درود دوستان
توی سبک عطرهای تنباکویی (که میل به آلبالویی و یا بوزی بودن دارن) که رایحهی خوش ساخت داشته باشه با پخش و موندگاری بالا
میخواستم اگه نظرتون هست بهم پیشنهاد بدین
قیمتش مهم نیست ،فقط رایحه شفاف و خوب بعلاوه پخش بالا
●ناکسوس رو تست داشتم قبلا ،رایحهش خیلی خوش ساخته ولی پخش بوش متوسطه
●اسپایس بمب اکستریم ،رایحه متوسط و پخش نسخه های الان متوسط
●رد توباکو مانسرا ،رایحه مصنوعی ولی پخش خوب و...
اینها گزینه هاییه که یادم میاد و به اون دلایل از خریدشون منصرف شدم
در حال حاضر با خوندن نظرات فراگرانتیکا و سایت این دوتا کار نظرم هست
دنیل خوزه امبر تاباک و وانیل هاوان ( بلایند بای میخوام بکنم ،از پخش بوشون مطمئن نیستم )
با این اوصاف اگه پیشنهادی داشته باشین ممنون میشم 🌷
ممنونم
بلسد باراکا
متشکر
درود
بدون شک رد توباکو از برند مانسرا شما رو کاملا راضی میکنه و قیمتش هم نسبت به بقیه رقبا عقلانی تره و مطمن هستم در پخش بو و ماندگاری همه رقبا سر تعظیم فرود میارن
درود آقا مهربد
حدود ۴_۵ تا عطر هست مد نظرم که مشخص نیست کدومو از بینشون بلایند بای کنم
اون کاستوم هم که گفتین چون فری د اوم رو تست کردم چند وقت پیش با اون همه تعریفی که ازش شنیدم ،صمغی_ دودیه ،اصلا اون چیز که فکر میکردم نبود و خیلی تو ذوق زن و خام بود برام ،بخاطر همین فعلن فکر نمیکنم برم سمت این برند
امبرتاباک فقط میمونه و بحث پرفورمنس نسخههای الانش
ممنونم از پیشنهادتون
مهرداد جان سلام
واقعا با این قیمت دلار،بلایندبای اصلا منطقی نیست.به نظرم یا سمپل تهیه کن یا تو فروشگاه این عطرارو تست کن تا خدایی نکرده خرید بدی نداشته باشی.اون کاستون نشنال هوم که گفتم کار بسیار ارزشمندیه و خوبیش اینه که نسخه ۵۰ میل هم داره.خودم هم علاقه چندانی به این برند ندارم اما این یه کارش واقعا خوبه
امبرتاباک رو یکی از دوستان به تازگی تهیه کرده بود و پرفورمنس خوبی داشت به نظرم
مهرداد جان سلام
واقعا با این قیمت دلار،بلایندبای اصلا منطقی نیست.به نظرم یا سمپل تهیه کن یا تو فروشگاه این عطرارو تست کن تا خدایی نکرده خرید بدی نداشته باشی.اون کاستون نشنال هوم که گفتم کار بسیار ارزشمندیه و خوبیش اینه که نسخه ۵۰ میل هم داره.خودم هم علاقه چندانی به این برند ندارم اما این یه کارش واقعا خوبه
امبرتاباک رو یکی از دوستان به تازگی تهیه کرده بود و پرفورمنس خوبی داشت به نظرم
درود
مرسی از لطفت آقا مهربد
گرونی که کمر شکنه ولی لذت و قمارِ بلایند بایو دوست دارم
دوستان هم لطف کنن یه مدد دسته جمعی کنیم ،دلار تا سر برج برسه به صدتا✊🏾
درود
بدون شک رد توباکو از برند مانسرا شما رو کاملا راضی میکنه و قیمتش هم نسبت به بقیه رقبا عقلانی تره و مطمن هستم در پخش بو و ماندگاری همه رقبا سر تعظیم فرود میارن
محبت کردین آقا محمد
بله ،ردتوباکو پخش و موندگاری خوبی داره ،ولی رایحه ش سینتتیکه کاملا
اگه الان پارسالم بودم میخریدمش احتمالا ،ولی در حال حاضر نمیتونم این مدل رایحه مصنوعی رو تحمل کنم
بلسد باراکا
متشکر
متشکرم