سلام دوستای عطرافشانی عزیزم!
مدتها بود اینجا فعالیت نداشتم ولی همیشه از راهنمایی های اعضای عطرافشان استفاده میکنم.
نمیدونستم کجا مطرح کنم این مسئله رو. فقط عطرافشان به ذهنم رسید و از ادمین تقضا میکنم لطف کنن و این مطلب رو پاک نکنن.
متاسفانه من اخیرا دکانت تهیه کردم و حسابی کلاه سرم رفته! سایت عطر***ینه اس***تور رو که قبلا دوستان تک و توک اعلام کردن فیک فروش هست، متاسفانه دو میل عطر ازشون خریدم و خب فیک به دستم رسید! ۱۰ میل هم از سایت رو***یال کل***ون خریدم به ارزش ۱ میلیون و ۲۰۰ که اینم فیک بود!
بررسی کردم دیدم مالک سایت رویال... کل...ون و عطر...ینه اس...تور یکی هست. مالک عطر...ینه دیده تقلبش لو رفته، سایت دیگه ای ثبت کرده. تو اینماد چک کنید از آدرس و فامیلی صاحب سایت متوجه میشید. خلاصه که مواظب باشید مثل من تو تله نیفتید!
من که شکایت ثبت کردم و سعی میکنم تا جای ممکن اطلاعرسانی کنم ولی خواهش میکنم دوستانی که خرید داشتن و متوجه فیک بودن محصول شدن حتما شکایت ثبت کنن تا این ماجرا مجدد تکرار نشه.
دوستان اینهمه آدم اینجا هستیم یک کاری کنیم شکایتی چیزی تنظیم کنیم برای عطر*ینه اس..تور
این بی خانواده انقدر روی سئوی سایتش هزینه کرده هرچی رو سرچ میکنی اول میاد بالا و از این راه داره جیب ملت رو خالی میکنه
یک جوری جلوی این رو باید گرفت
من از طریق اینماد و پلیس فتا با ارائه سند و مدرکهایی که ازشون داشتم شکایت کردم ولی هیچ پیگیریای نکردن. برای فیک بودن یا نبودن عطر فکر کنم باید خیلی دوندگی کرد. من یه دکانت پرینسس بای کیلیان از اینا گرفته بودم با دکانت خودم که از خارج از کشور سفارش دادم مقایسه میکنم ۱۸۰ درجه متفاوته! اصلا داد میزنه مال عط...نه استور فیکه!
نمیدونم چجوری دیگه باید پیگیری کرد. متاسفانه سئوی سایتاشونم قویه. سرچ میکنه بلافاصله سایت این موجود کلاهبردار میاد بالا.