Ata rahmany Ata rahmany
11
1403/01/19

تستر

با سلام پرسشی داشتم از اساتید گرامی

بنده زیاد اطلاع ندارم در مورد دنیای عطر ، میخواستم بدونم آیا تستر اماراتی یک ادکلن ارزش خرید داره اگه از یک جای معتبر باشه؟ 

طبعا واضحه که اصل نیست ولی فرضا عطری که قیمت ۵۰ میل از اون ۱۵ میلیون تومنه و قیمت ۱۰۰ میل از تستر ۱٫۴۰۰ واقعا ایا از نظر رایحه شباهت داره به ادکلن اصلی؟ 

اگر تستر واقعا اورجینال باشه باید حدود چه درصدی از قیمت ادکلن اصلی باشه؟

و اینکه هارد باکس باکس دو تکه چی هستش؟ 

شهرزاد شهرزاد
1403/01/19

از اماراتی ها برندهایی مثل لطافه و ارض الزعفران و الحمبرا که تستر ندارن. در واقع اماراتی های ارزون تستر ندارن. چه کاریه، اینا رو اصل بخرید. سایت رویال پرفیوم معتبره طبق تجربه من. و عطور عربی و عطر قشم. در خصوص برندهای کمی سطح بالاتر و‌گرون تر مثل آرماف و امپر، اینها رو هم از عطر افشان بخرید که موجود دارتشون. نمیدونم این گروه دوم تستر دارن یا نه. ممکنه داشته باشن. اگه جایی مثل عطرافشان داشته باشه که خب اصله. 

درود بر شما

معمولا بسته به برند تولید کننده روی هر باکس ۱۲ یا ۲۴ تایی ادکلن یک شیشه بعنوان تستر قرار می دهند که خریدار با تست آن اقدام به خرید کند. 

ولی چون متاسفانه اکثر مفاهیم در اینجا دچار استحاله می شوند و از مضمون تهی پس تسترها را هم می فروشیم که معمولا حدود ۱۰ تا نهایتا ۲۰ درصد کمتر از باتل اصلی قیمت دارند که هم پاکت دارند ولی نه با زرق و برق اصلی و هم بچ کد. 

ولی همه این صفاتی که بر شمردید در کنار ده ها اصطلاح دیگر مهملی شده تا در آشفته بازار خرید در بازار ایران شیشه های اصلی پر شده و یا اصلا به کل شیشه ساخته شده در کارگاه های داخل با اسانس و افزودنیها پر شود و تحت عنوان تستر ترک و امارات و لهستانی و حتی تستر فرانسوی بفروشند. 

مشتری عامی بی اطلاع از همه جا که ساز و کار تستر را نمیداند هم به فروشنده اعتماد می کند و اینگونه ست که این بازار رونق خوبی دارد. 

اینها که تستر اند ولی تجربه های بسیار دارند دوستان از خرید ادکلن با جعبه بسیار شیک و محکم و سلفون عالی و شیشه با کیفیت که اونم فیک و تقلبی از آب در می آید. 

اگر علم دارید که فیک می خرید میتوانید بخرید واین بازار را پر رونق تر کنید ولی توصیه می کنم اگر بودجه بالا برای خرید ندارید و سلامتی تان اهمیت دارد از برند های قیمت مناسب که کم نیستند خرید کنید. 

دانیال دانیال
1403/01/19

کلون شده یا همون شبیه سازی شده از یک برند معتبر مثل فرگرنس ورد بخری خیلی بهتره

سلام و رحمت الله بر شما باد 

دوست عزیز ، اینگونه که بنده خوانده ام ، ظاهرا تستر های ترک و اماراتی و اینها اگر با مشابهت بسیار بالا نسبت به جعبه ی اصلی آن به فروش میرسند ، فیک هستند . 

میتوانید از کارهای شرکتی چون الحمبرا ، لطافه ، اف ای پاریس و فرگرنس ورد و ... استفاده کنید .

به علاوه اینکه قیمت تستر های اصل ،همان طور که دوستمان آقای علی فرد اشاره کردند در حد یک پنجم بیشتر کم نمیشه . غالبا اینطوریه. 

و اینکه برای خرید تستر و در کل ادکلن می تونید به همین سایت مراجعه کنید و برای خرید کار های شرکتیِ اماراتی ، از سایت هایی که مورد اطمینان دوستان هست که اشاره شد ، استفاده فرمائید. 

در پناه صاحب الزمان (عج)

Ata rahmany Ata rahmany
1403/01/20
در پاسخ به شهرزاد :

از اماراتی ها برندهایی مثل لطافه و ارض الزعفران و الحمبرا که تستر ندارن. در واقع اماراتی های ارزون تستر ندارن. چه کاریه، اینا رو اصل بخرید. سایت رویال پرفیوم معتبره طبق تجربه من. و عطور عربی و عطر قشم. در خصوص برندهای کمی سطح بالاتر و‌گرون تر مثل آرماف و امپر، اینها رو هم از عطر افشان بخرید که موجود دارتشون. نمیدونم این گروه دوم تستر دارن یا نه. ممکنه داشته باشن. اگه جایی مثل عطرافشان داشته باشه که خب اصله. 

ممنون از پاسخگویی 🙏🏻

Ata rahmany Ata rahmany
1403/01/20
در پاسخ به دانیال :

کلون شده یا همون شبیه سازی شده از یک برند معتبر مثل فرگرنس ورد بخری خیلی بهتره

ممنونم از پاسخگویی 🙏🏻

Ata rahmany Ata rahmany
1403/01/20
در پاسخ به علی فرد :

درود بر شما

معمولا بسته به برند تولید کننده روی هر باکس ۱۲ یا ۲۴ تایی ادکلن یک شیشه بعنوان تستر قرار می دهند که خریدار با تست آن اقدام به خرید کند. 

ولی چون متاسفانه اکثر مفاهیم در اینجا دچار استحاله می شوند و از مضمون تهی پس تسترها را هم می فروشیم که معمولا حدود ۱۰ تا نهایتا ۲۰ درصد کمتر از باتل اصلی قیمت دارند که هم پاکت دارند ولی نه با زرق و برق اصلی و هم بچ کد. 

ولی همه این صفاتی که بر شمردید در کنار ده ها اصطلاح دیگر مهملی شده تا در آشفته بازار خرید در بازار ایران شیشه های اصلی پر شده و یا اصلا به کل شیشه ساخته شده در کارگاه های داخل با اسانس و افزودنیها پر شود و تحت عنوان تستر ترک و امارات و لهستانی و حتی تستر فرانسوی بفروشند. 

مشتری عامی بی اطلاع از همه جا که ساز و کار تستر را نمیداند هم به فروشنده اعتماد می کند و اینگونه ست که این بازار رونق خوبی دارد. 

اینها که تستر اند ولی تجربه های بسیار دارند دوستان از خرید ادکلن با جعبه بسیار شیک و محکم و سلفون عالی و شیشه با کیفیت که اونم فیک و تقلبی از آب در می آید. 

اگر علم دارید که فیک می خرید میتوانید بخرید واین بازار را پر رونق تر کنید ولی توصیه می کنم اگر بودجه بالا برای خرید ندارید و سلامتی تان اهمیت دارد از برند های قیمت مناسب که کم نیستند خرید کنید. 

سپاسگذارم از پاسخگویی

بله دقیقا درست میفرمایید امکان نداره از یه عطر انتظار داشت همون بو همون کیفیت و همون شخصیت رو داشته باشه ولی یک دهم قیمت باشه

راستش خیلی دنبال توباکو عود تام فورد بودم ولی قیمتش سنگینه برام برای همین دنبال این بودم که خودم رو گول بزنم

تشکر 🌹

Ata rahmany Ata rahmany
1403/01/20
در پاسخ به علی فرد :

درود بر شما

سپاسگذارم از پاسخگویی

بله دقیقا درست میفرمایید امکان نداره از یه عطر انتظار داشت همون بو همون کیفیت و همون شخصیت رو داشته باشه ولی یک دهم قیمت باشه

راستش خیلی دنبال توباکو عود تام فورد بودم ولی قیمتش سنگینه برام برای همین دنبال این بودم که خودم رو گول بزنم

تشکر 🌹

در پاسخ به Ata rahmany :

سپاسگذارم از پاسخگویی

تشکر 🌹

درود بر شما

توباکو عود تامفورد که بی نظیره و ظاهرا دیسکانت شده و قیمت بالا دلیلش اینه

ولی اگر مثل من هم به توباکو عود و هم عودوود علاقمند هستید و نمیخواهید هزینه بالا بپردازید این عطرو تهیه کنید. درسته که تنباکو و آکورد مشروبی نداره ولی اونقدر خوشبوست که راضیتون میکنه البته اگر دوستدار عطرای چوبی عودی اسموکی هستید. مشابه اقتصادی با کیفیت عودوود از برندی فرانسوی با ماندگاری و پراکنش و سیاژ خوب. 

در هوای خنک و سرد پاییز و زمستان بسیار شامه نواز هست. 

Victor #رز سیمونس ویکتور Victor 

Ata rahmany Ata rahmany
1403/01/22
در پاسخ به علی فرد :

درود بر شما

توباکو عود تامفورد که بی نظیره و ظاهرا دیسکانت شده و قیمت بالا دلیلش اینه

ولی اگر مثل من هم به توباکو عود و هم عودوود علاقمند هستید و نمیخواهید هزینه بالا بپردازید این عطرو تهیه کنید. درسته که تنباکو و آکورد مشروبی نداره ولی اونقدر خوشبوست که راضیتون میکنه البته اگر دوستدار عطرای چوبی عودی اسموکی هستید. مشابه اقتصادی با کیفیت عودوود از برندی فرانسوی با ماندگاری و پراکنش و سیاژ خوب. 

در هوای خنک و سرد پاییز و زمستان بسیار شامه نواز هست. 

Victor #رز سیمونس ویکتور Victor 

ممنونم به نظر خیلی دوست داشتنی میاد حتما امتحان میکنم 🙏🏻

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟