سلام دوستان
سوالم اینه که شما چطور عطر اصل رو تشخیص میدید؟
من الان ادکلنی خریدم که خیلی به اصل بودنش شک دارم.باوجودیکه از جای مطمئن خریدم.چون اصلا پخش بو و ماندگاری نداره.هرچی میزنم بوش به مشام خودمم نمیخوره.
قبلنا سرچ کرده بودم براون اساس همیشه شماره نامرئی ته جعبه رو چک میکردم و هرعطر اصلی که دیدم این شماره رو داشته.اما این نداره ولی درهرحال فروشنده درباره اصل بودن بمن اطمینان داد.
اما الان با این غلظت کمش و اینکه انگار همش الکله بهش شک کردم.
آیا میشه این شماره نامرئی نباشه و عطر اصل باشه؟شماره داره ولی عادیه.
باید بچ کد زیر شیشه و زیر جعبه مثل هم باشند در اینصورت میشه گفت اصله،گرچه نمیشه صد در صد مطمئن بود
شما اسم پرفیومی که خرید داشتید رو هم بگید شاید کلا پخش و ماندگاری کمی داره
باید بچ کد زیر شیشه و زیر جعبه مثل هم باشند در اینصورت میشه گفت اصله،گرچه نمیشه صد در صد مطمئن بود
شما اسم پرفیومی که خرید داشتید رو هم بگید شاید کلا پخش و ماندگاری کمی داره
Trussardi donna
بچ کد عطر بهترین راهه
غیر اون بک یک فیلم ها هست مثلا برای لالیک صدای بسته شدن در اصل و فیک فرق داره یا ..
Trussardi donna
باید بچ کد زیر جعبه و شیشه یکی باشند،البته تروساردی ها معمولا پخش و ماندگاری زیادی ندارند
Trussardi donna
منم تروساردی دونا خریدم ولی پخش و ماندگاریش ضعیفه با اینکه از اصل بودنش مطمئنم
سلام
بچ کد روی شیشه و جعبه باید یکسان باشند
بچ کد عطرتون رو تو سایت checkfresh.com سرچ کنید
اگر بچ کد عطرتون رو نیاورد،احتمال فیک بودنش بالاست ولی اگر اورد باز هم معیاری برای اصل بودن عطرتون نیست اما به هرحال احتمال فیک بودنش کمتر میشه
زیادی بودن اون حالت الکلی در لحظه اول اسپری هم احتمال فیک بودن رو بالا میبره
تو این وضعیت بهتون پیشنهاد میدم به هر فروشنده ای اعتماد نکنید و خریدتونو از جاهای معتبر انجام بدید
استفاده کنید و لذت ببرید... حالا که کار از کار گذشته زیاد بنظرم حساس نشید.. قاعدتا اون دوست فروشنده هم درست میفرمایند و نون حروم سر سفره نمیبرند
باید بچ کد زیر جعبه و شیشه یکی باشند،البته تروساردی ها معمولا پخش و ماندگاری زیادی ندارند
یکیه ولی...آخه تا این حد؟
منم تروساردی دونا خریدم ولی پخش و ماندگاریش ضعیفه با اینکه از اصل بودنش مطمئنم
مال شما هم اینطوریه که ۵،۶تا پافم بزنید باز خودتون به سختی حسش میکنید؟
سلام
بچ کد روی شیشه و جعبه باید یکسان باشند
بچ کد عطرتون رو تو سایت checkfresh.com سرچ کنید
اگر بچ کد عطرتون رو نیاورد،احتمال فیک بودنش بالاست ولی اگر اورد باز هم معیاری برای اصل بودن عطرتون نیست اما به هرحال احتمال فیک بودنش کمتر میشه
زیادی بودن اون حالت الکلی در لحظه اول اسپری هم احتمال فیک بودن رو بالا میبره
تو این وضعیت بهتون پیشنهاد میدم به هر فروشنده ای اعتماد نکنید و خریدتونو از جاهای معتبر انجام بدید
ممنون.زدم آورد.اما گفت مال ۴سال پیشه!احتمالا بهمین خاطر بخش زیادی از کیفیتشو از دست داده.