الف قاف الف قاف
8
1403/02/22

راهنمایی برای پیدا کردن یک رایحه - شبیه بوی کاغذ و نعنا (!!!) - نت آخر الحمبرا سپتر برونزایت بدون بوی صمغ و بوخور

با عرض سلام و وقت‌بخیر به تمامی عزیزان عطردوست من سال‌هاست که دیوانه‌وار عطر دوست دارم و در حد وسعم برای این علاقه خودم هزینه می‌کنم. خیلی از عطرهایی بوده که از رایحه اون‌ها خوشم اومده و اسمشو نمی‌دونستم ولی بعد اتفاقی پیداشون کردم. اما یک بویی هست که سال‌ها در ذهنم هست و متاسفانه پیداش نمی‌کنم. یک عطری که رایحه اصلیش شبیه بوی کاغذ و نعناست. یک رایحه هست که نمی‌دونم چطور توصیف کنم. از این بو در نت آخر لالیک انکر نویر هست. در الحمبرا سپتر برونزایت (مشابه بولگاری تایگار) توی نت آخر اگر بوی صمغی و بوخوری مانند رو بگیرید این بو می‌مونه. یک بوی خیلی دلچسب و بی‌آزار و خنکی هست. نمی‌دونم بوی پچولی هست یا نه چون تجربه‌ای از بوی پچولی ندارم متاسفانه. خیلی ساله دوست دارم عطری داشته باشم که فقط این بو رو بده و همیشه سال فقط همین عطرو بزنم. اگر از دوستان عزیز کسی بتونه راهنمایی کنه خیلی خیلی ممنون می‌شم.

علی علی
1403/02/23

درود بر شما 

مورد زیر رو تست بفرمایید

Cuir Vetiver #ایو روشه کویر وتیور Cuir Vetiver 

در پاسخ به علی :

درود بر شما 

مورد زیر رو تست بفرمایید

Cuir Vetiver #ایو روشه کویر وتیور Cuir Vetiver 

سلام خیلی ممنونم این موردو تست می‌کنم حتما

البته عطری که من گفتم بوی صمغی و بوخوری و چرمی و میوه‌ای نداره.

Mercedes Mercedes
1403/02/24

Pour Un Homme #کارون پوران هوم (پورانوم) Pour Un Homme 

این رو تست کنید احتمالا رایحه صابونی بوده 

در ضمن اون رایحه ای که از انک نواغ روی لباس میمونه چوب صندل سفید هست که یکم وجهه صابونی داره 

در پاسخ به Mercedes :

Pour Un Homme #کارون پوران هوم (پورانوم) Pour Un Homme 

این رو تست کنید احتمالا رایحه صابونی بوده 

در ضمن اون رایحه ای که از انک نواغ روی لباس میمونه چوب صندل سفید هست که یکم وجهه صابونی داره 

الان صفحه پوران هومو دیدم این بویی که می‌گم اصلا اسطوخودوس نداره.

در پاسخ به جهاندیده :

خیلی ممنونم این می‌تونه گزینه خیلی خوبی برای تست باشه. حتما تست می‌کنم.

سپاسگزارم.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟