Neda s Neda s
21
1403/02/16

معرفی سایت فروش دکانت کلاهبردار

سلام دوستای عطرافشانی عزیزم!

مدتها بود اینجا فعالیت نداشتم ولی همیشه از راهنمایی های اعضای عطرافشان استفاده میکنم. 

نمیدونستم کجا مطرح کنم این مسئله رو. فقط عطرافشان به ذهنم رسید و از ادمین تقضا می‌کنم لطف کنن و این مطلب رو پاک نکنن. 

متاسفانه من اخیرا دکانت تهیه کردم و حسابی کلاه سرم رفته!  سایت عطر***ینه اس***تور رو که قبلا دوستان تک و توک اعلام کردن فیک فروش هست، متاسفانه دو میل عطر ازشون خریدم و خب فیک به دستم رسید! ۱۰ میل هم از سایت رو***یال کل***ون خریدم به ارزش ۱ میلیون و ۲۰۰ که اینم فیک بود!

بررسی کردم دیدم مالک سایت رویال... کل...ون و عطر...ینه اس...تور یکی هست. مالک عطر...ینه دیده تقلبش لو رفته، سایت دیگه ای ثبت کرده. تو اینماد چک کنید از آدرس و فامیلی صاحب سایت متوجه میشید. خلاصه که مواظب باشید مثل من تو تله نیفتید!

من که شکایت ثبت کردم و سعی میکنم تا جای ممکن اطلاع‌رسانی کنم ولی خواهش میکنم دوستانی که خرید داشتن و متوجه فیک بودن محصول شدن حتما شکایت ثبت کنن تا این ماجرا مجدد تکرار نشه. 

Neda s Neda s
1403/02/17
در پاسخ به Perfumoholic :

سلام.

بله متاسفانه فیک فروش هست. من هم قبلا توی این سایت اعلام کردم که صاحبش دوتا سایت فروش دکانت جدید هم زده. علاوه بر اونها که گفتید، سایت ا.ران...دکانت هم  یکی دیگه از سایتهاشه.

اکثر بچه های سایت تجربه تیغ خوردن ازش رو داشتن.

گاهی هم توی سایت میبینم مثلا چندنفر از دوستان میان میگن مثلا عطر سانتال 33 دکانتش رو گرفتیم بوی شوید میده چیه این همه ازش تعریف میکنن و .... میفهمم که باز هم به تور اون سایت دکانت فروش فیک فروش افتادن

بله مالک این سه سایت یه نفر هستن و فیک فروش:

_ ایر...ان دکا...نت

_عطر...ینه اس...تور

_رو...یال کل...ون

خودمون باید به همدیگه اطلاع‌رسانی کنیم وگرنه اینماد که همینجوری داره مجوز میده مرتب بهشون! 

Amouagism Amouagism
1403/02/17

من سمپل امواج اینترلود رو از سایت ا.یرا..وس تهیه کردم ... اینجوری بگم که لالیک انکر نویر ماندگاری و پخش بوی بیشتری ازین سمپل داره ... هیچی دیگه انگار آب بستن بهش واقعا اینه امواج اینترلودی که همه رو ماندگاری و پخش بوش تاکید میکنن ؟ یا فیکه ؟ واقعا نمیشه به هیچ کدومشون اعتماد کرد مخصوصا اونایی که از شهرستان سفارش میدن چون می‌دونن دستشون کوتاهه از رسیدگی به تخلفشون ... در ضمن من همین چند روز پیش چن تا دکانت از رویال کلن سفارش دادم حیف که این پست و الان دیدم پول به فنا رفت 😢  از دوستان عطرافشانی کسی نیس که برام دکانت یک میل بفرسته  حاضرم مبلغشو هم بپردازم نمیشه به این سایتها اعتماد کرد متاسفانه 

Amouagism Amouagism
1403/02/18
در پاسخ به Amouagism :

من سمپل امواج اینترلود رو از سایت ا.یرا..وس تهیه کردم ... اینجوری بگم که لالیک انکر نویر ماندگاری و پخش بوی بیشتری ازین سمپل داره ... هیچی دیگه انگار آب بستن بهش واقعا اینه امواج اینترلودی که همه رو ماندگاری و پخش بوش تاکید میکنن ؟ یا فیکه ؟ واقعا نمیشه به هیچ کدومشون اعتماد کرد مخصوصا اونایی که از شهرستان سفارش میدن چون می‌دونن دستشون کوتاهه از رسیدگی به تخلفشون ... در ضمن من همین چند روز پیش چن تا دکانت از رویال کلن سفارش دادم حیف که این پست و الان دیدم پول به فنا رفت 😢  از دوستان عطرافشانی کسی نیس که برام دکانت یک میل بفرسته  حاضرم مبلغشو هم بپردازم نمیشه به این سایتها اعتماد کرد متاسفانه 

بله آقا دقیقا درسته رو...ال .ک.ن هم فیک فروش از آب دراومد ... دکانت ها امروز به دستم رسیدن... دکانت کوئیوم نهایت پنج شش دیقه ماندگاری داره معلومه با فیکساتوری چیزی قاطیش کردن که فقط حجمشو زیاد کنن ... اکیدا ازین سایت خرید نکنید که کلاهبردارن

حتی الامکان دکانت رو باید از جایی که فروشگاه حضوری دارند تهیه کرد، توی اصفهان یک فروشگاه معتبر هست وس.وس.ه

مثلا، تهران عطر.امین

زنجان هم خانه عطر ز.ن.ج.اان

تو کاشان و حتی شیراز هم هستند فروشگاه های معتبرکه من میشناسم و همشون محل کسب و کارشون مشخصه اما فروشگاه های اینترنتی بجز معدودی کارشون درست نیست!

وقت بخیر

کاش این پرسش رو زودتر میذاشتین منم دقیقا از استور خرید کردم و الان یه هفتس درگیر اینم که چرا این ادکلن 2 ساعت موندگاری داره به فروشگاه ها پیام میدم، از اینجا نظرات رو میخونم همه نوشتن 12 ساعت موندگاری

کاش اطلاع رسانی قوی بشه ادم با هزار ذوق و شوق میره یه ادکلن بگیره اخرش اینطوری میشه

بازم ممنون که آگاه کردین

Blanca Blanca
1403/02/22

منم از سایت دوم که گفتید دکانت خریدم سال پیش.تا به دستم رسید متوجه شدم که انگار از این عطرای گرمی هستن که جدیدا کلی پیج ترکیبشون میکنن.قیمت های مناسبشون شاید یکی از دلایلی باشه که میخوایم امتحان کنیم،ولی هرکدوم رو هرجا استفاده میکردم همه میپرسیدن اسم عطر چیه و از کجا گرفتی و من باحالت شرمندگی نمیدونستم چی بگم و فقط خودم میدونستم که فیک هستن🙄😅

در پاسخ به Neda s :

بله مالک این سه سایت یه نفر هستن و فیک فروش:

_ ایر...ان دکا...نت

_عطر...ینه اس...تور

_رو...یال کل...ون

خودمون باید به همدیگه اطلاع‌رسانی کنیم وگرنه اینماد که همینجوری داره مجوز میده مرتب بهشون! 

من خوشبختانه با چندتا سوال و جواب از بخش پشتیبانی خودشون و حتی دیدن محصولات متوجه فیک فروشی شدم و نخریدم خوشبختانه... اول اینکه یه عطر هایب رو تحت عنوان اورجینال دارن که تقریبا هیچ‌جا نیست و معتبرترین عطر فروش هاب ایران هم‌ندارن و ناخود اگاه ذهن‌ادم میره سمت عطر های گرمی و اسانس...حالا قشنگ ماجرا اینجاست که وقتی میخوای از این‌شک دربیای که مثلا کامل و پلمپ فلان عطر میخوام که شما نهایت دکانت ۵۰ میل واسش گذاشتید میگن که نه نداریم چون گیر نمیاد زیاد فقط واسه دکانت میگم خیلی خب همون ۵۰ میل تو شیشه اصلی خودش با تقبل هزینه‌از سمت‌ما بدید بالاخره تاحالا کلی دکانت کردید شسشه خالی حتما دارید باز میگن نه فقط دکانت چون دکانت از قبل پر و اماده سازی میگم مگر دکانت به سفارش مشتری همون لحظه پر و اماده سازی نمیشه دیگه جوابی نمیدن باز میگم خیلی خب یه فیلم از روند اماده سازی و پر شدن از شیشه اصلی با جعبه اصلیش و توضیحاتش بمون بدید بازهم جوابی نمیدن و این نشون میده که یه داستانی هست

در پاسخ به مرصاد کریمی :

حتی الامکان دکانت رو باید از جایی که فروشگاه حضوری دارند تهیه کرد، توی اصفهان یک فروشگاه معتبر هست وس.وس.ه

مثلا، تهران عطر.امین

زنجان هم خانه عطر ز.ن.ج.اان

تو کاشان و حتی شیراز هم هستند فروشگاه های معتبرکه من میشناسم و همشون محل کسب و کارشون مشخصه اما فروشگاه های اینترنتی بجز معدودی کارشون درست نیست!

سلام دوست گرامی.

ممنون میشم اگه شعبه ی معتبری در شهر شیراز میشناسی بهم معرفی کنی💚

تجربه خرید من از سایت رو...یال کل...ون

خب خدا رو شکر چیزایی سفارش دادم که در گذشته بارها و بارها اون‌ها رو توی فروشگاه‌ها معتبر تست کردم و با رایحه کاملا آشنا هستم و از بعضی‌شون حتی چند شیشه با سال تولید متفاوت دارم..

نمی‌خوام از عباراتی مثل فیک یا غیراصل استفاده کنم اما، اگر بخوام دکانت‌هایی که برام فرستادن رو توصیف کنم این چند عبارت در مورد همه‌ی اون‌ها مشترک هست:

- غیر شفاف

- فاقد جزییات

- رقیق شده؟ (الله اعلم!!)

به طور کلی همه‌گی برام یه حالت گنگ و مبهم دارن و فقط چون با رایحه‌ی اصلی آشنا هستم می‌تونم کمی باهاشون ارتباط برقرار کنم..

اما چیزی که برام مشخص این که این اون نیست!

پی‌نوشت:

یکی از دکانت‌ها که عطر مورد علاقه برادرم بود بهش گفتم بیا ببین این چیه روی مچ دستش اسپری کردم..

نتونست تشخیص بده!

گفتم به این اسم برام فرستادن تعجب کرد! 😂

محمد ح محمد ح
1403/09/05

دوستان اینهمه آدم اینجا هستیم یک کاری کنیم شکایتی چیزی تنظیم کنیم برای عطر*ینه اس..تور

این بی خانواده انقدر روی سئوی سایتش هزینه کرده هرچی رو سرچ میکنی اول میاد بالا و از این راه داره جیب ملت رو خالی میکنه

یک جوری جلوی این رو باید گرفت

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟