سلام دوستان
از کجا میشه ادکلن اصل الحمبرا مگارا و الحمبرا سپتر برونزیت خرید ؟ چند تا سایت میشناختم همه زدن ناموجود
ممنون
بهترین راه سرچ توی گوگل و سایتهایی مثل ترب و ایمالز هست
بندر رو سرچ کنید
بهترین راه سرچ توی گوگل و سایتهایی مثل ترب و ایمالز هست
پوریا جان دنبال سایتی هستم که معتبر هم باشه ، چون متاسفانه فیک هم زیاد شده
یکی تو تهران و یکی هم بندرعباس با قیمت خوبی حوالی ۱.۵ موجود دارند و از جفتشون خرید داشتم و معتبرند
یکی تو تهران و یکی هم بندرعباس با قیمت خوبی حوالی ۱.۵ موجود دارند و از جفتشون خرید داشتم و معتبرند
میشه لطف کنید اسمشونو بگید
با درود - در بندر عباس و به نام ، ر و ی ا ... پ ر..م ، بنده ازشون دو سه مورد خرید کرده ام و بسیار خوب بوده ، با این حال بنده یک الحمبرا مگاره ۵۰ میل ازشون خرید کردم که کمتر ده پاف استفاده کرده ام اگر دوست داشتید تقدیم می کنم
میشه لطف کنید اسمشونو بگید
به امید تایید توسط مدیریت
ال.سا پرفیوم
خوش آ.ا
پاساژ پلاسکو، طبقه ۱۴. فقط یک عطرفروشی اونجاست که اگه ازش خرید کنی دیگه جای دیگه ای نمیری
با درود - در بندر عباس و به نام ، ر و ی ا ... پ ر..م ، بنده ازشون دو سه مورد خرید کرده ام و بسیار خوب بوده ، با این حال بنده یک الحمبرا مگاره ۵۰ میل ازشون خرید کردم که کمتر ده پاف استفاده کرده ام اگر دوست داشتید تقدیم می کنم
اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم این فروشگاه در حال حاضر هر دو تا رو زده ناموجود ، جسارتا میخواستم نو بخرم ، بازم ممنون
به امید تایید توسط مدیریت
ال.سا پرفیوم
خوش آ.ا
دومی که رو که اصلا متوجه نشدم ، اولی هم فروشگاهی با این اسم ندیدم با اسم ا . ل. ی . س . ا . پ . ر . ف . ی. و . م . دیدم همین منظورتون هست ؟