سلام دوستان تا حالا کسی از عطرامین خرید اینترنتی داشته که به مشکل خورده باشه چون برا من دوبار اورجینال فرستادن سری اخر یکی از دکانتاشوون مشابه بو فرستادن پاشخگو هم نیسن
من بیش از یکساله ک هرچی خریدم از ع.ط.ر.امین هست.اگر فقط ی جا وجود داشته باشه ک با خیال راحت بشه ازش خرید کرد همینه.الکی خرابش نکنید.حتی یک مورد وجود نداره ک نارضایتی وجود داشته باشه.دروغ نگید خواهشا
شما بفرمایید هم نسخه اصلی و هم این محصولی که گرفتم بفرستم تست کنید متوجه میشید لزومی نداره دروغ بگم ضمن اینکه من گفتم از بین سی تا دکانت فقط یک دکانت این مشکل رو داشت و بقیه شوون اورجینال بوده کسی نمیاد این مدلی دروغ بگه حالا امیدوارم که سهوی بوده باشه که انشالله اینگونه بوده
خیلی خیلی بعیده ...
من چندین ساله از این فروشگاه خرید میکنم
هم حضوری هم آنلاین
خودمم ساکن زنجانم
یک بارم چنین اتفاقی نیفتاده ...
نه تنها خودم چندتا از دوستان نزدیک هم از مشتریاشونن
اگه تقلبی در کار باشه حداقل یه بار تو این همه مدت باید برای من یا دوستان پیش میومد ...
بهترین راه حل اینه كه خیلی راحت باهاشون ارتباط بگیرین و مطرح کنین ...
امیدوارم اینطور که میگید باشه و فقط یک اشتباه بوده
راهکار سادست اگر کسی بهتون فیک فروخت دیگه ازش خرید نکنید همین
👌👍🙏
👌👍🙏
احتمالا اشتباهی رخ داده ، تنها جاییه که حضوری دکانت میگره ، و من تا به حال شکایتی نشنیدم ازشون.
سلام دوست عزیز
من چند ساله از ایشون خرید دارم ،خیلی قابل اعتماد هستن
سلام دوست عزیز
من چند ساله از ایشون خرید دارم ،خیلی قابل اعتماد هستن
سلام و درود بر شما شرایط فعلی جامعه متاسفانه خیلی ها رو. تغییر داده سایتهای کمی تونستن اعتبار خودشون رو حفظ کنن الانم متاسفانه فروشنده هایی هستن که دکانت اورجینال میفروشن ولی متاسفانه یادگرفتن پنج میل و ده میل باقیمانده از شیشه رو به قیمت خیلی بالایی میفروشن که این خودش میتونه باعث افزایش تعداد عطرهای فیک بشه درصورتی که باید معدوم کنن شیشه رو
سلام و وقت بخیر اقا احسان چه اشتباهی وقتی خودشون میگن محصولات ما اورجیناله ومحصول فیک نداریم پس این شیشه از کجاپرشده حتی اگر یک درصدشک داشتم همچین پرسشی نمیکردم چون نمیخام خدای نکرده با نظر اشتباهم اعتبار اون فروشگاه رو زیر سوال ببرم و مدیون ایشون بشم که حق ناس به گردنم بمونه و واسه همین صددرصدمطمن بودم پرسیدم من خودم در طول یک ماه سی دکانت ازشون خریدم که همه محصولات اورجینال بودن به جزیکی از دکانتهای سری آخرکه سفارش دادم من فقط تجربه خرید سه باره از این سایت رو اینجاگذاشتم همانطور که بانظردوستان این سایت اشنا شدم باهاشوو ازشون خریدکردم الانم این موضوع رو اینجامطرح کردم امیدوارم و انشالله اشتباهشون عمدی نبوده باشه
درود محمد عزیز
بله احتمالا اشتباه عمدی نبوده
شما هم میتونین بهشون پیام بدین موضوع رو حل کنید
خیلی هم شخص خوش برخوردی هستن