چجوری اسم عطرمونو نگیم؟ :)

من یه همکار دارم که هرروز اسم عطرمو میپرسه و من به این علت که نمیخوام کسی عطر منو بزنه تا الان هربار پیچوندم و اونم اینو میدونه😀ولی بازم سوال میکنه‌.چیکار میتونم بکنم؟

در پاسخ به فاطمه فیضی :

یه عطر بالای ۱۰۰ میلیونی پیدا کنید و بگید نه بتونه برای تست پیدا کنه نه برای خرید:):)

ولی شوخی بود . برای من تجربه شده معمولا میپرسن ولی نمی‌خرند.  اگر هم خریدن مشوق خرید های دیگه برای شما میشه که همیشه عطر متفاوت داشته باشید . مهربون باشید و بهشون بگید اسم عطرهاتون رو . ممکنه فقط میخوان اسمش رو همراه رایحه به خاطر بسپرن. 

این دیگه خیلی سمه😅🤦

در پاسخ به فاطمه فیضی :

یه عطر بالای ۱۰۰ میلیونی پیدا کنید و بگید نه بتونه برای تست پیدا کنه نه برای خرید:):)

ولی شوخی بود . برای من تجربه شده معمولا میپرسن ولی نمی‌خرند.  اگر هم خریدن مشوق خرید های دیگه برای شما میشه که همیشه عطر متفاوت داشته باشید . مهربون باشید و بهشون بگید اسم عطرهاتون رو . ممکنه فقط میخوان اسمش رو همراه رایحه به خاطر بسپرن. 

چه پاسخ خوبی بود بانو. دنبال این میگشتم که اگه هیشکی نگه که:اسم عطرتون و بگین؛خودم بیام بنویسم،که دیدم شما به درستی حرف و نظر من و زدید

اگه عطرتون سفارشی نیست حداقل صدها شیشه و شاید حتی ده ها میلیون‌ شیشه ازش تولید شده. ولی اگه شما از عطرتون لذت نبرید سفارشی هم ارزشی نداره.

یه چند تا رفیق عطرباز کاربلد پیدا کنید. به این قضیه سریع عادت میکنید! 😄

[EDITED] 1403/03/29 04:57

اسم عطرتوبگو وتاابد با اون رایحه تووی ذهن یه نفر موندگار می مونی،چی قشنگ تر از این؟!

تووخاطر بمونی یا از خاطر بری؟!

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟