با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما دوست عزیز بنده تا بحال از عطرهای اماراتی استفاده نکردم و بیشتر عطرهای گرمی لوزی و ژیوادان استفاده کردم.جدیدا میخوام به دلیل کمبود بودجه عطرهای اماراتی رو تهیه کنم که با خوندن نظرها به شرکت الحمبرا رسیدم.عطرهایی که بیشتر با مشامم سازگاره عطرهای معتدل رو به گرم هست که بوی سیگار رو کاور کنه مث فابیولوس؛ساوج دیور؛مارلی لیتون.دیور هوم اینتنس که البته تندتره میخواستم ازتون خواهش کنم تو عطرای اماراتی حالا شرکت الحمبرا یا هر کدوم شرکتها چند تا از عطرهایی که رایحشون خیلی به اورجینالش نزدیکه و یا عطرهایی که خودتون تجربشون کردید که رایحه شرقی دودی و ادویه ای اون به مرکباتیش مقداری سر باشه و یه مقدار هم رایحه ها ملایم رو داشته باشه رو همراه با سایتایی که میشه واسه خرید بهشون اعتماد کرد رو معرفی کنید.ازتون یک دنیا ممنونم.
سلام دوست عزیز
در ابتدا باید اشاره کنم که برای بهترین قیمت ها خودم به سایت نارس.ی.س.و اعتماد دارم .
و در ادامه اینکه برند های اف ای پاریس و لطافه هم ظاهرا بهتر اگر نشه گفت کمتر نیستند ( طبق شنیده ها و خوانده ها )
و همان عطر هایی رو که پسندیدید رو می تونید از اینها تهیه کنید .
و اینکه برای تست عطر ها می تونید هم دکانتشون رو تهیه کنید و هم در مغازه ها تست کنید ( بسته به بودجه تون خوب تهیه دکانت تعداد زیادی عطر شاید مقداری هزینه بر باشه )
و خلاصه امیدوارم ایام خوشی رو در پناه حق تعالی به سر ببرید، انشاءالله
⚘⚘⚘
به شخصه برند لطافه رو پیشنهاد میکنم که با توجه به قیمت رایحه، جعبه،باتل زیبایی دارن. نکته ای که این برند رو از دیگر اماراتی ها متمایز میکنه این هست که صرفا کپی نیستن و تغییراتی دارن که حتی اون رو از عطر اصلی بهتر میکنه.
اگر دنبال این هستین که شباهت به عطر خاصی داشته باشه میتونید توی همین سایت و fragrantica جستجو کنید.
اگر دنبال کلون ۱ به ۱ هستین برند فراگرنس ورد با بازه قیمتی ۴۵۰ تا ۷۰۰ .ولی با توجه به تجربه بنده همگی خطی هستن(برعکس لطافه که داینامیک هست و تغییر نت ها کاملا مشهود هست)
برند الحمبرا هم زیر مجموعه لطافه هست و کلون ۱ به ۱ با کیفیت بالاتر و قیمت دو برابر فراگرنس ورد.
برند آرماف هم کلون هستن با کیفیت همرده یا بالاتر از الحمبرا و قیمت ۱.۵ تا ۳
برای سایت خرید علاوهبر عطر افشان سایت رویال پر.ف.ی.وم ، قشم این.ور.ا و تقریبا میشه گفت فروشگاه هایی که توی بندرعباس و قشم هستن.