رضا رضا
7
1403/01/28

سوال در مورد ۳ عطر

سلام و ارادت خدمت عطردوستان

بودجه خیلی محدودی دارم و بین ۳ ادکلنی که هیچ شناختی ازشون ندارم میخوام یکی رو بگیرم.

الحمبرا سپتر برونزایت

الحمبرا یاه پرفیوم

نایک د پرفیوم من )زرد(

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. ماندگاری اصلا برام مهم نیست. در واقع ماندگاری کمتر رو بیشتر دوست دارم. و اینکه عطر خیلی شیرین، سرد و خیلی خنکی نباشه. چهار فصل یا کمی گرم باشه. من جای معتدلی زندگی می‌کنم. 

مهربد مهربد
1403/01/28

دوست خوبم سلام

الحمبرا یاه و سپتر برونزایت گزینه های بسیار خوبی هستن و جفتشون شباهت زیادی به نسخه اصلی دارن و از بهترین کارهای الحمبرا هستن.

اینجا دیگه بحث سلیقه مطرح میشه.اگر من باشم سپتر برونزایت رو انتخاب میکنم ولی بهتون پیشنهاد میکنم حتما قبل خرید تست کنید

والا در مرحله‌ی اول برای شما بیشتر سلیقه مطرحه ولی اگه گزینه‌ی مدنظرتون الحمبرا یاه بود نسخه‌ی پارفوم رو بگیرید(همونی که شیشه‌ش تیره‌س) رایحه‌ی واقعا زیبایی داره

رضا رضا
1403/01/28

ممنون از شما. فقط این دو عطر الحمبرا، خیلی خنک نیستند؟ و خیلی شیرین؟ 

با این محدوده قیمتی که شما تعیین کردی خیلی عطر هست که بتونی انتخاب کنی و همونطور که دوستان گفتن بحث سلیقه ست. 

ببین یاه در فضای ایو سن لورن وای هست و بوی ژنریک فوژه های تابستونی داره و روزمره کارتو راه میندازه و قدرت معقولی هم داره. 

ولی سپتر برونزیت که مشابه تایگار هست بنظرم کمی رایحه خاص تر و کمتر بوئیده شده تر هست که شما علاوه بر استفاده روزانه میتونید در مهمانی های تقریبا رسمی تابستونی هم استفاده کنید. 

بازم میگم سلیقه بویایی شما

دانیال دانیال
1403/01/29

برونزایت به نسبت ارائه و رایحه بهتری داری

رضا رضا
1403/01/29

مهربد مهربد
1403/01/29
در پاسخ به رضا :

سلام

یاه خنک تره

تایگار یه مقدار شیرینه ولی شیرینی زیادی نداره و همین باعث میشه که متمایل به سمت طبع متعادل باشه

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟