تجربه خرید از ر و ی ا ل پ ر ف ی و م

دوستان کسی از این سایت خرید کرده؟ بندرعباس هستن 

و اینکه از ح ا م د پ ر ف ی و م چطور خرید کردین؟ اسم سایتشون البته ع ط و ر ع ر ب ی هستش اینم تو بندرعباس

ممنون میشم راهنمایی کنید میخوام خرید کنم

دانیال دانیال
1403/02/29

من بارها خرید داشتم یک فروشگاه خوب و صادق و خودمونی مثل عطر افشان هستش... تا این لحظه بدقولی، محصول ناقص و یا قیمت نامتعارف ازشون ندیدم. کارشون تا اینجا درست بوده.

در پاسخ به دانیال :

من بارها خرید داشتم یک فروشگاه خوب و صادق و خودمونی مثل عطر افشان هستش... تا این لحظه بدقولی، محصول ناقص و یا قیمت نامتعارف ازشون ندیدم. کارشون تا اینجا درست بوده.

ر و ی ا ل رو منظورتونه؟ یا ح ا م د 

در پاسخ به دانیال :

بنظر شما ورساچه صورتی رو کدوم شرکت بهتر زده؟

پیشنهاد شما واس این فصل چیه آخه شنیدم عطرای خنک بر تابستون زیاد ماندگاری ندارن گیج شدم نمیدونم چی بخرم

در پاسخ به دانیال :

از پ ا ر ی س پ ر ف ی و م چطور خرید کردین؟بندر گناوه هستن

مهدی ب مهدی ب
1403/02/29

از ر..ال پرفیوم حضوری هم خرید کردم . فروشنده محترمی هستند و قیمتاشونم منصفانه ست.

دانیال دانیال
1403/02/29
در پاسخ به فاطمه شجری :

ر و ی ا ل رو منظورتونه؟ یا ح ا م د 

رویال منظورمه حامد هم خوبه ولی نحوه ارسال‌ش جالب نیست

دانیال دانیال
1403/02/29
در پاسخ به فاطمه شجری :

بنظر شما ورساچه صورتی رو کدوم شرکت بهتر زده؟

پیشنهاد شما واس این فصل چیه آخه شنیدم عطرای خنک بر تابستون زیاد ماندگاری ندارن گیج شدم نمیدونم چی بخرم

والا دوستان صاحب نظر برای اماراتی ها زیادن من تهیه کردم چندتا محصول ولی زیاد تخصصی وارد نیست

در پاسخ به مهدی ب :

از ر..ال پرفیوم حضوری هم خرید کردم . فروشنده محترمی هستند و قیمتاشونم منصفانه ست.

ممنون از نظرتون

Mercedes Mercedes
1403/02/29

ر.و.ی.ا.ل پ.ر.ف.ی.و.م سایت معتبری هست 

من تنها دو بار ازشون خرید داشتم تا به حال 

از ع.ط.و.ر.ع.ر.ب.ی هم عطر و ادکلن خرید نداشتم اما بخور عربی خریدم که اصل بود 

در پاسخ به Mercedes :

ر.و.ی.ا.ل پ.ر.ف.ی.و.م سایت معتبری هست 

من تنها دو بار ازشون خرید داشتم تا به حال 

از ع.ط.و.ر.ع.ر.ب.ی هم عطر و ادکلن خرید نداشتم اما بخور عربی خریدم که اصل بود 

تشکر از نظرتون

اولین