون فوت کوزه گری و اصالت و امضایی که کار اصلی داره رو نمیتونه‌داشته باشه. 

اولین کسی هم که متوجه این ضعف اعصاب خورد کن میشه شخص استفاده کننده هست. چون هر ثانیه بیشتر نمود پیدا میکنه و توی ذوق میزنه. 

💐💐

درود بر شما ممنون از پاسخ دقیق و کاربردی شما 👍

سلام و درود.

بذارید جواب سوال‌تون رو با یک سوال بدم.

شباهت مثلا آیفون اصل و فیک چقدره؟ اینم دقیقا همونه.

دوست عزیز به جای فیک از اماراتی های خوب استفاده کنید 

در پاسخ به محمد حسین وهابی :

دوست عزیز به جای فیک از اماراتی های خوب استفاده کنید 

سلام و وقت بخیر با اینکه بعضی عطرها اماراتی بسیار خوب هستن ولی من حتی از اماراتی ها هم به ندرت استفاده میکنم وهمیشه محصول اورجینال میخرم حتی یک بار تا حالا فیک استفاده نکردم چون سلامتی خودم در اولویت هست سوال من رو برداشت درستی نداشتین ازش 

Mercedes Mercedes
1403/01/16

یک فیلم رو با کیفیت های مختلف دانلود یا مشاهده کن اینم شبیه همونه

بابک بابک
1403/01/17

بستگی داره چه فیکی باشه و کی ساخته باشه خیلی از دکانت هایی که به اصطلاح اساتید تهیه میکنن و به به و چه چه راه میندازن فیک هایی هست که تو بعضی موارد از اصلیشم حتی بهتره. مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

در پاسخ به KAVEH :

درود

💐💐

سلام ممنون از نقد کاملتون🌹

در پاسخ به Mercedes :

یک فیلم رو با کیفیت های مختلف دانلود یا مشاهده کن اینم شبیه همونه

🌹🙏

در پاسخ به بابک :

بستگی داره چه فیکی باشه و کی ساخته باشه خیلی از دکانت هایی که به اصطلاح اساتید تهیه میکنن و به به و چه چه راه میندازن فیک هایی هست که تو بعضی موارد از اصلیشم حتی بهتره. مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

سلام ممنونم از پاسختون🌹🙏

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟